Namlouvám si to, je tam duch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
26.5.20 14:06

Gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
26.5.20 14:21
@Terrinka93 píše:
Ted mi vysvetli, co z těch buzeraci máš? Stalo to za to plejtvat místem? Založila jich dvacet? Boze co je tobě zrovna do toho?? Ne, vážně bych někdy chtěla vidět, co za hystericky kvocny sedí za PC.. V takovou chvíli, když je ta ženská šťastná, tak přijde chytracka a musí poučit o chodu epipi… Poněvadž ona je bohyně :roll: 8)

Ja z toho nic nemam. Jsou tu jaka si pravidla vis? mila zlata! Jak kdybych zalozila diskuzi nasla jsem ponozku do paru. Vidite ji nebo si to namlouvam? Bud spatnej zrak nebo stupidni dotaz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
26.5.20 14:34

@migmina divná bronzová, emimi má zajisté svá pravidla, ale nevšimla jsem si, že bys byla pasovana do role nahanece a perzekutorky.. Pokud jsem takový fakt přehlédla, omlouvám se 8) chápu takový přístup při trolleni, ale v takovej situaci? No nic, lidé jako ty si to vždy obhájí a nebudu tedy už plevelit diskusi, která má být pozitivní a plná gratulací..
Omlouvám se zakl. Ještě jednou gratuluji :kytka: ať jste všichni zdrávi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
26.5.20 16:42
@Terrinka93 píše:
@migmina divná bronzová, emimi má zajisté svá pravidla, ale nevšimla jsem si, že bys byla pasovana do role nahanece a perzekutorky.. Pokud jsem takový fakt přehlédla, omlouvám se 8) chápu takový přístup při trolleni, ale v takovej situaci? No nic, lidé jako ty si to vždy obhájí a nebudu tedy už plevelit diskusi, která má být pozitivní a plná gratulací..
Omlouvám se zakl. Ještě jednou gratuluji :kytka: ať jste všichni zdrávi :srdce:

Nahanec fakt nejsem, ale kdyz takovou diskuzi otevru s tim jestli me oko neco vidi a chci treba poradit, tak jen zasnu, jaky experimentalni jedinec zalozil diskuzi :roll: Se divim, ze videli do ploziciho otvoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.20 17:28

Je tamto duch ? Nebo vidím špatně ?

Ahoj holky jsem tu nová, chci se zepta je tam duch? Hodne slaboucky?

• Citovat
  • Upravit
2707
26.5.20 17:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem tu nová, chci se zepta je tam duch? Hodne slaboucky?

Něco vidím :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.20 17:52

@Terrinka93 že ano? Zkoušela jsem ho včera odpoledne, a dnes sem si udělala odpoledne normální papirkovej ale na něm nic nevidím… tak právě nevím nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
26.5.20 17:55

@MartinaJakubova proč odpoledne? :think: zkus rano radši :pankac: pokud jsi, bude to vidět líp.. A třebas počkej ještě den dva.. ale duch tam je opravdu slaboulince vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.20 18:00

@Terrinka93 Já jela odpoledne právě do lékárny a nemohla sem to vydržet :D ale na ráno mam taky :D jeden ale nejsem si jista jestli se to ukáže když je ttoto ten papirek a digitální u nas už neměli právě Je to znacka Live light nikdy sem ho neměla.

• Citovat
  • Upravit
2707
26.5.20 19:39
@Anonymní píše:
@Terrinka93 Já jela odpoledne právě do lékárny a nemohla sem to vydržet :D ale na ráno mam taky :D jeden ale nejsem si jista jestli se to ukáže když je ttoto ten papirek a digitální u nas už neměli právě Je to znacka Live light nikdy sem ho neměla.

Ja nejsem žádná extra testovatelka, vlastně žádná :mrgreen: ale co jsem tady pochytila od jiných mamin, chválí si nejvíc testy od maxe a clear blue myslím, ale samozřejmě je to asi individuální. Tak dej vědět zítra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.20 19:52

@Terrinka93 určitě dám :)

• Citovat
  • Upravit
39
28.5.20 00:48
@Terrinka93 píše:
Ted mi vysvetli, co z těch buzeraci máš? Stalo to za to plejtvat místem? Založila jich dvacet? Boze co je tobě zrovna do toho?? Ne, vážně bych někdy chtěla vidět, co za hystericky kvocny sedí za PC.. V takovou chvíli, když je ta ženská šťastná, tak přijde chytracka a musí poučit o chodu epipi… Poněvadž ona je bohyně :roll: 8)

Jak říkáš.. člověk si jde něco přečíst a něco se dozvědět a vždy narazí na diskuzi, kde je 10 stran jen takových blbých poznámek. Prostě zakomplexovaný člověk, co to neumí přejít :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 19:27

Ahoj holky, vidite tam neco? :think: na zivo tam je stin, ale vyfotit to proste nejde

• Citovat
  • Upravit
2035
28.5.20 19:57

Kdyz to zvetsim, tak bych ta myslim stinek vykoukala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 20:06

@Ajkule dekuji za zkouknuti :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat