Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Victoria f píše:
To jo to máš pravdu, ale o neprůchodnosti vejcovodů by ti řekli na pravidelný prohlídce, většinou to bývá vidět, stejně jako cystyje to věda, ale už se v tom taky ztrácím, kolikrát když vidím ty romky
co maj dětí a já tady chci jen jedno a nic, začínám uvažovat o nespravedlivosti světa
No tak víš co mi řekla doktorka na prohlídce?? Že neprůchodnost vejcovodu se prý řeší až po roce snahy.
Já jsem se ji na to ptala a udělala ze me uplného pitomce a dokonce mi řekla jestli jsem psychicky v pořádku, když jsem ji poprosila o kompletní prohlídku
S těmi romkami máš naprostou pravdu. Je to nespravedlnost ony si štrejchnou a jsou v tom..
Ty joooo, tak to doufám, žes změnila doktorku???To snad ani není možný tohle přece. Jak po roce? Pokud je to diagnostikovanej problém tak se prostě řeší ne? Jistě, že nejsem psychicky v pořádku bych jí řekla, chci dítě, žeru tady tuny prášků k ničemu a vy mi taky nejste schopná pomoct a ještě ze mě děláte blba. Mám pocit, že doktor by si neměl dovolit říct ani půlku z toho.Ona tam má být hlavně pro tebe…no je to hrůza co se děje teda.Jak bysme mohly bejt psychicky v pořádku, když kde kdo(bez urážky) tlačí kočárek a my, teda já…NIC.Furt nic. Já si teda chvílema jak magor připadám a klidně se k tomu přiznám ![]()
@Victoria f píše:
Ty joooo, tak to doufám, žes změnila doktorku???To snad ani není možný tohle přece. Jak po roce? Pokud je to diagnostikovanej problém tak se prostě řeší ne? Jistě, že nejsem psychicky v pořádku bych jí řekla, chci dítě, žeru tady tuny prášků k ničemu a vy mi taky nejste schopná pomoct a ještě ze mě děláte blba. Mám pocit, že doktor by si neměl dovolit říct ani půlku z toho.Ona tam má být hlavně pro tebe…no je to hrůza co se děje teda.Jak bysme mohly bejt psychicky v pořádku, když kde kdo(bez urážky) tlačí kočárek a my, teda já…NIC.Furt nic. Já si teda chvílema jak magor připadám a klidně se k tomu přiznám
NO tak ona mi řekla, že nikdo z lékařů mi není schopen prohlídnout vejcovody teď. No a žeje 50% možnost že otěhotním do půl roku. No a že psychika je prý taky důležitá. No a kromě toho jeden léčitel mi právě řekl, že mám srůsty na vejcovodech. Proto jsem chtěla to vyšetření. Ty s tím máš nějaké zkušenosti?
Myslíš, že bych měla změnit lékařku za lékaře?? Já mám strach z takové změny. Díky za radu..
Víš ono je celkem fuk jestli je to chlap nebo ženská, ale takovýhle jednání v pořádku není. Stálo by asi za to ty srůsty nechat vyšetřit a něco s tim začít dělat. myslim, že tohle je zrovna taková věc, která se sama nevyřeší. Není na co čekat ![]()
Holky,
mě Dr řekla, že srůsty na UTZ nevidí, že mi kdyžtak udělají laparoskopii, aby se zjistilo, že je vše v pořádku…a taky mi ji kdyžtak budou dělat až teď - po roce snažení…
![]()
No tak to je taky zajímavý, jak je možný, že mě taky ženou na laparoskopii, ale mudr mi tvrdí, že vaječníky jsou průchodný? Řikal, že bych šla na nějakou stimulaci vaječníků, což mimochodem netušim co je…tak to je teda zajímavý jak na to ten doktor přišel…holky nevim, ale už at jsme těhotný ![]()
@Victoria f píše:
No tak to je taky zajímavý, jak je možný, že mě taky ženou na laparoskopii, ale mudr mi tvrdí, že vaječníky jsou průchodný? Řikal, že bych šla na nějakou stimulaci vaječníků, což mimochodem netušim co je…tak to je teda zajímavý jak na to ten doktor přišel…holky nevim, ale už at jsme těhotný
stimulace vaječníků asi bude to že ti je budou muset jako nejak probudit aby ti začal pouštet vajička.
Takhle bych to pochopila. Jinak já tomu všemu dám ješte volny průběh. Asi se tomu moc upínám ![]()
No já mám čas otěhotnět do konce října…pak mě čeká ta stimulace. Bojim se, ale máš pravdu, mám pocit, že sem na tom stejně. Furt se na to upínám a nakupuju haldy těhu testů a pokaždý jen zhrouceně sedim na záchodě a bulim.Asi to fakt je špatná cesta, protože pak je z toho člověk akorát na větev, já teda jo. Jenže když si řeknu, že tomu nechám volnej průběh tak mi to vydrží asi tak tři dny, pak jsem zpátky tam kde jsem byla.Je to prostě na budku.
