Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky…Jsem po 3× za sebou lecenym mocakem a moc. cesty, Atb Macmiror, Duomox a teď biseptol…ve snu by mne to nenapadlo, ale je mi zle jak psovi, tak jsem si udělala testy a vykouklo na me toto…je možné, ze by to mohlo byt těmi atb?
Ne atb to nebude, si těhotná ![]()
Tak tohle by mne ve snu nenapadlo…myslela jsem si to, ale jsem v soku
Holky, jdu se vám trochu pochlubit a taky dát naději, že každé to fakt může vyjít!!
Včerejší večerní dr. max, udělaný spíše jen tak ze zvědavosti, nechtěla jsem moc testovat, ale cítila jsem se divně. Moc vám to všem přeju, ať taky brzo najdete dvě // ![]()
Ahoj, mamatestu už nevěřím ani náhodou.. ukázal mi tohle(viz foto) a na maxovi pouze duchové, takže rysky.. ach jo.. no.. snad nám to vyjde další měsíc..
@Matteo.emma ahoj, tak já to dostala, na den přesně…, těším se tedy na další měsíc, ale že by mě to odradilo testovat ještě před ms to asi ne ![]()
@Korunka23 to mě mrzí. Já jsem takového růžového ducha na Dr. maxovi neměla nikdy. Vlastně ani ducha - falešného. Jen na mamatestech a jiných.
Je spíš možné, že se to neuchytilo. Kdybys nepoužila test, vůbec o tom nevíš. Tohle je ta horší stránka testování, že už se těšíš, že jo a nakonec nic.
Ale za mě bych řekla, že jsi to měla fakt biochemické.
tak na příště moc moc štěstí ![]()
@Lisa21 ty rysky na maxech jsou hodně výrazne, měla jsem je za duchy, říkala sem si něco se tam rýsuje ale nedalo mi to a mrkla sen na nepoužiteho Maxe na denním světle a ty rysky jsou tam hoooodne viditelné i když test není namoceny ještě. Takže za me testy letí do koše a čekám už jen MS ![]()
@Matteo.emma je to na nic no.. člověk zkoumá, těší se, čeká, že ráno zesílí a ono prdlajs..
příští měsíc už budu testovat vážně na termín ms, tohle je k ničemu, jen zbytečně utracený peníze..
![]()
@Lisa21 ani mi nemluv, já už to taky kaslu, zbytečný stres a peníze, furt sem to zkoumala jak trubka, pláně naděje a ona je to ryska. Příště prostě pockam jestli vynechá MS a pak teprve budu testovat… Já už sem tak zblbla že vidím čárky i tam kde nejsou…
@Twitter ahoj, dekuji za podporu, bylo to biochemko jsem si jista. Tri značky a ruzove carky, ktere se za dva dny zacali vytracet stejne jako moje tehu priznaky, ktere jsem mela pred deseti lety u prcka. Byla jsem si sakra jista ze cekame rodinu. Je mi lito přítele, novy vztah a velka radost. Ted trochu zklamaní spise. No budeme to pokoušet dal. Akorat tento mesic otěhotněli dve me kamarádky, obe ročník 35+, tak jako ja. Byla jsem dva dny stastna ze se k nim přidám.
Nu coz, pristi mesic nanovo☺️Akespon ze ms dosla presne a nemusim ji cekat s velkým zpožděním.
Jinak holky muj poznatek je, ze mamatesty apod tehu sice ukážou, ale falešná pozitivita je tez velice častá. Dr max je o necem jinym. Bud tam růžový duch je a tehu to je /i kdyz pak nedopadne/ nebo je tam fakt bylo. Ja vy koukala max sede rsály ale to se nepočítá, takze jak Maxik chytne barvu je to tam. A kdyz to padá dolu, tak fakt je to pravda. Po růžových careckach, byl test behem 48 hodin snehobily a prisla ms.
Preji nam vsem v dalsim cyklu ruzove duchacky
Holky já už sem tak naštvaná na ty české testy, které mi ukazovaly falešné duchy a různé rysky, člověk pak kupuje další, čeká že budou sílit a nic
sem si dneska při nákupu v Polsku rovnou skočila do lékárny a koupila si tam jejich test, oni nemají ty klasické papirove jako my, mají je v plastové krabičce. A tenhle údajně ukazuje 6 dni po početí, čemuž moc nevěřím ale budiž. Každopádně snehobilo, žádný duch, jasný výsledek, tudíž tento cyklus uzaviram čekám na ms a hlavně už nebudu čekat že mi lady max bude sílit, jelikož ryska nesili
tak hezké snažení holky
já si koupila ještě jeden do zásoby na další cyklus, ale tentokrát budu testovat až po vynechání MS
@Matteo.emma píše:
@Lisa21 ani mi nemluv, já už to taky kaslu, zbytečný stres a peníze, furt sem to zkoumala jak trubka, pláně naděje a ona je to ryska. Příště prostě pockam jestli vynechá MS a pak teprve budu testovat… Já už sem tak zblbla že vidím čárky i tam kde nejsou…
Souhlas
Holky nevíte jak je možné že polský test který je 25 ka mi ukázal slabounkou čárku a lady max ani tuk??? Mě to hlava nebere fak… Příklad foto polského testu…
Holky…
Jsem po 3× za sebou lecenym mocakem a moc. cesty, Atb Macmiror, Duomox a teď biseptol…ve snu by mne to nenapadlo, ale je mi zle jak psovi, tak jsem si udělala testy a vykouklo na me toto…je možné, ze by to mohlo byt těmi atb?