Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Pp44 neboj musíš věřit že to bude dobré![]()
no já čekám až se dostaví menstruace po injekci. Ale zatím nic.
@kvetinka18 píše:
@Tycanka tak to bych vůbec neházela flintu do žita, pokud se řídíš kalendářem v mobilu. Mě se jednou ovulace posunula až na 26DC (kalendář si ukazoval co chtěl, vždy víceméně přesná byla) a ducha jsem měla až 7 den zpoždění. Takže testuj za dva dny znovu
Děkuji za reakci
zkusím zase v úterý 🙂 bylo by to fajn ![]()
@Anonymní píše:
Tak to určitě mohla být i jindy, já například mám ovulaci někdy i jen 7 dní před začátkem MS, takže u tebe mohla být o pár dní později a pak by bylo vše v pořádku, budu držet palečky, ať je to ok
Děkuji za reakce
kdyby pán Bůh dal
😁
@Anonymní píše:
@Tycanka musíme věřit, ale to čekání je strašný..
Přesně tak..my už čekáme pět let. Mezitím před třemi lety mimoděložní ![]()
@Tycanka tak to je mi moc líto
je to strašně náročný na psychiku.. Ale věřím, že se to zlomí, před prvnim ditetem jsem prošla 5 potraty, pak najednou bum bac a šlo to, určitě dej vědět, jak se to vyvíjí ![]()
@Tycanka na 16DPO je to hodně slabé, ale jelikož přesně nevíš kdy byla ovulace a jen odhadem podle kalendáře jsi 16DPo, tak buď v klidu a za 2 dny testuje znovu a uvidíš že už tam něco vidět bude líp
![]()
P. S : i s jedním vejcovodem to jde, nehazej flintu do žita ( mám kamarádku která i s jedním vejcovodem má spoustu dětí, tohle myslím jen tak motivačně ) ![]()
@Michaela02993 píše:
@Tycanka na 16DPO je to hodně slabé, ale jelikož přesně nevíš kdy byla ovulace a jen odhadem podle kalendáře jsi 16DPo, tak buď v klidu a za 2 dny testuje znovu a uvidíš že už tam něco vidět bude líp![]()
![]()
P. S : i s jedním vejcovodem to jde, nehazej flintu do žita ( mám kamarádku která i s jedním vejcovodem má spoustu dětí, tohle myslím jen tak motivačně )
Děkuji. Zkusím zase za dva dny. Nikdy zpoždění nemám, zítra už třetí den. Právě, že u mě je ta ovulace díky jednomu vejcovodu nejasná ![]()
Ještě mě napadá, zda to nemůže být dietou?
![]()
@Anonymní píše:
@Tycanka tak to je mi moc lítoje to strašně náročný na psychiku.. Ale věřím, že se to zlomí, před prvnim ditetem jsem prošla 5 potraty, pak najednou bum bac a šlo to, určitě dej vědět, jak se to vyvíjí
Určitě napíši 🙂 ještě mě napadá…že jsem začala 18.1. s dietou… ![]()
@Tycanka může to být čímkoliv ale řekla bych že spíš za ty 2 dny test bude silnější;) ![]()
@Michaela02993 píše:
@Tycanka může to být čímkoliv ale řekla bych že spíš za ty 2 dny test bude silnější;)
Děkuji, kéžby jste měla pravdu 😊
@Tycanka dobre rano, tak jak to u tebe vypadá? Já dnes zkoušela pepino a zatím dobrý, tak tuk tuk… Jinak dieta, pokud to není nějaká hladovka, tak si myslím, že hned cyklus nerozhazi, to asi až třeba s velkým úbytkem váhy, takže doufám, že máš dobrý zprávy ![]()
@Žirafa12 píše:
Holky na živo je vidět lépemám dva dny do Ms
ahojky jak jsi dopadla?
@Anonymní píše:
@Tycanka dobre rano, tak jak to u tebe vypadá? Já dnes zkoušela pepino a zatím dobrý, tak tuk tuk… Jinak dieta, pokud to není nějaká hladovka, tak si myslím, že hned cyklus nerozhazi, to asi až třeba s velkým úbytkem váhy, takže doufám, že máš dobrý zprávy
Krásný den přeji 🙂 u mě nejspíš nic. Po dvou testech s dušíkem, jsem včera dělala další a prázdno. ![]()
Volala jsem na gynekologii, také sestra sdělila, že pokud jsem vyloženě nezhubla za poslední tři týdny, kdy dietu držím 10 kilo, tak to není možné.🙈