@Victoria f píše:
No já mám čas otěhotnět do konce října…pak mě čeká ta stimulace. Bojim se, ale máš pravdu, mám pocit, že sem na tom stejně. Furt se na to upínám a nakupuju haldy těhu testů a pokaždý jen zhrouceně sedim na záchodě a bulim.Asi to fakt je špatná cesta, protože pak je z toho člověk akorát na větev, já teda jo. Jenže když si řeknu, že tomu nechám volnej průběh tak mi to vydrží asi tak tři dny, pak jsem zpátky tam kde jsem byla.Je to prostě na budku.
já tě chápu. Je to těžké. Zvláště když potkáš někoho s malym dítetem. No jo ale chce to se zaměřit na jinou činnost a chce to taky podporu partnera. Oni ty chlapi to tolik neřeší a dokážou hodně odprostit.. Udělejte si spolu nějaky výlet dokud je hezky a nepřemýšlejte o tom. ![]()
Víš, že seš úžasná? Moc jsem potřebovala slyšet to CHÁPU TĚ. Občas si fakt připadám jak nenormální. No popravdě děláme rekonstrukci baráku, takže ten čas na přemýšlení moc není, ovšem pouze teoreticky. Jakmile se zastavim aspon na chvíli už si představuju dětskej pokoj.Je fakt, že chlapi to tolik neřešej, můj muž říká, že když nebude ted tak bude za půl roku, jenže vím moc dobře, že mu to taky neni až tak jedno. Nejhorší na tom je, že coby zdravotní sestra se nejvíc bojim tý operace, která mě zřejmě nemine.je to těžký…MOC ti děkuju, pomohlas mi. ![]()
@Victoria f píše:
Víš, že seš úžasná? Moc jsem potřebovala slyšet to CHÁPU TĚ. Občas si fakt připadám jak nenormální. No popravdě děláme rekonstrukci baráku, takže ten čas na přemýšlení moc není, ovšem pouze teoreticky. Jakmile se zastavim aspon na chvíli už si představuju dětskej pokoj.Je fakt, že chlapi to tolik neřešej, můj muž říká, že když nebude ted tak bude za půl roku, jenže vím moc dobře, že mu to taky neni až tak jedno. Nejhorší na tom je, že coby zdravotní sestra se nejvíc bojim tý operace, která mě zřejmě nemine.je to těžký…MOC ti děkuju, pomohlas mi.
No tak to byla maličkost. Mě zase pohladilo srdce ta pomoc. Nečekala jsem, že na to bude až taková kladná reakce. Oni to spíše chlapi nedávají tolik na sobě znát. Maji takovou tu silnější slupku. Neboj se.. Operace nebude povede se ti to. Odkud jsi?? a kolik ti je???
No…při mý smůle…
Je mi 29 a jsem z Mladý Boleslavi. Nejhorší je, že jak ted furt oba makáme a ještě k tomu chodíme do práce tak ani neni čas tu naší malou Verunku vyrábět.
No ale máš pravdu chce to hodit za hlavu, jenže kdyby to tak šlo…No takže jdu zkusit chrnět, zítr v 6 jedu pro zedníka. Ještě jednou ti děkuju…za všechno. Zatím se opatruj a dobrou ![]()
@Victoria f píše:
No…při mý smůle…Je mi 29 a jsem z Mladý Boleslavi. Nejhorší je, že jak ted furt oba makáme a ještě k tomu chodíme do práce tak ani neni čas tu naší malou Verunku vyrábět.
No ale máš pravdu chce to hodit za hlavu, jenže kdyby to tak šlo…No takže jdu zkusit chrnět, zítr v 6 jedu pro zedníka. Ještě jednou ti děkuju…za všechno. Zatím se opatruj a dobrou
Já tobě děkuji. Já jsem z Plzně a je mi 27. No tak chápu to že když se dělá tak na to neni chut a ani energie. Znám to taky jsme dělali bydleni. No ale ono to jednou zkončí a pak už to bude lepší.
Takže hodně zdaru a doufam, že se tu ještě setkáme. Klidně si přijd postěžovat a taky povědít novinky. ![]()
No to se určitě setkáme…vždycky jak budu mít chvíli tak sem zaskočím. Zatím se opatruj až bude něco novýho písnu. Škoda, že je Plzen tak daleko
pa a díky ![]()
To jo to máš pravdu, ale o neprůchodnosti vejcovodů by ti řekli na pravidelný prohlídce, většinou to bývá vidět, stejně jako cysty
je to věda, ale už se v tom taky ztrácím, kolikrát když vidím ty romky
co maj dětí a já tady chci jen jedno a nic, začínám uvažovat o nespravedlivosti světa