Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím řeknete mi, jestli vidíte ducha na fotce? Ja ho v reálu vidím, ale musím se hodně snažit. Jen nevím, jestli si to jen nepřeju a proto ho třeba vidím… Moc díky za názory.
No na této fotce to vidím, ale jen těžko, když jsem to dala do černobílé, bylo to vidět lépe. Ale těžko říct, každopádně tobě gratuluji ![]()
@zuuuuzaa ahoj
bohužel n fotce nevidím. Ani když jsem ho na svém PC zkusila upravit, tak nic. Ale taky držím pěsti ![]()
Holky tak vcera sem byla na krvy.Dnes sem volala ohledne vysledku. A prej negativni gravidita.Mam prej hodnotu 0,8.To je asi negativ co??? ![]()
@Maminečky tak když ti řekli že je negativní tak asi negativní bude ![]()
@Maminečky ahoj, ano, to je negativní, to není ani 1. Normálně se považuje za negativní 5. tak na další kolo hodně štěstí ![]()
Tak zítra ráno si udělám další testík tak sem zvedavá uz by mohla být tluscí po týdnu pokud jsem tehotna ![]()
@Twitter píše:
@Maminečky ahoj, ano, to je negativní, to není ani 1. Normálně se považuje za negativní 5. tak na další kolo hodně štěstí
Ja mela hcg 10 a bylo to negativni
@petik1 píše:
Tak zítra ráno si udělám další testík tak sem zvedavá uz by mohla být tluscí po týdnu pokud jsem tehotna
Drzim palce. My se snazime druhy mesic jsem zvedava jak me to dopadne tenhle mesic.