Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vallantha je to lepší
clear blue digital je totiž taky citlivost 25, takže teď by nemusel přesně ukázat ( respektive mohl by ukázat minus a přesto by to těhotenství být mohlo) ![]()
@Vallantha píše:
Holky tak nevím do lékárny 😂 ❤️ a koupím citlivost píše: Více
Jsem zvědavá, napiš potom! ![]()
Holky
Já tam nic nevidím, chvilku jsem myslela že je tam náznak. Ale teď ať koukám jak koukám nic. Zde vám vkladam foto
![]()
@Vallantha počkat až se barvivo vypije
limit je přeci 10 minut ![]()
@Michaela02993 tak snehobilo :/ no uvidíme třeba se zadaří tento měsíc při ovulaci kterou nevím kdy mám 😂 😍
@Vallantha tak test už dál nepozorovat
ona tam s největší pravděpodobností ta čárka naběhne ( Teda aspoň podle mých zkušeností, dr max dělá po limitu)
ale tak třeba se zadari
nebo zjišťovat ovulaci pomocí testu
ale z vlastní zkušenosti, čím víc se na to žena upíná a sleduje tak to jde hůř ![]()
@Vallantha píše:
@Michaela02993 tak snehobilo :/ no uvidíme třeba se zadaří tento měsíc při ovulaci kterou nevím kdy mám 😂 😍
Testy delej rano, koncetrace HCG je nejvyssi
Ovulaci urcite doporucuji sledovat, hodne Ti to pomuze a rekne. Jsou to cenne informace ![]()
@Sardelka z ranni moci jsem si dělala viz obrázek na předchozí straně 😊 zatím se na to napínam, ale tak moc bych přála// že jsem si je vykoukala
Ahoj děvčata☺️️jsem tu dnes poprvé 😆 chtěla bych se zeptat zda tam něco vidíte??.. Snažíme se o mimčo a ne se zadarit🤨… Teď jsem hodně jedla vitamíny Femibion 1,, objednala další balení 🙂..
Trpěla jsem vždy před MS špiněním nebo že ms přišla dříve a teď?? 1 den do ms špinění nikde 🙂a na testu z odpoledne tohle? 🤷♀️Vidíte tam něco? Kéž by ano 😍
Děkuji za odpovědi 🤔 ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata☺️️jsem tu dnes poprvé 😆 chtěla bych se zeptat zda tam něco vidíte??.. Snažíme se o mimčo a ne se zadarit🤨… Teď jsem hodně jedla vitamíny Femibion 1,, objednala další balení 🙂..
Trpěla jsem vždy před MS špiněním nebo že ms přišla dříve a teď?? 1 den do ms špinění nikde 🙂a na testu z odpoledne tohle? 🤷♀️Vidíte tam něco? Kéž by ano 😍
Děkuji za odpovědi 🤔
Já budu asi zlá, ale já tam nevidím nic ![]()
Zkus test až když budeš mít zpoždění ![]()
@Sardelka chapu! Tak drzim pesti!
Jo zenskou intuici neobalamuti nic!
Teda vetsinou, muze se stat cokoliv llol: