Namlouvám si to, je tam duch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
3.6.20 08:56
@Terrinka93 píše:
Dobré ráno děvčata, dámy.. Tak i já se dala na lovení duchů. Ale proč. Tady jsem se dočetla, že je možno něco vidět třeba 10 DPO. Tak jsem vyzkoušela :mrgreen: samozřejmě snehobilo. Vynadala jsem si, ale nebudu na sebe tak přísná. Řekla jsem si, že prostě dokud nebudu mít zpoždění, netestuju. Ale včera přišlo něco divného. Prostě bolesti na MS a že já je mám silný a zaspineni. Říkám, tvl tak co je, mám sice kratší cykly, ale pod 25 to nebylo nikdy a teď už 22 dní? :roll: no abychom se k tomu dostaly dámy, dnes, tedy 12DPO jsem teď opět zkoušela. Duch tam je, zkusím dát foto, třeba uvidíte. Samozřejmě počítám, že se MS může dostavit, ale něco se semnou děje, spinila jsem jsem jednou v živote, divný, už asi třetí den na zvracení od dopo až do odpo… Divný.. Uvidíme. A dám to sem normálně, já se nemám čeho bát :pankac:

Vidim tam krásného ducha :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
3.6.20 09:14

@MiNiPa děkuji, snad to dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
4.6.20 00:13
:srdce:

Příspěvek upraven 07.07.21 v 19:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
4.6.20 07:15

Tak co ženy, tohle se počítá pořád jako duch nebo už čárka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
4.6.20 07:25

Zatím duch, cárka ja až rovnocenná s první, čili celkově dálnice :) Tak ať sílí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.20 09:48

@Uplnenormalniholka ahoj, tak jak jsi na tom 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.20 17:38

@Terrinka93 držím palce, ať sílí. Ale vypadá to na stejný průběh jako u mě 😊.
Já dnes dělala digi test, tak snad bude všechno v pořádku 😊.

• Citovat
  • Upravit
4.6.20 19:14

@Lenickamimi ahoj MS zatim nedorazila, ale jeste jsem netestovala a ty??? :andel: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.20 19:52

@Uplnenormalniholka já taky zatím nic, myslím že mám ještě trochu času do MS asi tak 4 dny, tak uvidíme. Další tt jsem nedělala dnes teplota prudce klesla 😣 uvidím co ráno. Držím palečky 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
4.6.20 20:07

Včera 9dpo slabounky duch, dnes 10dpo trochu silnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.20 20:17

Ahoj dámy. Jak já vám to závidím. Mě je poslední 3 dny divně od žaludku. Navíc mám divné chutě. Tak jsem si udělala TT, objevili se tam // Ale druha byla strašně slabá ale po 2 minutách zmizela. S přítelem se snažíme dlouho, bojím se, že si to vsugerovavam. Jsem 10 DC navíc 3 týdny zpět jsem byla u Dr a ten řekl že těhotná nejsem. Co myslíte je Tu nejaka naděje? Omlouvám se za anonym, ale chodí sem kamarádky a nechci to zatím zveřejňovat.

• Citovat
  • Upravit
2707
4.6.20 20:31

Naděje je přece vždycky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.20 20:37

@Terrinka93 já si vždy říkám že naděje umírá poslední :/ zítra ráno zkusím testik z ranni moci. Snad se to tentokráte podařilo.

• Citovat
  • Upravit
4.6.20 20:45
@Anonymní píše:
Ahoj dámy. Jak já vám to závidím. Mě je poslední 3 dny divně od žaludku. Navíc mám divné chutě. Tak jsem si udělala TT, objevili se tam // Ale druha byla strašně slabá ale po 2 minutách zmizela. S přítelem se snažíme dlouho, bojím se, že si to vsugerovavam. Jsem 10 DC navíc 3 týdny zpět jsem byla u Dr a ten řekl že těhotná nejsem. Co myslíte je Tu nejaka naděje? Omlouvám se za anonym, ale chodí sem kamarádky a nechci to zatím zveřejňovat.

Jasne ze je nadeje :palec: :palec:

@Lenickamimi ja su dnes 29 DC takze kazdym dnem bych ji mela mit, me klesla vcera lehce asi 0,2 a dnes je zpet tak nevim :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
5.6.20 08:41

Tak holky, dnes jsem si udělala testik znovu. Anonym odkrývám jelikož to asi nedopadlo. Ale mám na vás prozbicku, namlouvam si to nebo tam něco vidíte? :( deuha cca 3-4 minuty a prvni foto po zaschnuti cca 5 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí