Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terrinka93 píše:
Ted mi vysvetli, co z těch buzeraci máš? Stalo to za to plejtvat místem? Založila jich dvacet? Boze co je tobě zrovna do toho?? Ne, vážně bych někdy chtěla vidět, co za hystericky kvocny sedí za PC.. V takovou chvíli, když je ta ženská šťastná, tak přijde chytracka a musí poučit o chodu epipi… Poněvadž ona je bohyně![]()
Ja z toho nic nemam. Jsou tu jaka si pravidla vis? mila zlata! Jak kdybych zalozila diskuzi nasla jsem ponozku do paru. Vidite ji nebo si to namlouvam? Bud spatnej zrak nebo stupidni dotaz ![]()
@migmina divná bronzová, emimi má zajisté svá pravidla, ale nevšimla jsem si, že bys byla pasovana do role nahanece a perzekutorky.. Pokud jsem takový fakt přehlédla, omlouvám se
chápu takový přístup při trolleni, ale v takovej situaci? No nic, lidé jako ty si to vždy obhájí a nebudu tedy už plevelit diskusi, která má být pozitivní a plná gratulací..
Omlouvám se zakl. Ještě jednou gratuluji
ať jste všichni zdrávi ![]()
@Terrinka93 píše:
@migmina divná bronzová, emimi má zajisté svá pravidla, ale nevšimla jsem si, že bys byla pasovana do role nahanece a perzekutorky.. Pokud jsem takový fakt přehlédla, omlouvám sechápu takový přístup při trolleni, ale v takovej situaci? No nic, lidé jako ty si to vždy obhájí a nebudu tedy už plevelit diskusi, která má být pozitivní a plná gratulací..
Omlouvám se zakl. Ještě jednou gratulujiať jste všichni zdrávi
Nahanec fakt nejsem, ale kdyz takovou diskuzi otevru s tim jestli me oko neco vidi a chci treba poradit, tak jen zasnu, jaky experimentalni jedinec zalozil diskuzi
Se divim, ze videli do ploziciho otvoru
Ahoj holky jsem tu nová, chci se zepta je tam duch? Hodne slaboucky?
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem tu nová, chci se zepta je tam duch? Hodne slaboucky?
Něco vidím
![]()
@Terrinka93 že ano? Zkoušela jsem ho včera odpoledne, a dnes sem si udělala odpoledne normální papirkovej ale na něm nic nevidím… tak právě nevím nevím..
@MartinaJakubova proč odpoledne?
zkus rano radši
pokud jsi, bude to vidět líp.. A třebas počkej ještě den dva.. ale duch tam je opravdu slaboulince vidět
@Terrinka93 Já jela odpoledne právě do lékárny a nemohla sem to vydržet
ale na ráno mam taky
jeden ale nejsem si jista jestli se to ukáže když je ttoto ten papirek a digitální u nas už neměli právě Je to znacka Live light nikdy sem ho neměla.
@Anonymní píše:
@Terrinka93 Já jela odpoledne právě do lékárny a nemohla sem to vydržetale na ráno mam taky
jeden ale nejsem si jista jestli se to ukáže když je ttoto ten papirek a digitální u nas už neměli právě Je to znacka Live light nikdy sem ho neměla.
Ja nejsem žádná extra testovatelka, vlastně žádná
ale co jsem tady pochytila od jiných mamin, chválí si nejvíc testy od maxe a clear blue myslím, ale samozřejmě je to asi individuální. Tak dej vědět zítra ![]()
@Terrinka93 píše:
Ted mi vysvetli, co z těch buzeraci máš? Stalo to za to plejtvat místem? Založila jich dvacet? Boze co je tobě zrovna do toho?? Ne, vážně bych někdy chtěla vidět, co za hystericky kvocny sedí za PC.. V takovou chvíli, když je ta ženská šťastná, tak přijde chytracka a musí poučit o chodu epipi… Poněvadž ona je bohyně![]()
Jak říkáš.. člověk si jde něco přečíst a něco se dozvědět a vždy narazí na diskuzi, kde je 10 stran jen takových blbých poznámek. Prostě zakomplexovaný člověk, co to neumí přejít
![]()
Ahoj holky, vidite tam neco?
na zivo tam je stin, ale vyfotit to proste nejde