Namlouvám si to, je tam duch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.5.20 17:29

@Rebelka666 tak se raduj, ale at nejsi sklamana :lol: ne urcite jeste vyzkousej dalsi a uvidis :) pak dej vedet :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.20 08:12

Slabá čárka

Tak jsem si dělala test v sobotu a dneska a objevila se tam slabá čárka u obou dvou. Tak si zajdu k doktorovi a uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.20 10:29

@Rebelka666 hezka carka gratuluju a at je vse v pohode :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.6.20 10:58

Ahoj holky, co myslíte? První foto z rána, druhé a třetí z večera, vše foceno v limitu. DPO nevím, MS nepravidelná. 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
1.6.20 11:53

@Margerie1 negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.20 15:08

@Uplnenormalniholka děkuju moc, doktor tam zatím ale nic nevidí tak snad to není planý poplach :nevim:. Kontrola příští týden, tak snad už tam něco bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.20 18:11

Tak já dělala test až dnes odpoledne, ráno jsem to nestihla. Myslíte, že je už pozitivní?
Děkuji 😊.

• Citovat
  • Upravit
2707
1.6.20 20:50
@Anonymní píše:
Tak já dělala test až dnes odpoledne, ráno jsem to nestihla. Myslíte, že je už pozitivní?
Děkuji 😊.

Myslím, že určitě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.20 11:46
@Anonymní píše:
Děkuji 😊.
:lol: :lol: :lol: :lol: jako pardon, ale to vazne nepoznate pozitivni test??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.20 11:53

@Uplnenormalniholka jako pardon, ale někde jsem četla, že čárky musí být stejně výrazné, tak jsem se raději zeptala. Pokud Vám můj dotaz vadí, tak na něj nereagujte. Myslím, že to není tak těžké. 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
2.6.20 11:55
@Anonymní píše:
@Uplnenormalniholka jako pardon, ale někde jsem četla, že čárky musí být stejně výrazné, tak jsem se raději zeptala. Pokud Vám můj dotaz vadí, tak na něj nereagujte. Myslím, že to není tak těžké. 🤷‍♀️

Me vase otazka nevadi, ale tohle je jasne pozitivni test to pozna i patnactileta slecna. Gratuluju vam hezky den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.20 12:12

@Uplnenormalniholka chápu, ale před měsícem mi doktorka řekla, že otěhotnět bez hormonů atd. bude těžké kvůli PCOS. Koupila jsem si proto nějaké vitamíny a je mi divné, že by to hned další měsíc vyšlo. Proto jsem se raději zeptala, samozřejmě vím, že na 100 % mi to potvrdí až doktor. Děkuji a také přeji pěkný zbytek dne. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2.6.20 12:51

Test

Ahoj děvčata, vím že je to ještě moc brzy, dnes bych měla být 8dpo a zkusila jsem test. Myslíte že by to mohl být dušik, nebo ryska. Děkuji za názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
3.6.20 07:28

Dobré ráno děvčata, dámy.. Tak i já se dala na lovení duchů. Ale proč. Tady jsem se dočetla, že je možno něco vidět třeba 10 DPO. Tak jsem vyzkoušela :mrgreen: samozřejmě snehobilo. Vynadala jsem si, ale nebudu na sebe tak přísná. Řekla jsem si, že prostě dokud nebudu mít zpoždění, netestuju. Ale včera přišlo něco divného. Prostě bolesti na MS a že já je mám silný a zaspineni. Říkám, tvl tak co je, mám sice kratší cykly, ale pod 25 to nebylo nikdy a teď už 22 dní? :roll: no abychom se k tomu dostaly dámy, dnes, tedy 12DPO jsem teď opět zkoušela. Duch tam je, zkusím dát foto, třeba uvidíte. Samozřejmě počítám, že se MS může dostavit, ale něco se semnou děje, spinila jsem jsem jednou v živote, divný, už asi třetí den na zvracení od dopo až do odpo… Divný.. Uvidíme. A dám to sem normálně, já se nemám čeho bát :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
3.6.20 08:55

Ahoj, mohu ae prosím přidat? Dnes 9dpo a vyzkoušen Clearblue :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie