Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
22.11.17 10:06

Konečně je poradně vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
22.11.17 13:47

Tak já pořád hlídám,,jestli tam je" :D a vypadá to, že je :D už se nemůžu dočkat pondělí, kdy jdu k doktorovi. Jen doufám, že bude vše v pořádku… Mám strašný strach, kolem mě spousta lidí u kterých to špatně dopadlo, v prvním, druhém i třetím trimestru, tak mě to všechno děsí :( ale věřím, že to bude ok :srdce: poněvadž takovouhle čárku jsem ještě neměla! :D Měla bych být 4-5 týden, pořád to neumím spočítat :D :/ Tak snad v pondělí už uvidím víc než gestační váček :zed: jsem ráda, že je nás tady na to tolik ve stejném období! :D aspoň to má člověk s kým probrat a svěřit se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.11.17 14:15

@kajisss kráááně silá jasně pozitviní čárka!!! :-) určitě bude vše v pořádku až do konce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
22.11.17 18:44

@kajisss
Tak já dnes udělala poslední test a hurá 27.11. na gyndu :srdce:
Ale jak tak koukám na tu Vaši silnou čárku, tak mám obavy… Ty moje nejsou tak silné a to bych podle poslední MS měla být 6tt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
22.11.17 19:03

@Kejty.nkaa no já bych měla být asi 4+6 což je pátý týden asi :D teoreticky jdu na gyndu 5+4, tak nevím, zda vůbec něco uvidím :think: tak v pondělí zjistíme, třeba jsem už napřed :) já mám tu menstruaci takovou divokou, měla jsem ji naposledy 19. července a první pozitivní test byl 12.11. :) takže nevím, mám strach co mi gynekolog řekne :( ale v pondělí obě uvidíme!!! :srdce:
@laikla děkuju, věřím, že ano! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
22.11.17 19:06

@kajisss
Já měla MS poslední 10.10. Tak jsem z toho trošku teď nesvá :( Každopádně v pondělí uvidíme, snad bude vše v pořádku :mavam: Tady ještě jedna fotka a test první jsem dělala 15.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
22.11.17 19:17

@Kejty.nkaa tak třeba jste měla ovulaci později ;) no, ale však si v pondělí napíšeme! Těším se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
22.11.17 19:21

@kajisss
Nebo Vy dříve a nebo taky každé stoupá hcg jinak :think: uvidíme a ráda si napíšu :mavam: Držte palce, také držím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.17 07:08

@kajisss uplne krasne jasny dve carky :) mame to stejne, taky si porad delam testy jak prastena, muj muz se mi uz smeje, ale pokazdy na ten test koukame jak na vyherni los :D :D :D Pozorujes na sobe neco uz? Ja mela vcera dokonce migrenu a porad bulim, nebo mam zachvaty smichu :D Mame doma blaaaazna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
27.11.17 13:29

Tak jak jste na tom holky? Já dnes byla poprvé u doktora a jsem taková přepadlá… měla bych být 5+4tt a je vidět jen gestační a žloutkový váček, doufala jsem v embryo :( navíc se můj gynekolog ukázal jako hulvát, tak budu asi hledat nového… Myslíte, že to je normální? Všude píší, že v šestém týdnu už by mělo být vidět miminko i srdíčko :( mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.17 13:37

Ahoj holky, vidíte něco?

• Citovat
  • Upravit
216
27.11.17 13:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vidíte něco?

ja teda bohuzel nevidim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.11.17 13:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vidíte něco?

Já taky nic nevidím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
27.11.17 14:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vidíte něco?

Mozna malickej dusik tam je. Kolik dnu mas opozdenou ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.17 14:20

Mám 2 dny zpoždění. Ještě mám udělaný clearblue, ale tomu moc nevěřím, už jednou mi udělal falešného ducha.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex