Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prvni tri ze vcera odpoledne, tri značky.
Dalsi tri dnes, mamatest a dr max. Ty jak uschnou tak bilo
![]()
@Silvinka123 ja slabého vidim hlavne na tom prvnim. To jsou mamatesty? Taky jsem si dva udelala co mi zbylo od minulého testování. Tam čárka zůstavá i po uschnuti, ovšem na Maxovi je prd. Dalsi zkusim tak za dva dny zda uvidim posun nebo zda to nedostanu. Teprve zitra budu kolem předpokládané m/s.
@Korunka23 Ano, to jsou mamatesty. Na těch tvých vidím duchy taky na mamatestech. Držím palce ať nám to sílí ![]()
Dnešní testík. Dušík už se snad pomalu klube
Opět mamatest. Tak uvidíme. Všem vám držím palce!! ![]()
@Silvinka123 Silvi, vidím krásně. Já zkoušela Lady max z dnes ráno, a zcela negativní. takže tento měsíc bohužel. Přeji, hodně štěsí ![]()
Ahoj holky, chtela bych se k vam vtirnout, jestli muzu
17.10.probehla ovu (16.10.poz ovu test) a vcera jsem zkusila domaci krevni TT…vidite tam neco, nebo jsem blazen?
na navodu je napsano, ze jakykoliv „duch“ je bran jako pozitivni…nemate nekdo zkusenost? Dekuju ![]()
Ahoj holky, tak můj duch je fakt mimi…právě jsem se vrátila z gyndy…v noci jsem měla zvýšenou teplotu a bolí mě v krku a hlava a všechno co mám v těle…tak jsem tam raději zašla a jsem 4tt, ale taky mám náběh na angínu…takže si jdu lehnout pěkně do postele…nu, tak snad tu nemoc mimi přežije a bude jen a jen růst…na další kontrolu jdu 13.11.tak snad se to moje vysněné těhu ještě jednou potvrdí
Holky já to nechápu
včera na mě vykouknul duch na testu, bála sem se že je test vadný tak sem koupila další tam byla úplně slaboulinka čárka, dneska sem jela speciálně koupit dr.max testy a tam snehobilo ani tuk, tak v tom případě to fakt nechápu co to včera bylo. Byla sem cca 9 dpo. Příkladam foto že včera… Dnešní foto dávat nemusím je tam bílo ![]()
@Matteo.emma ja to prave vidim taky, ale jeste uvidime…nechci se radovat predcasne
Ale jsem moc rada, ze nevidim carky kde nejsou
![]()
@Matteo.emma píše:
Holky já to nechápuvčera na mě vykouknul duch na testu, bála sem se že je test vadný tak sem koupila další tam byla úplně slaboulinka čárka, dneska sem jela speciálně koupit dr.max testy a tam snehobilo ani tuk, tak v tom případě to fakt nechápu co to včera bylo. Byla sem cca 9 dpo. Příkladam foto že včera… Dnešní foto dávat nemusím je tam bílo
Jinak bych byt tebou jeste testovala dal, asi je jeste moc brzy..
drzim palce a at to tam je co nejdriv ![]()
@Matteo.emma já měla v úterý viditelné rúžové duchy na dvou značkách (life light a mamatest) na maxu jen náznaky ale bylo to tam. Těšila jsem se na středu a čtvrtek, že raní moč bude super, a dr max nic, naprosto nic, uplně snehobílo. tak nechápu že dvě značky testů falešné… ![]()
@Korunka23 to je na palici že??? Já sem se taky těšila až udělám další test že urcite zesílil a tam akorát tak prd
prej to může být biochemické, že se nezahnizdilo a odejde s menstruaci…ale i tak člověk vidí naději a pak toto…
@Matteo.emma presne tak, velky teseni a nic. Takze dnes jsem 29 dc a cekam na ms