Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaela02993 vím že to z testu nepoznám..
proto jdu zítra k dr.. Samotné mi to hlava nebere ale díky jsem ráda že nejsem sama co tam vidí proužek
@Michaela02993 mam to stejne! Na 25 mam duchy, jeden je uplne normalne viditelny skoro jako normalni carka. Teda byl. Po 4 dnech nat stole pekne vybledl, ale nastesti jsem si to vyfotila.
A na 10kach nic… Ale myslim si, ze jde o to trefit ten den, kdy je hcg vyssi..Kdybych to tusila, tak bych testovala hned 10 v prvni den a myslim, ze by tam dusiky silnejsi byli!
![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 mam to stejne! Na 25 mam duchy, jeden je uplne normalne viditelny skoro jako normalni carka. Teda byl. Po 4 dnech nat stole pekne vybledl, ale nastesti jsem si to vyfotila.A na 10kach nic… Ale myslim si, ze jde o to trefit ten den, kdy je hcg vyssi..Kdybych to tusila, tak bych testovala hned 10 v prvni den a myslim, ze by tam dusiky silnejsi byli!
![]()
Tak pokud v moči je takové množství aby ho zachytil test 25 tak ho musí zachytit i 10 přeci ne? ![]()
@Michaela02993 tak ted mimo ranni moc zachytil dnes rano
logicky ano, ale zrovna se clovek muze trefit spatne. Ja jsme koza, mela jsme testovat az dnes a vcera jsme byla jen nedockava a pritom jsem vedela, ze je brzo… ![]()
@Michaela02993 je to 10ka a testovano o pul 10… prvni moc jsem nekontrolovala, protoze jsem uz nemala test. Tak jsem zkusila ted v praci a je docela dost videt
posud fotku sama
@Michaela02993 píše:
@kačka0303 a myslíš že tam teď dr něco uvidí?
No teď je podle mě hodně brzo ![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 je to 10ka a testovano o pul 10… prvni moc jsem nekontrolovala, protoze jsem uz nemala test. Tak jsem zkusila ted v praci a je docela dost videtposud fotku sama
Počkej jak se člověk špatně trefí? Jako že by se špatně trefil do dnů a test citlivosti 10 neukázal nic ale test citlivosti 25 ano?
A ano na tvém testu je hezky vidět, ale proč ho máš tak špinavý? Promiň za hloupou otázku ![]()
@Michaela02993 hcg klesa a stoupa kazdym dnem a jsou dny kdy je hodne nizke takze i nekterym tehulkam vychazi negativni testy
to mi vysvetlovala ma tehotna kamoska. Ja se v tom tolik nevyznam ![]()
No je chlupatej z mych kalhot, protoze jsem ho strcila do kapsy a bezela pryc at mne tam nikdo nevidi
![]()
@Michaela02993 ja netestovala 25 a 10 v jeden den, ale dny po sobe. Testovat se ma ob den. Takhle jsem to myslela ja
At se chapeme ![]()
@Monisek69 Jestli je to na mne, tak ti moc dekuji
ale jeste pockam at to neni zklamani… ![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 hcg klesa a stoupa kazdym dnem a jsou dny kdy je hodne nizke takze i nekterym tehulkam vychazi negativni testyto mi vysvetlovala ma tehotna kamoska. Ja se v tom tolik nevyznam
No je chlupatej z mych kalhot, protoze jsem ho strcila do kapsy a bezela pryc at mne tam nikdo nevidi![]()
![]()
![]()
Tak díky za poučení že HCG klesá a stoupá
to jsem nevěděla, měla jsem za to že HCG pouze stoupá a neklesá, respektive se jako by zdvojnásobí každý druhý den ![]()
A ano Mníšek gratulovala tobě, mě určitě ne
já mám naštěstí testy bílé jak slovo boží ![]()