Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaela02993
Ahoj děkuji,, jsem ráda za názor druhých 🙂proto jsem to dala do téhle diskuze..
Zkusím tedy, až budu mít delší zpoždění. 🤷♀️..
Přeji hezký zbytek večera ☺️️..
Ještě mám tohle foto, ale to je tedy asi to samé že?.. 🤔..
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata☺️️jsem tu dnes poprvé 😆 chtěla bych se zeptat zda tam něco vidíte??.. Snažíme se o mimčo a ne se zadarit🤨… Teď jsem hodně jedla vitamíny Femibion 1,, objednala další balení 🙂..
Trpěla jsem vždy před MS špiněním nebo že ms přišla dříve a teď?? 1 den do ms špinění nikde 🙂a na testu z odpoledne tohle? 🤷♀️Vidíte tam něco? Kéž by ano 😍
Děkuji za odpovědi 🤔
Moc bych Ti prala, aby tam neco bylo, ale nevidim nic ![]()
@Teetka12 bohužel ani tam nic nevidím ![]()
Jak dlouho se snažíte? Víš přibližně kdy jsi měla ovulaci? Od té ovulace se dá lehceji odpichnout jak se říká ![]()
@Michaela02993
No už to ten rok bude no 🤨
Právě, že jak kdy 🤦♀️jednou v polovině cyklu jednou zas ke konci, jak kdy no 🤷♀️.(ovulace))
Kamarádka psala, že tam právě vidí, ale slabě tak jsem i chtěla vědět Vaše reakce 🤔.. Každopádně já tam taky vidím něco málo,, tak uvidíme zda se vybarvi a ms zítra nedorazí 🙂..
Už jsem trochu cítila naději že by 🤨 🤷♀️..
Ovulace u mě, teď proběhla 24.5.
Hold příroda je mocnější…
Ale děkuji
Příspěvek upraven 05.06.20 v 20:28
Jděte už do háje s vašima dušíkama. Si normálně počkejte, až vám těhotenství potvrdí gynekolog.
@divine woman tak ono relativně bez těch dušíků by žádná „moderní“ žena ani nevěděla že k tomu gynekologovi má jít ![]()
@divine woman píše:
Jděte už do háje s vašima dušíkama. Si normálně počkejte, až vám těhotenství potvrdí gynekolog.
Takove utocne prispevky jsou prece uplne zbytecne. Kdyz si neco moc prejes, tak jsi nedockava. Na tom neni nic spatneho ![]()
@Teetka12 ahoj ja taky nic nevidim, ale muze byt brzo.. Hodne stesti ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata☺️️jsem tu dnes poprvé 😆 chtěla bych se zeptat zda tam něco vidíte??.. Snažíme se o mimčo a ne se zadarit🤨… Teď jsem hodně jedla vitamíny Femibion 1,, objednala další balení 🙂..
Trpěla jsem vždy před MS špiněním nebo že ms přišla dříve a teď?? 1 den do ms špinění nikde 🙂a na testu z odpoledne tohle? 🤷♀️Vidíte tam něco? Kéž by ano 😍
Děkuji za odpovědi 🤔
Bohužel také nic nevidím. Zkus testik za dva dny.
@Janinecicka tak zatim ho nikde v drogerkach nemaji. Budu muset do lekarny zitra
![]()
Holky tak co myslíte je tam?? Dneska odpoledne testování ještě zkusím zítra ráno 🧐 🤨
Ale vidím tam 3 čárky…, 🤦
@Teetka12 ta čárka je opravdu moc daleko, řekla bych že je to vadný test
a pokud vidíš čárky 3 tak je to jasné… Udělej jiný test ale testuj jen jednou značkou
a hlavně nezapomínej že psychika je mocná čarodějka ![]()
Ahojte! Jsem tu nova, poradite? Vidim slabouckou druhou carku (na fotce jeje videt min), ale ten test je nejaky divny… jaksi moc barvy nahore. Mate s tim nekdo zkusenost? Dekuju