Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2326
5.9.17 14:43

@Natálie27 To je dobře, že ti krev vzal.Ty duchy už máš na testech dýl, věřila jsem že budeš těhotná, teď to spíš vypadá že ne a nebo to mimodelozni. :(
Já měla tento měsíc na maxovi taky ducha a další den přišla ms :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
5.9.17 14:46

@Andulicka16 taky jsem v to věřila, MS mi přišla ale slabsi a jen na 3dny vždy ji mám 7 dni + tři dny předem spinim, prsa porad bolej a ty dvy testy poslwdni byly dělaný při MS dnes sem čekala ze budu vědět výsledky z krve tak sem netestovala ale budu je znát až zítra :/ takže stále nevím na čem jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.9.17 15:18

@Natálie27 to je takovy divny mě doktor řekl ze nemuže řic jestli je to v děloze nebo mimo dokud něco neuvidi u mě totiž nic nejde videt zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
5.9.17 15:20

@Mart.Marc asi protože mám nízkou děložní sliznici tak si mysli ze tam nic není :nevim: řek ze když se bude jednat o tehotenstvi takže bude pravděpodobně mimodelozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
5.9.17 17:09
@Anonymní píše:
Holky, vidite neco malinko i vy?

ahoj, bohužel vůbec nic, kdy to máš dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
5.9.17 17:12

Ahoooj tak dneska po dvou dnech další test :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
5.9.17 17:19

@annonymka :srdce: gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.9.17 17:20

@annonymka krásný :dance: Můj dnešní vypadá skoro stejně :) kolik dní jsi po ovulaci prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
5.9.17 18:37

Proč dělají tak kazové testy? :( // jde vidět hezky, ale domnívám se že je to jen ryska :cert: :cert: :cert: uvidím co řekne zítra max :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
5.9.17 18:47
@Danni_ella píše:
@Šárka0 A co pockat par dni? Stejne cloveku nic nerekne, kdyz tam ducha vykouka… K doktoru se jit neda, embryo navic muze za par dni odejit s opozdenou MS, radeji testovat dele a mit hned vetsi jistotu… Ale to je muj nazor… Nicmene, slabounkou carku vidim :-)
Čekám, čekám ale to čekání je nekonečné :roll: jen člověk ma trochu radost, kdyz tam neco zahlédne :lol: posledni MS jsem měla 21.7 takze zitra uz pujdu k lékaři. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
6.9.17 08:37

Dobré ráno holky, tak dnešní testík takto… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
6.9.17 08:47

Ještě takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
6.9.17 08:59

@evca100 Ahoj, bohužel negativní si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
6.9.17 09:07

@evca100 nezlob se ale ani jeden z tech co si sem za těch pár dní vložila nebyl pozitivni.
Jako chápu že chceš posouzení na druhou stranu nechápu, ze sem vkládas neustále negativní testy, kdyby tam duch byl poznáš to je růžový. Obcas je dobré vyhledat strýčka googla a kouknout se jak takový test s duchem nebo ryskou vypada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
6.9.17 09:13

@evca100 Já tam také bohužel nic nevidím. :nevim: Moc ti to přeju, ale bojím se, abys z toho nezačala bláznit, když tak denně sleduji tvé příspěvky.
Zkus chvíli netestovat, vybodni se na to. Nebo to zkoušej třeba jednou za tři dny. Snaž se myslet pozitivně, ale nebláznit. Já vím, jaké to je. Ale když je z toho člověk víc a víc rozloženej, jde to pak hůř a hůř. :hug: Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí