Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Frindulina tak podle mě musiš porovnavat až to zaschbe jinak ja měla testy takhle (dělano co dva dny) (viz foto) a ted jsem na konci 23tydne
jen je to buď a nebo no na tom začatku
@Kejty.nkaa píše:
Děkuji
Výrobci šetří na barvě, tak to mě nenapadlo, ale každopádně pobavilo![]()
něco si na tom najít musíme ![]()
@ywettka16 píše:Tak uvidíme snad už to konečně bude ano
@Frindulina tak podle mě musiš porovnavat až to zaschbe jinak ja měla testy takhle (dělano co dva dny) (viz foto) a ted jsem na konci 23tydnejen je to buď a nebo no na tom začatku
@ywettka16 píše:
@Frindulina tak podle mě musiš porovnavat až to zaschbe jinak ja měla testy takhle (dělano co dva dny) (viz foto) a ted jsem na konci 23tydnejen je to buď a nebo no na tom začatku
Krásná dálnice
Mám to podobně ![]()
Tak ode mne snad nebudete mít pokoj
já asi potřebuji radu, nebo nevím
přiznám se, že testy už nedělám. Ale také nemám vůbec žádné příznaky. Před pár dny mě aspoň bolelo břicho
najednou příznaky žádné a na gyndu jdu až v pondělí 27.11. tak jsem strašně nervózní, zda je všechno v pořádku, zda je tam kde má být. Zda tam vůbec je a tak. Mám hrozný strach
asi blázním, že?
prostě mi chybí to,,ověření" že vážně je!
no, jsem trošku plašan asi
promiňte
@kajisss
Já teda příznaky mám pořád nějaké, ale stane se že chvílema jak kdyby nic. Je normální se cítit těhotně a pak zase netěhotně. Jsou těhotné co nemají žádné příznaky a přesto těhotné jsou, u každé pracují hormony jinak. Vydrž do kontroly
Také už se nemohu dočkat a navíc jdeme ve stejný den, tak na Tebe budu moc myslet a pak si písneme jou
Hlavně se nestresuj, vše je tak, jak má být
![]()
@laikla píše:
Tak dnes v den ocekavane ms carka silii…juuu
Gratuluji
![]()
@laikla píše:
Tak dnes v den ocekavane ms carka silii…juuu
Gratuluji ![]()
Ahoj holciny
Tak mi to nedalo, jak asi znate a koupila si dalsi testik. No a uz je to pekne silna druha cara
Porad se musim presvedcovat, ze tam miminak nekde je
Posilam foto siliciho ducha
@Michajlovna píše:
Ahoj holcinyTak mi to nedalo, jak asi znate a koupila si dalsi testik. No a uz je to pekne silna druha cara
Porad se musim presvedcovat, ze tam miminak nekde je
Posilam foto siliciho ducha
Miminka je na sto pro! Gratuluji a přeji hodně štěstí a zdraví ![]()
@Frindulina
Vsak jsem koukala, ze i ty mas krasne carecky na testu, jasne viditelne. Tak take gratuluji
Uz se hrozne tesim na UTZ, to bude uz jiny level ![]()
@Michajlovna píše:Také se těším. Bude to super vidět malou fazolku ????.
@Frindulina
Vsak jsem koukala, ze i ty mas krasne carecky na testu, jasne viditelne. Tak take gratulujiUz se hrozne tesim na UTZ, to bude uz jiny level
Teda holky super krasně vam to sili jen tak dal
kde jsou ty časy, že ja taky restovala a přesně jako vy se i bala aby bylo vše ok a ted „už“ 24 tyden šileně rychle to utíka ![]()