Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mart.Marc nene
máš to už potvrzený že je to mimo dělohu?
Pokud ne a měl jsi ovulaci později bojuj!!!
Já s dcerou otěhotněla až 24dc začátek 6tydne podle pm jsem s bolestma skončila v nemocnici taky mě staršími mimodeloznim ale hcg stoupalo oni to berou podle tabulek a 28denniho cyklu já věděla že je dcerka o týden mladsi tak jsem bojovala ať sleduji hcg a za 4dny už byla vidět na utz a v děloze
@Mart.Marc
To je mi lito
je hrozne si tímhle projit. Já tě chápu. Ja jsem měla krásné testiky a pomalu se těšila na tehu radovánky. Ale v neděli mi prasklo žluté telisko které má za úkol podporovat hormonalne těhotenství a způsobilo mi krvácení do bricha. Takže rychlá operace. Teď mysli na sebe aby jsi byla vporadku. Držím ti palce. ![]()
No a já se dnes dozvěděla ze Hcg už je minimální ani testy už nic jednalo se o biochemické naštěstí ne mimodelozni ![]()
@Natálie27 to me mrzi
@Mart.Marc achjo, drz se @evca100 take tam nic nevim, byt tebou uz netestuji a nebo pockam par dni
@Janomue dobry mam 4 male jizvy na briše jen nevim co bude potom
@Mart.Marc
Otázka je zde ti brali vejcovod? Jestli máš ještě druhý? Neboj bude to dobre. Porad je v zaloze IVF. Já si to taky říkám že kdyby něco tak ještě IVF.Ja se bojím spíš o vajecnik, mám uz jen 1 a kdyby se něco posralo tak mám po svych vajickach ![]()
@Janomue jojo braly ale mam jeste jeden jo premyslime o IVF vajicky mi nechali
Zdravim holky sorry, že vkládám sem… menstruaci jsem měla na zacatku měsíce od včera mně bolí břicho a už spinim nevíte proč? Díky ![]()