Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to Clearblue digital. Ukáže i počet týdnů od početí. Ale stojí asi 200,– takže ho už víckrát kupovat neplánuju. ![]()
Mají ho v lékárně, v DM a v Tetě jsem ho nikdy neviděla, řekni, že chceš digitální tt. A pak pošli foto
Snad se ti to za ty peníze vyplatí.
@Janinecicka super
Jeste pockam, koupim ho a po vikendu otestuju a postnu foto ![]()
@Janinecicka a @Terrinka93 moc gratuluji, to už nejsou ani duchové ale krásné pozitivní testy!
![]()
Taky děkuju, ale počítám s tím, že se může stát cokoliv. Snažíme se 11 měsíců a v březnu mi skončilo v 6.týdnu biochemické těhotenství, tak počítám s tím, že i tahle varianta se může zase stát ![]()
Nevím, jak se definuje duch, ale i ta moje čárka není stejná jako kontrolní. Podle mě je tvůj test pozitivní ![]()
@Anonymní píše:Já tam vidím čárku
@Sardelka ale ten muj je stale duch ze?
@Janinecicka píše:
Taky děkuju, ale počítám s tím, že se může stát cokoliv. Snažíme se 11 měsíců a v březnu mi skončilo v 6.týdnu biochemické těhotenství, tak počítám s tím, že i tahle varianta se může zase stát
Tohle je střížlivý přístup, raději být příjemně překvapená než zklamaná. Budu držet palečky! ![]()
@Janinecicka no uvidime dam vedet
priznaky tehu jsou a 5 dni zpet jsem se vzbudila s pocitem, ze proste vim, ze jsem tehotna, ze na ms ani cekat nebudu. Uz rok si nedavame pozor, ale mela jsem problemy s prolaktinem, takze jsme to prestali resit. Prolaktin zmizel a z hecu jsme si pohlidali ovu no a zkusili a ted MS neprisla a to se mi nestava
Tak uvidime.. kamaradka mi ted poslala svuj test kdyz byla v 7tt a mela carku slabsi nez mam ja ted..tak uvidime
@Anonymní píše:
@Janinecicka no uvidime dam vedetpriznaky tehu jsou a 5 dni zpet jsem se vzbudila s pocitem, ze proste vim, ze jsem tehotna, ze na ms ani cekat nebudu. Uz rok si nedavame pozor, ale mela jsem problemy s prolaktinem, takze jsme to prestali resit. Prolaktin zmizel a z hecu jsme si pohlidali ovu no a zkusili a ted MS neprisla a to se mi nestava
Tak uvidime.. kamaradka mi ted poslala svuj test kdyz byla v 7tt a mela carku slabsi nez mam ja ted..tak uvidime
Ten pocit přesně znám, jen obráceně! Mně minulý měsíc vyšly dva testy pozitivní, ale až po limitu. A já jsem vnitřně věděla, že těhotná prostě nejsem, intuice v tom měla jasno! Teď jsme se trefili do ovulace, před ovulace i po ovulace (byla včera), tak musím vydržet a čekat ![]()
Brala jsem 12 let HA, tak už jen to, že se mi vrátila MS jen s týdením zpožděním a dokonce i ovulace byl důvod k oslavě! ![]()
Mně už ve středu Clearblue ukázal tohle (foto), dnes jsem testovala ještě Pepino (viz zelený test).