Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vidite tam neco?na zivo tam je stin, ale vyfotit to proste nejde
Nevidim ani ň… ![]()
@Anonymní píše:
@Ajkule dekuji za zkouknuti
Nemas zac, udelej testik rano, je to lepší
Ahoj, také přidávám svou fotku a chtěla bych Vás poprosit o názor, zda to můžu považovat za ducha nebo je to jen ryska. Děkuji 😊
@Anonymní píše:
Ahoj, také přidávám svou fotku a chtěla bych Vás poprosit o názor, zda to můžu považovat za ducha nebo je to jen ryska. Děkuji 😊
Tak tady vážně nevím ![]()
@Terrinka93 přikládám ještě jednu, možná to na ní bude vidět lépe. Jsem 11 DPO, ale kdy mám dostat MS nevím, protože mám syndrom polycystických ovarií a tedy nepravidelnou MS. Zkusím test za dva dny a uvidím, jestli čárka bude výraznější
.
@Anonymní píše:
@Terrinka93 přikládám ještě jednu, možná to na ní bude vidět lépe. Jsem 11 DPO, ale kdy mám dostat MS nevím, protože mám syndrom polycystických ovarií a tedy nepravidelnou MS. Zkusím test za dva dny a uvidím, jestli čárka bude výraznější.
Ja bych rekla, ze mas nadeji, ze za dva dny bude silnejsi..,ale neni to pozitivni test..ale tak logicky 11dpo
@Anonymní píše:
@Terrinka93 přikládám ještě jednu, možná to na ní bude vidět lépe. Jsem 11 DPO, ale kdy mám dostat MS nevím, protože mám syndrom polycystických ovarií a tedy nepravidelnou MS. Zkusím test za dva dny a uvidím, jestli čárka bude výraznější.
Tak tady už trochu vidím
jak říkají, testuj za dva dny ráno, bude silnější
![]()
@Ajkule ja zitra cekam ms, tak uz to necham, ale mam krece, trochu spinim, tak ta asi dojde ![]()
Já to nakonec nevydržela a zkusila jsem odpoledne ještě jeden. Zajímalo mě, jestli třeba nebyl špatný test a přijde mi čárka výraznější, tak uvidím, jak se to bude vyvíjet dále. 😊
Ahoj děvčata, taky jsem si dělala dneska test a nic se mi neukázalo, jen ta jedna čárka. Smutně jsem to odložila, pak jsem to chtěla vyhodit a tak jsem se na to ještě jednou koukla a najednou tam byla druhá čárka i když ne tak výrazná a asi až po deseti minutách. Je to normální nebo se to zbláznilo? Moc by jsme si přáli mimi.
@Anonymní píše:
Já to nakonec nevydržela a zkusila jsem odpoledne ještě jeden. Zajímalo mě, jestli třeba nebyl špatný test a přijde mi čárka výraznější, tak uvidím, jak se to bude vyvíjet dále. 😊
Jj hezkyy
@Rebelka666 carka po limitu neni platna, ale zkus dalsi pozdeji, muze to vyjit
![]()
@Uplnenormalniholka píše:
@Rebelka666 carka po limitu neni platna, ale zkus dalsi pozdeji, muze to vyjit![]()
Ach jo, já už se chtěla radovat
mám 6 dní zpoždění, ale já to snad nikdy neměla pravidelně bez prášků. Ty už od ledna neberu.