Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
28.10.15 21:14

Prvni tri ze vcera odpoledne, tri značky.
Dalsi tri dnes, mamatest a dr max. Ty jak uschnou tak bilo :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.10.15 21:18

@Silvinka123 ja slabého vidim hlavne na tom prvnim. To jsou mamatesty? Taky jsem si dva udelala co mi zbylo od minulého testování. Tam čárka zůstavá i po uschnuti, ovšem na Maxovi je prd. Dalsi zkusim tak za dva dny zda uvidim posun nebo zda to nedostanu. Teprve zitra budu kolem předpokládané m/s.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.10.15 21:19

Moje včerejší a dnesni testy. Jsem na hkavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.15 22:37

@Korunka23 Ano, to jsou mamatesty. Na těch tvých vidím duchy taky na mamatestech. Držím palce ať nám to sílí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.15 07:50

Dnešní testík. Dušík už se snad pomalu klube :srdce: Opět mamatest. Tak uvidíme. Všem vám držím palce!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.10.15 08:16

@Silvinka123 Silvi, vidím krásně. Já zkoušela Lady max z dnes ráno, a zcela negativní. takže tento měsíc bohužel. Přeji, hodně štěsí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.10.15 09:30

Ahoj holky, chtela bych se k vam vtirnout, jestli muzu :) 17.10.probehla ovu (16.10.poz ovu test) a vcera jsem zkusila domaci krevni TT…vidite tam neco, nebo jsem blazen? :think:na navodu je napsano, ze jakykoliv „duch“ je bran jako pozitivni…nemate nekdo zkusenost? Dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.10.15 09:37

Ahoj holky, tak můj duch je fakt mimi…právě jsem se vrátila z gyndy…v noci jsem měla zvýšenou teplotu a bolí mě v krku a hlava a všechno co mám v těle…tak jsem tam raději zašla a jsem 4tt, ale taky mám náběh na angínu…takže si jdu lehnout pěkně do postele…nu, tak snad tu nemoc mimi přežije a bude jen a jen růst…na další kontrolu jdu 13.11.tak snad se to moje vysněné těhu ještě jednou potvrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
29.10.15 10:05

Holky já to nechápu :( včera na mě vykouknul duch na testu, bála sem se že je test vadný tak sem koupila další tam byla úplně slaboulinka čárka, dneska sem jela speciálně koupit dr.max testy a tam snehobilo ani tuk, tak v tom případě to fakt nechápu co to včera bylo. Byla sem cca 9 dpo. Příkladam foto že včera… Dnešní foto dávat nemusím je tam bílo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
29.10.15 10:09

@Markéta9 já tu druhou vidím bude to ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.10.15 11:50

@Matteo.emma ja to prave vidim taky, ale jeste uvidime…nechci se radovat predcasne :? Ale jsem moc rada, ze nevidim carky kde nejsou :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.10.15 11:56
@Matteo.emma píše:
Holky já to nechápu :( včera na mě vykouknul duch na testu, bála sem se že je test vadný tak sem koupila další tam byla úplně slaboulinka čárka, dneska sem jela speciálně koupit dr.max testy a tam snehobilo ani tuk, tak v tom případě to fakt nechápu co to včera bylo. Byla sem cca 9 dpo. Příkladam foto že včera… Dnešní foto dávat nemusím je tam bílo :(

Jinak bych byt tebou jeste testovala dal, asi je jeste moc brzy.. 8) drzim palce a at to tam je co nejdriv :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.10.15 15:31

@Matteo.emma já měla v úterý viditelné rúžové duchy na dvou značkách (life light a mamatest) na maxu jen náznaky ale bylo to tam. Těšila jsem se na středu a čtvrtek, že raní moč bude super, a dr max nic, naprosto nic, uplně snehobílo. tak nechápu že dvě značky testů falešné… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
29.10.15 15:50

@Korunka23 to je na palici že??? Já sem se taky těšila až udělám další test že urcite zesílil a tam akorát tak prd :cert: prej to může být biochemické, že se nezahnizdilo a odejde s menstruaci…ale i tak člověk vidí naději a pak toto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.10.15 16:53

@Matteo.emma presne tak, velky teseni a nic. Takze dnes jsem 29 dc a cekam na ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí