Namlouvám si to, je tam duch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.2.21 10:15

@Anonymka199 no, taky bych se bála 😂 ale co, bylo by to náročný, ale stejně krásný, že jooo :srdce: tak držím palce, ať je vše ok a budeme teda zvědavy :palec:

• Citovat
  • Upravit
226
4.2.21 10:29
@Anonymní píše:
@Anonymka199 no, taky bych se bála 😂 ale co, bylo by to náročný, ale stejně krásný, že jooo :srdce: tak držím palce, ať je vše ok a budeme teda zvědavy :palec:

Ano nevadilo by to. Pri ivf jsme chtěli dat 2 embrya ale bohužel dalo to jen jedno do 5teho dne. Sice by to bylo narocnějsí ale co za to štěstí to stojí 😊
Urcite vědět dám :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.2.21 10:30

@Anonymka199 mas to spatne napsany 6 dpo by znamenalo, ze by si u 5 denni blasty delala test hned 1 den po transferu a to jsi asi nedelala ne? Dpo znamena dni po ovulaci a ovulaci jsi mela 5 dni pred zavedenim embrya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.2.21 10:32

@Vladuskaaa přesně mám to stejně 😊
Mě je teda 23 no a 3,5 roku jsme se snazili pak jsme sli na ivf a bum a taky hledam a ptam se kdyz nevim co a jak. Moc držím palce aby vse bylo ok :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923

@Anonymka199 a jestli jste davali jedno embryo, je pravdepodobnejsi, ze to dvojcata nebudou. Takovouhle carku holky mivaj i s jednim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226

@DandátkoP omlouvám se opravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.2.21 10:33

@Anonymka199 to nemusis, jen abys to pochopila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.2.21 10:35

@DandátkoP jinak děkuji za uklidnění. S testama 😊 i kdyz bych ty 2jky brala 😊 ale jsem rada i za jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.2.21 11:08
@Anonymní píše:
@Vladuskaaa dobre dopoledne :dance: omlouvám se, že dávám vědět až teď, byla jsem pryč a test dělala až teď, měla jsem dost nahnano, když to nebylo z ranní moci, ale čárka supeeer 😀 a tvoje stoprocentně sílí, takže paráda!!! Jak říkáš, udělala bych ještě jeden pro jistotu za ty dva dny a pak se objednala, já se teda objednám až cca na 8tt, to už je vidět srdíčko, tak ať vím, na čem jsem :) a jako „zkušená“ matka si teda připadám, že jsem těhotná snad poprvy a zase plasim a pročítám všechny diskuze 🙈 😂

Tak to je nadhera! Ted uz vim, co je to DALNICE jako hrom :srdce: :dance: moc moc gratuluji, at je miminko zdrave a vesele a treba pribyde ta holcicka, nebo budete bliz Klapzubove jedenactce :mrgreen: :hug: dekuji za radu a podporu, moc si toho vazim, krome me to zatim nikdo nevi, nechci delat paniku. Ale za dva dny, jestli to klapne, ji uz asi trochu udelam :D :dance: :srdce: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.2.21 19:55
@kvetinka18 píše:
@Tycanka to je mi líto. A proč sis ještě nešla koupit ten stejný test?

Neměli ho..🙈 dnes zpoždění týden a stále nic. Test už jsem od pondělí nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
4.2.21 20:50

@Tycanka tak šup běž zítra do lékárny pro mamatest nebo nějaký desítkový a udělej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
5.2.21 07:42

Ahoj holky, co myslíte :srdce: mohu se potichu radovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
5.2.21 07:43

@Anonymka199 to vis, ze muzes, ses tehotna.  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.21 07:47

@Anonymka199 určiteee :) gratuluju a držím palce 😊 a omlouvám se za předešlé plaseni s dvojčátky i z mojí strany, o ivf nic nevím, ani jak se tam počítá dpo, tudíž jsem věřila tomu, jak si to psala, ale chápu, že člověk se v tom sám špatně orientuje..já jsem dnes 16dpo a čárka už jak kontrolní, takže končím s testama a budu doufat.. Nic jiného nám nezbývá :kytka: hezky den 😊

• Citovat
  • Upravit
226
5.2.21 07:50

@DandátkoP děkuji snad to vše dopadne jak nejlepe muze 😊

@Anonymní píše:
@Anonymka199 určiteee :) gratuluju a držím palce 😊 a omlouvám se za předešlé plaseni s dvojčátky i z mojí strany, o ivf nic nevím, ani jak se tam počítá dpo, tudíž jsem věřila tomu, jak si to psala, ale chápu, že člověk se v tom sám špatně orientuje..já jsem dnes 16dpo a čárka už jak kontrolní, takže končím s testama a budu doufat.. Nic jiného nám nezbývá :kytka: hezky den 😊

V pohode 😊 tak ti moc gratulu :srdce:
ji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí