Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, zajímal by mě váš názor.. Sama nemám s lovením duchů žádnou zkušenost, ale to, co se mi dnes objevilo na testu se mi tak jeví.. Na fotkách je vidět opravdu spatně, řekla bych, že v reálu tam fakt je..
Bedruška1: Fakt? Tak to je hustý
Minulý týden bylo bílo, tak jsem si zase zanadávala na přírodu a dneska tohle
moc díky za názor
@Ivča1987 jednoznačně pozitivní
to už není duch, duch se hledá
to je už čárka. Sice zatím slabší, ale ona zesílí ![]()
Ahoj holky, muzu se pridat? Chtela bych poradit. Vidite take na mem testu ducha? Vkladam foto…
@anabelle20 vidím,ale řekla bych že jde spíš o rysku, protože mi to přijde spíš šedé než růžové… uvidíš za pár dní..
@Twitter no právě, přítel si myslí, že máme ještě spoustu času, takže leda že by se to stalo takhle náhodou
zkusím se testnout znova tak v pondělí a uvidím a kdyžtak už nad tím nebudu přemýšlet. Děkuju ![]()
Holky 13DPO jsem měla krásného dušíka, 14 DPO zřetelnou čárku, dnes 17DPO a čárka stále stejná jak 14 DPO. Mám se začít bát?
![]()
spodni dva 14, horni 17. vsechny z prvni ranni moci.
@anabelle20 myslím, že to ryska není, je to pepino test ne? Ten má málo barviva a ukazuje pozdě, zato spolehlivě. Kdybys zkusila maxe, byla by zřetelnější
držím palec ať sílí ![]()
@JanduleD dekuju ti, jojo je to pepino.. zkusim jeste rano..a pak kdyztak koupim maxe. Dekuju za radu ![]()
@anabelle20 zítra nakouknu na foto, se tu chodím kochat testama
mě testování čeká až koncem listopadu po ivf ![]()
@JanduleD uvidim jestli ho sem dam. Tak to preji hodne stesticka. My se snazili jen par mesicu, ale mela jsem pocit, ze to nikdy nevyjde..a najednou tohle. Doufam, ze bude silit. Jen mam ted od pondeli pasovy opar, tak se bojim jaky by to melo vliv, kdyby tam mimi bylo… ![]()
Ahoj holky, za 4 dny mám dostat ms a každý den testuji. Tak nejak vnitřně cítím, že jsem…ale test pořád nega. Dnes ráno mi přišlo, že se tam rýsuje duch… Jsem magor nebo vidíte slabého dušíka i vy? Moc děkuji a všem držím pěsti ať jsou brzy dvě dálnice! ![]()
@Twitter ahoj, dekuji, mam jen testy dr max a ty jsou za mokra s růžovou čárkou, ale po uschnuti bíle, tak nevim