Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Tak test sílí, ještě mám teda dva dny do ms. Tak snad bude vše ok.![]()
Gratuluji
já mám takovou pátý den zpoždění ![]()
@Terrinka93 fakt? No..
taky mě to překvapilo..důležité je, že nějaký jsou
![]()
@Anonymní píše:
@Terrinka93 fakt? No..taky mě to překvapilo..důležité je, že nějaký jsou
![]()
Přesně ![]()
@Michaela02993 chapu vsak jo
..no zacla jsem trosku spinit tak jsem cela nejaka nesva.
test jsem mela rano negativni…a zitra se dozvim z krve co a jak…pry muze jit o uhnizdovani atd ale nevim nevim ![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 chapu vsak jo..no zacla jsem trosku spinit tak jsem cela nejaka nesva.
test jsem mela rano negativni…a zitra se dozvim z krve co a jak…pry muze jit o uhnizdovani atd ale nevim nevim
Teď tě asi trochu zklamu… Uhnizdovani? To ti řekl kdo?
Protože prvně probíhá nidace (uhnizdovani) a až pak může být pozitivní test, a bez nidace by v deloze nemohla být vidět žádná dutinka ![]()
@Michaela02993 Ja jsem z toho uplne debil, abych pravdu rekla…to mi rekl dr.,ze pri uhnizdovani muze dojit ke spineni, ale nechapala jsem zda to mysli konkretne na me, jestli to teda bude v poradku v mem pripade no a zacla jsem spinit ze
a muzu mit blbou otazku? vacek A dutinka je to stejne?
@Anonymní píše:
@Michaela02993 Ja jsem z toho uplne debil, abych pravdu rekla…to mi rekl dr.,ze pri uhnizdovani muze dojit ke spineni, ale nechapala jsem zda to mysli konkretne na me, jestli to teda bude v poradku v mem pripade no a zacla jsem spinit zea muzu mit blbou otazku? vacek A dutinka je to stejne?
Tak při nidaci u některých žen ke špinění dochází… Ale to bys nemohla mít pozitivní test ještě před nidaci… Ony jsou váčky tuším dva, gestacni (jako by obal s v něm se tvoří embryo) a zloutkovy… Ale pokud myslel dr dutinku, tak tím myslel gestacni vacek
@Michaela02993 ja se radeji pripravuji na nejhorsi no.. jsem z toho zmatena… jojo rikal dutinku a pak vacek, presne mi rict nemohl..pak ta sestra podle zpravy se mnou jednala jak s tehotnou..ted to spineni…ze ja tam chodila
![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 ja se radeji pripravuji na nejhorsi no.. jsem z toho zmatena… jojo rikal dutinku a pak vacek, presne mi rict nemohl..pak ta sestra podle zpravy se mnou jednala jak s tehotnou..ted to spineni…ze ja tam chodila![]()
Já sem říkala že je to moc brzo, je lepší jít až když je vidět srdíčko, to je pak prý jistota ![]()
Jako upřímně pokud je dnešní test negativní asi bych to neviděla pozitivně, ovšem zázraky se dějí
@Michaela02993 jojo mas pravdu
sla jsem moc brzo..no uvidime..vsak ano, kazde pozitivni tehu je zazrak..A moje mamina i segra se otrou o trenky a pak chodi na interupce…
Nefer
@Anonymní píše:
@Michaela02993 jojo mas pravdusla jsem moc brzo..no uvidime..vsak ano, kazde pozitivni tehu je zazrak..A moje mamina i segra se otrou o trenky a pak chodi na interupce…
Nefer
Tak nefér to nevím, je to prostě o těle a přírodě atd… Například moje máma nemůže mít vůbec děti a její sourozenci mají minimálně 2 děti… Takže je to fakt o těle… Ale pokus se to teď momentálně miň řešit, najdi si něco jinyho než těhotenství a uvidíš že bude líp… Případně ať ti tady nespamujeme holkám, mi klidně napiš tady zprávu
Vidí tě tam něco holky?? 😏Já právě na živo něco málo ano 😕 😬… 3 dny zpoždění 🧐
@Anonymní píše:
Vidí tě tam něco holky?? 😏Já právě na živo něco málo ano 😕 😬… 3 dny zpoždění 🧐
Já Teda nevidím nic ![]()
Tak test sílí, ještě mám teda dva dny do ms. Tak snad bude vše ok.