Namlouvám si to, je tam duch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.6.20 11:17

@Sardelka chapu! Tak drzim pesti! :palec: Jo zenskou intuici neobalamuti nic! :D Teda vetsinou, muze se stat cokoliv llol:

• Citovat
  • Upravit
262
5.6.20 13:11

Holky tak nevím do lékárny 😂 ❤️ a koupím citlivost 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
5.6.20 13:13

@Vallantha je to lepší ;) clear blue digital je totiž taky citlivost 25, takže teď by nemusel přesně ukázat ( respektive mohl by ukázat minus a přesto by to těhotenství být mohlo) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.6.20 13:44
@Vallantha píše:
Holky tak nevím do lékárny 😂 ❤️ a koupím citlivost píše: Více

Jsem zvědavá, napiš potom! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
5.6.20 14:06

Holky :,( Já tam nic nevidím, chvilku jsem myslela že je tam náznak. Ale teď ať koukám jak koukám nic. Zde vám vkladam foto :( :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
5.6.20 14:12

@Vallantha počkat až se barvivo vypije ;) limit je přeci 10 minut ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
5.6.20 14:14

Tak to s jdu podívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
5.6.20 14:17

@Michaela02993 tak snehobilo :/ no uvidíme třeba se zadaří tento měsíc při ovulaci kterou nevím kdy mám 😂 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
5.6.20 14:27

@Vallantha tak test už dál nepozorovat :D ona tam s největší pravděpodobností ta čárka naběhne ( Teda aspoň podle mých zkušeností, dr max dělá po limitu) :D ale tak třeba se zadari :) nebo zjišťovat ovulaci pomocí testu ;) ale z vlastní zkušenosti, čím víc se na to žena upíná a sleduje tak to jde hůř :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
5.6.20 14:48

@Michaela02993 chápu :lol: ale věřím že brzo se to povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
5.6.20 15:30

@Vallantha určitě ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.6.20 18:40
@Vallantha píše:
@Michaela02993 tak snehobilo :/ no uvidíme třeba se zadaří tento měsíc při ovulaci kterou nevím kdy mám 😂 😍

Testy delej rano, koncetrace HCG je nejvyssi 8) Ovulaci urcite doporucuji sledovat, hodne Ti to pomuze a rekne. Jsou to cenne informace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
5.6.20 19:07

@Sardelka z ranni moci jsem si dělala viz obrázek na předchozí straně 😊 zatím se na to napínam, ale tak moc bych přála// že jsem si je vykoukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.20 19:52

Ahoj děvčata☺️️jsem tu dnes poprvé 😆 chtěla bych se zeptat zda tam něco vidíte??.. Snažíme se o mimčo a ne se zadarit🤨… Teď jsem hodně jedla vitamíny Femibion 1,, objednala další balení 🙂..
Trpěla jsem vždy před MS špiněním nebo že ms přišla dříve a teď?? 1 den do ms špinění nikde 🙂a na testu z odpoledne tohle? 🤷‍♀️Vidíte tam něco? Kéž by ano 😍
Děkuji za odpovědi 🤔 :wink:

• Citovat
  • Upravit
6238
5.6.20 20:08
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata☺️️jsem tu dnes poprvé 😆 chtěla bych se zeptat zda tam něco vidíte??.. Snažíme se o mimčo a ne se zadarit🤨… Teď jsem hodně jedla vitamíny Femibion 1,, objednala další balení 🙂..
Trpěla jsem vždy před MS špiněním nebo že ms přišla dříve a teď?? 1 den do ms špinění nikde 🙂a na testu z odpoledne tohle? 🤷‍♀️Vidíte tam něco? Kéž by ano 😍
Děkuji za odpovědi 🤔 :wink:

Já budu asi zlá, ale já tam nevidím nic :(
Zkus test až když budeš mít zpoždění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest