Namlouvám si to, je tam duch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
10.6.20 12:33

@Michaela02993 jojo děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
10.6.20 13:49

@ENY185 není zač :D ale asi tomu fakt nerozumím, hlavně nerozumím těm plodným dnům. Vysvětlite mi to některá holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
10.6.20 14:17

@Michaela02993 plodný dny, bývají cca v polovině cyklu. Takže pokud máš cyklus 28dni tak cca 13-14 den cyklu je ovulace. Ale ne vždycky to je pravidlem. Může se posunout nebo naopak může přijít dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
10.6.20 14:18

@Michaela02993 a plodný dny jsou cca 3 dny pred ovulaci a den po ovulaci. Spermie si dokáží má vajíčko počkat třeba i 3 dny, jsou výjimky že i pět dní, záleží na kvalitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
10.6.20 14:21

@BarušKAhap to že si spermie dokáží počkat, vím ale že by žena měla nějaké plodné dny nevím… Já měla za to že otěhotnět jde jen při ovulaci ne a ne že jsou kolem ovulace nějaké plodné dny? A já nemám cyklus 28 dní, já žádný cyklus nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.6.20 14:24
@Michaela02993 píše:
@BarušKAhap to že si spermie dokáží počkat, vím ale že by žena měla nějaké plodné dny nevím… Já měla za to že otěhotnět jde jen při ovulaci ne a ne že jsou kolem ovulace nějaké plodné dny? A já nemám cyklus 28 dní, já žádný cyklus nemám :D

Plodné dny jsou právě ty dny, kdy můžeš otěhotnět - kdy proběhne ejakulace dovnitř. Právě to, že to nebylo střílení do prázdna a něco z toho může vzejít se označuje za plodný den :)

Každá máme nějaký cyklus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
10.6.20 14:26

@Sardelka a já myslela že můžeš otěhotnět jen když máš ovulaci a ulovni se vajíčko, což je chvíle a ne třeba 3 dny ;) a ne opravdu já žádný cyklus nemám, protože pokud vím tak se cyklus počítá od prvního dne menstruace ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.6.20 14:28
@Michaela02993 píše:
@Sardelka a já myslela že můžeš otěhotnět jen když máš ovulaci a ulovni se vajíčko, což je chvíle a ne třeba 3 dny ;) a ne opravdu já žádný cyklus nemám :D

Jakto, že nemáš žádný cyklus? Jsi muž nebo bereš antikoncepci? :lol: :lol:

Nene, jen ten den ne. Jde to před i po, právě od toho je to množné číslo „dny.“ Kdyby to byl jen jeden den nebo časové okno, tak to by příroda měla teda pěkné síto :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
10.6.20 14:30

@Sardelka tak jsem hloupá díky za upřesnění :D :D :D a beru antikoncepci, protože dítě nechci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.6.20 15:31

Sc @BarušKAhap No šak to jsem ale taky psala, když jsem měla na mysli a psala jsem plodné dny tak jsem to myslela tak že od 3 do 7 června jsem měla plodné dny z toho 5 června ovulaci. Takže nechápu proč mi tady někdo psal, že to není možný. Uvědomuju si že na test bylo brzo a vím, že je nesmyslné aby to ukázalo čárku. Každý měsíc mám menstruaci pravidelnou, maximálně ji dostanu o den později :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
10.6.20 15:42

@ENY185 tak se omlouvám že jsem napsala že to není možné, říkala jsem že jsem hloupá a myslela jsem si že otěhotnět jde pouze když má žena ovulaci a tudíž se jí uvolní vajíčko ;) význam plodné dny jsem opravdu neznala :D asi to bude tím že mám HA a sem lozim jen prudit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
10.6.20 18:49

@Michaela02993 Ano,otěhotnět se dá jen když má žena ovulaci a uvolní se jí vajíčko. Ale tím, že tam spermie nějakou chvíli dokáží přežít, se za plodné dny počítají třeba i 3 dny před, než se vajíčko uvolní. Až se uvolní, setká se spermií, která na něj čeká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
10.6.20 19:29

@BarušKAhap to že spermie počkat dokážou vím… Ale za plodné dny bych to Teda osobně nepovažovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.20 14:47

je to duch nebo ne?

Ahoj holky, jsem v tom nová, vidím velmi světlou čárku, mám zpoždění 2 dny. Vidíte tam taky něco nebo jsem blázen?

• Citovat
  • Upravit
39
19.12.20 16:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem v tom nová, vidím velmi světlou čárku, mám zpoždění 2 dny. Vidíte tam taky něco nebo jsem blázen?

Já tam tedy něco vidím :potlesk: to bude hezky dáreček  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital