Namlouvám si to, je tam duch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
31.1.21 20:55
@Anonymní píše:
@Pp44 neboj musíš věřit že to bude dobré :) :srdce: no já čekám až se dostaví menstruace po injekci. Ale zatím nic.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
31.1.21 20:58
@kvetinka18 píše:
@Tycanka tak to bych vůbec neházela flintu do žita, pokud se řídíš kalendářem v mobilu. Mě se jednou ovulace posunula až na 26DC (kalendář si ukazoval co chtěl, vždy víceméně přesná byla) a ducha jsem měla až 7 den zpoždění. Takže testuj za dva dny znovu :)

Děkuji za reakci ;) zkusím zase v úterý 🙂 bylo by to fajn :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
31.1.21 20:59
@Anonymní píše:
Tak to určitě mohla být i jindy, já například mám ovulaci někdy i jen 7 dní před začátkem MS, takže u tebe mohla být o pár dní později a pak by bylo vše v pořádku, budu držet palečky, ať je to ok :kytka:

Děkuji za reakce ;) kdyby pán Bůh dal :srdce: 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.21 21:08

@Tycanka musíme věřit, ale to čekání je strašný.. :?

• Citovat
  • Upravit
66
31.1.21 21:17
@Anonymní píše:
@Tycanka musíme věřit, ale to čekání je strašný.. :?

Přesně tak..my už čekáme pět let. Mezitím před třemi lety mimoděložní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.21 21:22

@Tycanka tak to je mi moc líto :( je to strašně náročný na psychiku.. Ale věřím, že se to zlomí, před prvnim ditetem jsem prošla 5 potraty, pak najednou bum bac a šlo to, určitě dej vědět, jak se to vyvíjí ;)

• Citovat
  • Upravit
6238
31.1.21 21:24

@Tycanka na 16DPO je to hodně slabé, ale jelikož přesně nevíš kdy byla ovulace a jen odhadem podle kalendáře jsi 16DPo, tak buď v klidu a za 2 dny testuje znovu a uvidíš že už tam něco vidět bude líp :) :) :)
P. S : i s jedním vejcovodem to jde, nehazej flintu do žita ( mám kamarádku která i s jedním vejcovodem má spoustu dětí, tohle myslím jen tak motivačně ) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
31.1.21 21:33
@Michaela02993 píše:
@Tycanka na 16DPO je to hodně slabé, ale jelikož přesně nevíš kdy byla ovulace a jen odhadem podle kalendáře jsi 16DPo, tak buď v klidu a za 2 dny testuje znovu a uvidíš že už tam něco vidět bude líp :) :) :)
P. S : i s jedním vejcovodem to jde, nehazej flintu do žita ( mám kamarádku která i s jedním vejcovodem má spoustu dětí, tohle myslím jen tak motivačně ) ;)

Děkuji. Zkusím zase za dva dny. Nikdy zpoždění nemám, zítra už třetí den. Právě, že u mě je ta ovulace díky jednomu vejcovodu nejasná :think:
Ještě mě napadá, zda to nemůže být dietou? :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
31.1.21 21:34
@Anonymní píše:
@Tycanka tak to je mi moc líto :( je to strašně náročný na psychiku.. Ale věřím, že se to zlomí, před prvnim ditetem jsem prošla 5 potraty, pak najednou bum bac a šlo to, určitě dej vědět, jak se to vyvíjí ;)

Určitě napíši 🙂 ještě mě napadá…že jsem začala 18.1. s dietou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
31.1.21 22:29

@Tycanka může to být čímkoliv ale řekla bych že spíš za ty 2 dny test bude silnější;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
31.1.21 22:32
@Michaela02993 píše:
@Tycanka může to být čímkoliv ale řekla bych že spíš za ty 2 dny test bude silnější;) ;)

Děkuji, kéžby jste měla pravdu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.21 08:03

@Tycanka dobre rano, tak jak to u tebe vypadá? Já dnes zkoušela pepino a zatím dobrý, tak tuk tuk… Jinak dieta, pokud to není nějaká hladovka, tak si myslím, že hned cyklus nerozhazi, to asi až třeba s velkým úbytkem váhy, takže doufám, že máš dobrý zprávy ;)

• Citovat
  • Upravit
549
2.2.21 10:50
@Žirafa12 píše:
Holky na živo je vidět lépe :wink:mám dva dny do Ms

ahojky jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
2.2.21 11:01

@Mimoňka 85 bohužel 😞snad to vyjde příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.2.21 15:12
@Anonymní píše:
@Tycanka dobre rano, tak jak to u tebe vypadá? Já dnes zkoušela pepino a zatím dobrý, tak tuk tuk… Jinak dieta, pokud to není nějaká hladovka, tak si myslím, že hned cyklus nerozhazi, to asi až třeba s velkým úbytkem váhy, takže doufám, že máš dobrý zprávy ;)

Krásný den přeji 🙂 u mě nejspíš nic. Po dvou testech s dušíkem, jsem včera dělala další a prázdno. :think:
Volala jsem na gynekologii, také sestra sdělila, že pokud jsem vyloženě nezhubla za poslední tři týdny, kdy dietu držím 10 kilo, tak to není možné.🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí