Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Michaela02993 To mi bylo receno, samozrejme vubec nevim jak to presne je.. Proste ho test treba nezaznamena, protoze se jeste nezvyssilo a nekdo ma silne dalnice i z odpoledni moci a nekdo musi opravdu delat test ranoto jsme minuly rok taky vzdy oddechovala, ale ted uz bych byla i rada
ale samozrejme se spis bojim aby to nebyla cysta.. s tim, ze tehu nebudu se smirim, ale zdravotni problemy mne teda desi vice
Cysta pozitivní test neudělá
![]()
Jo tak to já bych Teda nerada pozitivní test
zaplať bůh za to že tam mám jen jednu čárku ( beru ha ale nemám k tomu důvěru úplně 100%) a není možné že by HCG test nezaznamenal
vždy pokud je hcg v moči tak test ho zaznamenat musí a pokud je duch na citlivosti 25, tak citlivost 10 ( klidně zkusit testovat oběma naráz) ho zaznamenat musí ![]()
@Michaela02993 no jedna slecna mne tu strasila tak uvidime!😂zkusila jsem prave oba naraz a 10 slaba carka a 25 uplne ztraceny duch..a mizi takze, asi je fakt brzy🙈 😁
@Anonymní píše:
@Michaela02993 no jedna slecna mne tu strasila tak uvidime!😂zkusila jsem prave oba naraz a 10 slaba carka a 25 uplne ztraceny duch..a mizi takze, asi je fakt brzy🙈 😁
Tak pokud je na 10 slabý duch tak je jasný že na 25 by nic být nemělo maximálně něco hooooodne slabého… Přeci jen má nižší citlivost než ten 10 tak to zachytí později
jako čím strasila?
@Anonymní píše:
@Michaela02993 ze mela duchy jako ja,,kdyz mela cystu
I doktor ti řekne že cysta hcg nevylučuje
![]()
Mam cysty na vaječníku a opravdu mám test negativní ![]()
@Michaela02993 uz sedim v cekarne, vezmou mne hnedka tak bude jasno a klid
![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 uz sedim v cekarne, vezmou mne hnedka tak bude jasno a klid![]()
![]()
Jakože doktor potvrdí těhotenství? Tak to myslím že hnedka asi jasno nebude ![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 s tou cystou myslim
Klidně se vsadím o všechny peníze co mám, že žádná cysta nikde nebude
![]()
@Michaela02993 haha ty jsi fajna
byla bych moc vdecna kdyby to tak nebylo😁 🙈dam vedet
@Anonymní píše:
@Michaela02993 haha ty jsi fajna![]()
![]()
byla bych moc vdecna kdyby to tak nebylo😁 🙈dam vedet
Tak proč by ne, já si tím jsem upřímně 100% jistá
ale těhotenství ti nepotvrdi, to zas ne
@Anonymní píše:
@Michaela02993 tak dutinka v deloze holky tak drzte palce🙈 😁
No tak super
@Michaela02993 To mi bylo receno, samozrejme vubec nevim jak to presne je.. Proste ho test treba nezaznamena, protoze se jeste nezvyssilo a nekdo ma silne dalnice i z odpoledni moci a nekdo musi opravdu delat test rano
to jsme minuly rok taky vzdy oddechovala, ale ted uz bych byla i rada
ale samozrejme se spis bojim aby to nebyla cysta.. s tim, ze tehu nebudu se smirim, ale zdravotni problemy mne teda desi vice