Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jendice1
Pobyt venku mam kazdy den s mrnatama na vychazce a v okoli mame krasnou prirodu, tak jsme s chlapem venku dost casto
Nejsem zrovna typ, ktery dela vylety do obchodaku.
Zatim mi dela nejlip tepla vana a z jidel a piti jeste nevim, chvilema je mi soufl a chvilema bych se cpala k prasknuti. Ale spis prevlada nechut :-/
Pamatujes si, kdy to zacalo byt videt brisko? Vim, ze je u me brzy, jsem jen takova natesena na vsechno ![]()
@Michajlovna Koukám, že to máme asi tak týden od sebe! Tak to je paráda, piš co a jak ať vím, na co se ten další týden těšit
přiznám se, že mě taky pobolívá břicho, nebo spíš tak divně táhne
občas mi připadá že to je jako kdybych dělala sedy lehy
ale to je asi normální, viďte? Mě začala strašně smrdět káva, a že jsem byla tedy milovník kafe a teda cigarety mi rovnou nahazujou
stačí projít kolem kuřáků :/ jinak mi je asi dobře jen jsem teda strašně, strašně unavená
Přemýšlím, co nás teď dál čeká? Za dva týdny k doktorovi a uvidím asi… Mám stejně pořád strašný strach, každý píchnutí sleduju a jsem na sebe strašně opatrná
hrozná ostuda
mám kolem sebe spoustu známých, který těhotenství špatně skončilo tak se bojím. Omlouvám se, že jsem se Vám tak vmísila do debaty, ale člověk se z toho potřebuje vypovídat a manžel už ze mě má hlavu jako balon chudák
![]()
@kajisss Rada si vymenim pocity a to vsechno.
Taky je to pro me nove, snazim se nezjistovat ty spatny varianty a byt v pohode. Porad mi nedochazi, ze je to opravdu tady, a chvilema jakoby zapomenu, ze jsem tehotna (pak se miminak pripomene bolestma a nevolnostma a stejne se culim jak trubka)… Na prvni kontrolu jdeme 29.11., tak doufam, ze bude vse jak ma a mrnousek bude vporadku
Zatim to vypada ze vse je normalni, i kdyz se tech bolesti podbrisku bojim, obcas strasne slabounke spineni a ty smrady vsude kolem, no sileny
… Nema asi smysl se prilis pozorovat, nechci byt ve stresu. V kolikatem tt jsi? Nemuzu se dockat ultrazvuku, az pripadne uslysim srdicko
Doufam ze si pak muzeme ukazalo fotecky nasich broucku, ikdyz to bude jen flek ![]()
@Michajlovna To jsem ráda, že to máme obě stejně
ty strachy a nervozita a tak
já si myslím, že jsem cca 4tt a na kontrolu jdu 27.11. v 6tém
tak uvidíme, doufám, že budu mít štěstí a bude vidět všechno. U mě je problém, že gynekolog co dělá ultrazvuky je tam jen v pondělí
a další týden čekat nevydržím
snad aspoň zjistí, že je vše tam kde má být a třeba i něco navíc
,,fleky" si ráda vyměním
jinak já špinění nemám, ani asi nic moc extra příznaky
spíš mě vždycky něco přepadne a přemýšlím, zda to je příznak nebo ne
dokonce mě včera úplně přestalo bolet břicho, až jsem z toho nervózní, už jsem si tak zvykla, že mě pobolívá, že mám teď strach, když nepobolívá
ale nejspíš jen šílíme… určitě to bude u obou super! ![]()
@kajisss
Me prestane bolet bricho vzdycky kdyz se chlapovi schoulim do naruce
Asi to bude tatinkuv mazanek
Dneska jsem ze zvazila a mam o 4kila min, nez pred mesicem
. Trosku sok, na to kolik toho do sebe cpu… Podle vypoctu jsem ted v 5tt, takze jsme od sebe fakt o ten tyden
a na kontrolu jdu dokonce pozdeji, taky doufam, ze tam neco uz bude videt
(jinak doktor tez ordinuje pouze jeden den v tydnu, sestra me tam nacpala, i kdyz jsem rikala, ze nespecham vylozene
) Urcite to budeme mit obe bez problemu, verim sve intuici. A kdyz uz mrnousek zvladnul, ze jsem tlacila sama auto zapadly v bahne, tak zvladne vsechno
(to jsem jeste nevedela, ze jsem tehotna…) Drzim ti moooc palecky
je to bomba proste ![]()
@Michajlovna 4kila dole?
to ti sakra závidím
já chci taky nevolnosti! ![]()
Ahoj holky, zkusim se vam sem trochu vtlacit pokud to nevadi
dnes jsem si delala testik a mysliim si ze je tam videt dusiik!! Jsem dva dny pred ocekavanou ms a tak se bojim aby si to jeste nerozmyslel
Dalsi test chci zkusit zitra a ev. pak potom ten digitalni…teoreticky bych mohla byt na tom podobne jako jste vy holky ![]()
@kajisss dííík
snad se neztratí a brzy se k vám připojím holky
mimochodem moc gratuluju!
Pěkný uvítací příspěvek, tak sem se ráda přidám ![]()
Tak já už jsem 6 den po očekávané MS tady mám fotečky z testu 3 a 4 den po, zítra udělám další ![]()
Příspěvek upraven 19.11.17 v 08:01
@laikla presne takovy jsem mela prvni test
je to krasne videt
@kajisss Nee ze bych nebyla rada, ale ja nezvracim ani. Jen jednou jsem zvracela. Leti to dolu samo. Behem tri let padesat kilo, mela jsem velkou nadvahu, ted uz jsem akorat.. Dokonce mamka rikala, ze po porodech mela pak nejlepsi postavu, pry to budu mit po ni. Tak uvidime
![]()
@Michajlovna Pfff
nadváhu mám taky, bohužel
a moje maminka v těhotenství vypadala jak velryba
achjo, já chci jiný geny
chci být taková ta hezká těhulka co má jen bříško a ne těhule co není poznat že je těhotná, jen přibere tisíc kilo a vypadá jak knedliček
grrr ![]()
@laikla a kolikátý týden myslíš, že cca jsi? ![]()
@Kejty.nkaa skvělé! Krásný testy!
Až budu mít chvilku tak vám vyfotím svou testovací řadu, aneb jak sílila čárka
vím že jsem blázen, ale mám pocit, že musím každý ráno zkontrolovat, zda tam mimčo pořád je!
už abych se dostala na tu gyndu, jinak se do té doby zblázním ![]()
@kajisss
Děkuji
Já také to tak vnímám, že mám potřebu testovat jestli čárka sílí, ale teď to nechávám po 3 dnech
i když ráno už jsem málem nevydržela ![]()
@Michajlovna skvělýý!! tak to mám radost! ![]()
@kajisss noo…pokud všechno půjde tak jak snad doufám že půjde tak jsem teď na začátku 5.týdne
za den dva zkusím další testík a snad bude duch sílit…
@laikla vidíš to, podle testu bych řekla, že jsi méně… já jsem cca ve 4tt a čárky už mám skoro stejně barevné. Ale třeba se mi to zdá O:-) anebo se pletu a jsem později, to je taky možné ![]()