Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6379
19.11.17 12:32

@Frindulina tak podle mě musiš porovnavat až to zaschbe jinak ja měla testy takhle (dělano co dva dny) (viz foto) a ted jsem na konci 23tydne :palec: jen je to buď a nebo no na tom začatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.11.17 13:30
@Kejty.nkaa píše:
Děkuji :kytka:
Výrobci šetří na barvě, tak to mě nenapadlo, ale každopádně pobavilo :lol: :dance:

něco si na tom najít musíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.11.17 13:45
@ywettka16 píše:
@Frindulina tak podle mě musiš porovnavat až to zaschbe jinak ja měla testy takhle (dělano co dva dny) (viz foto) a ted jsem na konci 23tydne :palec: jen je to buď a nebo no na tom začatku
Tak uvidíme snad už to konečně bude ano :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
19.11.17 17:01
@ywettka16 píše:

Krásná dálnice :palec: Mám to podobně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
19.11.17 20:07

Tak ode mne snad nebudete mít pokoj :D já asi potřebuji radu, nebo nevím :D přiznám se, že testy už nedělám. Ale také nemám vůbec žádné příznaky. Před pár dny mě aspoň bolelo břicho :D najednou příznaky žádné a na gyndu jdu až v pondělí 27.11. tak jsem strašně nervózní, zda je všechno v pořádku, zda je tam kde má být. Zda tam vůbec je a tak. Mám hrozný strach :D asi blázním, že? :D prostě mi chybí to,,ověření" že vážně je! :D no, jsem trošku plašan asi :D promiňte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
19.11.17 21:24

@kajisss
Já teda příznaky mám pořád nějaké, ale stane se že chvílema jak kdyby nic. Je normální se cítit těhotně a pak zase netěhotně. Jsou těhotné co nemají žádné příznaky a přesto těhotné jsou, u každé pracují hormony jinak. Vydrž do kontroly :hug: Také už se nemohu dočkat a navíc jdeme ve stejný den, tak na Tebe budu moc myslet a pak si písneme jou :hug: Hlavně se nestresuj, vše je tak, jak má být :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.11.17 11:26

Tak dnes v den ocekavane ms carka silii…juuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
20.11.17 13:41
@laikla píše:

Gratuluji :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.11.17 14:55
@laikla píše:

Gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.17 15:30

Ahoj holciny :) Tak mi to nedalo, jak asi znate a koupila si dalsi testik. No a uz je to pekne silna druha cara :D Porad se musim presvedcovat, ze tam miminak nekde je :oops: Posilam foto siliciho ducha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.11.17 15:32
@Michajlovna píše:
Ahoj holciny :) Tak mi to nedalo, jak asi znate a koupila si dalsi testik. No a uz je to pekne silna druha cara :D Porad se musim presvedcovat, ze tam miminak nekde je :oops: Posilam foto siliciho ducha

Miminka je na sto pro! Gratuluji a přeji hodně štěstí a zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.17 15:37

@Frindulina
Vsak jsem koukala, ze i ty mas krasne carecky na testu, jasne viditelne. Tak take gratuluji :potlesk: Uz se hrozne tesim na UTZ, to bude uz jiny level :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.11.17 15:57
@Michajlovna píše:
@Frindulina
Vsak jsem koukala, ze i ty mas krasne carecky na testu, jasne viditelne. Tak take gratuluji :potlesk: Uz se hrozne tesim na UTZ, to bude uz jiny level :D
Také se těším. Bude to super vidět malou fazolku ????.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.17 16:01

@Frindulina Asi celou prohlidku probrecim dojetim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
21.11.17 12:51

Teda holky super krasně vam to sili jen tak dal :hug: kde jsou ty časy, že ja taky restovala a přesně jako vy se i bala aby bylo vše ok a ted „už“ 24 tyden šileně rychle to utíka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí