Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na tom černobílem možná, ale nejsem si jistá
přeji ať je výsledek jasnější ![]()
Ahoj holky,
jsem dneska 42DC a 23DPO, 8 dní spoždění MS.
39DC, 20DPO jsem dělala clear blue a vyšel takto. Přidám v dalším příspěvku.
Dnes jsem si dělala jiný test a byla tam velmi slabá čárka..
Co teď s tím? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
jsem dneska 42DC a 23DPO, 8 dní spoždění MS.39DC, 20DPO jsem dělala clear blue a vyšel takto. Přidám v dalším příspěvku.
Co teď s tím?
Dnes jsem si dělala jiný test a byla tam velmi slabá čárka..
Tak pokud jsi 23 dpo tak na obycejnem testu už musíš mít dálnice
Tak ten clearblue je jasně pozitivní, co by mělo být špatně? Já už bych prostě netestovala. Počkej na dr. Hodně štěstí přeji ![]()
@Terrinka93 @Michaela02993 špatně to, že na obyčejném testu dneska ráno byla opravdu slabá až skoro neviditelná čárka
mám ještě ten digitální, ale je mi ho škoda teď dělat když na obyčejném by už měli bejt čárky jasně vidět a nejsou tam.. nebo já nevím? ![]()
Ahojky snad mi tady teď poradit je toto pozitivní ovulacni test? Nebo ještě ne. dikyy
Dnes ráno jsem si dělala test a krásný dvě čárky a odpoledne kontrola u doktora a jsem 5+3, mam ohromnou radost, protože minulé pondělí tam ještě nic neviděl ![]()
@Michaela02993 Jo, nic, promin
Trochu se mi to vsechno pomichalo, jak je to oznacovani na zacatku…
@Vallantha píše:
Ahojky snad mi tady teď poradit je toto pozitivní ovulacni test? Nebo ještě ne. dikyy
Jeste kousek chybi, ale blizi se to! Zkusila bych udelat test jeste vecer a zitra dopoledne ![]()
@Vallantha čárky musí být stejně silné, nejlépe testovací silnější než kontrolní
třeba odpoledne už pozitivní bude ![]()
@Michaela02993
Děkuji