Namlouvám si to, je tam duch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.5.20 21:16
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vidite tam neco? :think: na zivo tam je stin, ale vyfotit to proste nejde

Nevidim ani ň… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
28.5.20 21:22
@Anonymní píše:
@Ajkule dekuji za zkouknuti :hug:

Nemas zac, udelej testik rano, je to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
28.5.20 22:51

Nevidím ani prd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.20 07:14

Ahoj, také přidávám svou fotku a chtěla bych Vás poprosit o názor, zda to můžu považovat za ducha nebo je to jen ryska. Děkuji 😊

• Citovat
  • Upravit
14313
29.5.20 07:23

@MartinaJakubova Jednou anonymní pak zase ne… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.5.20 09:08
@Anonymní píše:
Ahoj, také přidávám svou fotku a chtěla bych Vás poprosit o názor, zda to můžu považovat za ducha nebo je to jen ryska. Děkuji 😊

Tak tady vážně nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.20 09:19

@Terrinka93 přikládám ještě jednu, možná to na ní bude vidět lépe. Jsem 11 DPO, ale kdy mám dostat MS nevím, protože mám syndrom polycystických ovarií a tedy nepravidelnou MS. Zkusím test za dva dny a uvidím, jestli čárka bude výraznější :).

• Citovat
  • Upravit
4731
29.5.20 09:23
@Anonymní píše:
@Terrinka93 přikládám ještě jednu, možná to na ní bude vidět lépe. Jsem 11 DPO, ale kdy mám dostat MS nevím, protože mám syndrom polycystických ovarií a tedy nepravidelnou MS. Zkusím test za dva dny a uvidím, jestli čárka bude výraznější :).

Ja bych rekla, ze mas nadeji, ze za dva dny bude silnejsi..,ale neni to pozitivni test..ale tak logicky 11dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.5.20 09:38
@Anonymní píše:
@Terrinka93 přikládám ještě jednu, možná to na ní bude vidět lépe. Jsem 11 DPO, ale kdy mám dostat MS nevím, protože mám syndrom polycystických ovarií a tedy nepravidelnou MS. Zkusím test za dva dny a uvidím, jestli čárka bude výraznější :).

Tak tady už trochu vidím :palec: jak říkají, testuj za dva dny ráno, bude silnější :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.20 12:16

@Ajkule ja zitra cekam ms, tak uz to necham, ale mam krece, trochu spinim, tak ta asi dojde :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.20 16:46

Já to nakonec nevydržela a zkusila jsem odpoledne ještě jeden. Zajímalo mě, jestli třeba nebyl špatný test a přijde mi čárka výraznější, tak uvidím, jak se to bude vyvíjet dále. 😊

• Citovat
  • Upravit
29.5.20 17:02

Slabá čárka

Ahoj děvčata, taky jsem si dělala dneska test a nic se mi neukázalo, jen ta jedna čárka. Smutně jsem to odložila, pak jsem to chtěla vyhodit a tak jsem se na to ještě jednou koukla a najednou tam byla druhá čárka i když ne tak výrazná a asi až po deseti minutách. Je to normální nebo se to zbláznilo? Moc by jsme si přáli mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.20 17:02
@Anonymní píše:
Já to nakonec nevydržela a zkusila jsem odpoledne ještě jeden. Zajímalo mě, jestli třeba nebyl špatný test a přijde mi čárka výraznější, tak uvidím, jak se to bude vyvíjet dále. 😊

Jj hezkyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.20 17:04

@Rebelka666 carka po limitu neni platna, ale zkus dalsi pozdeji, muze to vyjit ;) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.20 17:26
@Uplnenormalniholka píše:
@Rebelka666 carka po limitu neni platna, ale zkus dalsi pozdeji, muze to vyjit ;) :andel:

Ach jo, já už se chtěla radovat :,( mám 6 dní zpoždění, ale já to snad nikdy neměla pravidelně bez prášků. Ty už od ledna neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí