Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terrinka93 píše:
Dobré ráno děvčata, dámy.. Tak i já se dala na lovení duchů. Ale proč. Tady jsem se dočetla, že je možno něco vidět třeba 10 DPO. Tak jsem vyzkoušelasamozřejmě snehobilo. Vynadala jsem si, ale nebudu na sebe tak přísná. Řekla jsem si, že prostě dokud nebudu mít zpoždění, netestuju. Ale včera přišlo něco divného. Prostě bolesti na MS a že já je mám silný a zaspineni. Říkám, tvl tak co je, mám sice kratší cykly, ale pod 25 to nebylo nikdy a teď už 22 dní?
no abychom se k tomu dostaly dámy, dnes, tedy 12DPO jsem teď opět zkoušela. Duch tam je, zkusím dát foto, třeba uvidíte. Samozřejmě počítám, že se MS může dostavit, ale něco se semnou děje, spinila jsem jsem jednou v živote, divný, už asi třetí den na zvracení od dopo až do odpo… Divný.. Uvidíme. A dám to sem normálně, já se nemám čeho bát
Vidim tam krásného ducha ![]()
Zatím duch, cárka ja až rovnocenná s první, čili celkově dálnice
Tak ať sílí ![]()
@Terrinka93 držím palce, ať sílí. Ale vypadá to na stejný průběh jako u mě 😊.
Já dnes dělala digi test, tak snad bude všechno v pořádku 😊.
@Lenickamimi ahoj MS zatim nedorazila, ale jeste jsem netestovala a ty???
![]()
@Uplnenormalniholka já taky zatím nic, myslím že mám ještě trochu času do MS asi tak 4 dny, tak uvidíme. Další tt jsem nedělala dnes teplota prudce klesla 😣 uvidím co ráno. Držím palečky 🍀
Ahoj dámy. Jak já vám to závidím. Mě je poslední 3 dny divně od žaludku. Navíc mám divné chutě. Tak jsem si udělala TT, objevili se tam // Ale druha byla strašně slabá ale po 2 minutách zmizela. S přítelem se snažíme dlouho, bojím se, že si to vsugerovavam. Jsem 10 DC navíc 3 týdny zpět jsem byla u Dr a ten řekl že těhotná nejsem. Co myslíte je Tu nejaka naděje? Omlouvám se za anonym, ale chodí sem kamarádky a nechci to zatím zveřejňovat.
@Terrinka93 já si vždy říkám že naděje umírá poslední :/ zítra ráno zkusím testik z ranni moci. Snad se to tentokráte podařilo.
@Anonymní píše:
Ahoj dámy. Jak já vám to závidím. Mě je poslední 3 dny divně od žaludku. Navíc mám divné chutě. Tak jsem si udělala TT, objevili se tam // Ale druha byla strašně slabá ale po 2 minutách zmizela. S přítelem se snažíme dlouho, bojím se, že si to vsugerovavam. Jsem 10 DC navíc 3 týdny zpět jsem byla u Dr a ten řekl že těhotná nejsem. Co myslíte je Tu nejaka naděje? Omlouvám se za anonym, ale chodí sem kamarádky a nechci to zatím zveřejňovat.
Jasne ze je nadeje
![]()
@Lenickamimi ja su dnes 29 DC takze kazdym dnem bych ji mela mit, me klesla vcera lehce asi 0,2 a dnes je zpet tak nevim
![]()
Tak holky, dnes jsem si udělala testik znovu. Anonym odkrývám jelikož to asi nedopadlo. Ale mám na vás prozbicku, namlouvam si to nebo tam něco vidíte?
deuha cca 3-4 minuty a prvni foto po zaschnuti cca 5 minut