Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám ještě 4 dny do ms. Dělala jsem si dnes dva testy, první asi kolem 13h a druhý před chvílí. Abych se ujistila jestli není vadný test. Mam to brát jako ducha, nebo ne?jsem cca 10-11dpo
Pěkný dušík, přeji ať sílí ![]()
@Bery88 ahoj bohuzel nic nevidim, ja dnes 14 dpo lehce zaspinila tak me to docela vylekalo, snad je vse ok
ty si kolik dpo?
@Uplnenormalniholka špinění nebo mírná menstruace není nic hrozného v začátku těhotenství
buď v klidu ![]()
@Michaela02993 dekuji za uklidneni, ktev to nebyla tak si zatim rikam ze je to v poho ![]()
@Uplnenormalniholka pokud by to byla čerstvá krev, křeče a hrozná bolest bylo by to horší ale takhle je to v pohodě
fakt to nic není, kamarádka měla normální menstruaci do 5 měsíce, takže není důvod panikarit ![]()
Ahoj, může to být těhu? Jiný test než zn:I'm time mi zatím nic neukázal krom slabšího proužku který nejde vyfotit.. Díky pokud něco vidíte.. Na menstruaci nečekám, mám ovulaci asi jinak než v polovině cyklu, zítra jdu k dr ale jsem jak na trní..
Holky dnes na mě padlo to, že se nám to nedaří:( dělám ovulacni testy od 11 Dc a přijde mi že čárka slábne. Je možný že jsem ovulaci jíž měla nebo mám pokračovat v testování? Navíc známá je těhotná a strašně se vychlouba dokonce mi řekla,,sahni jak kope, to ty nikdy nepoznas"
jsem s toho v… ![]()
@kačka0303 na třetí fotce nějaký náznak vidím. Moc přeju aby čárka silila ❤️
@Vallantha děkuji.. Mám z toho smíšené pocity ale snad to vyjde..
@kačka0303 držím ti palečky
zkus za 2 dny znovu a pak sem dej vědět
jak ja vám to holciny přeju ![]()
@kačka0303 taky tam něco vidím, ale je divné že jiný test nic neukázal. Tenhle by měl být citlivost 25 ne?
@Vallantha snad budu zítra u dr moudřejší, ta nejistota je hrozná.. V dubnu jsem potratila a teď se bojím každého pohybu.. Věřím že si sem za pár dní napíšeme samé dobre zprávy.. ![]()
@Michaela02993 právě že ano bojím se abych nebyla mimodelozne.. Ale žádné bolesti nemám.. Občas mě píchne v podbřišku a tak divné občas píchá v prsou kolem br. tak vážně nevím..
@kačka0303 tak kdyby to bylo mimodelozni tak to nepoznáš podle testu… Ale fakt mi nejde do hlavy jakto že test citlivost 25 něco ukáže a citlivost 10 neukáže nic