Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem z toho trochu vyděšená, noo
jsem si myslela, že to bude tak jako u prvního mimi a ono holt tělo je asi po těhotenství a kojení nějaké zblblé nebo nevím čím to je ![]()
Snažíme se od srpna.. vím, není to dlouhá doba, ale.. ![]()
Zkusím udělat ještě zítra ovu test, jestli bude čárka silnější nebo ne a holt počkám na ovulaci a pak to začnu brát. V pondělí zavolám Dr. a zeptám se jí. Jako vajíčka se mi dělají, ale netuším, jestli do zrávají
To nevím, jak zjistit..
Na UTZ byly.. dozrávaly ![]()
Ahojky, jj, jsem zvědavá, jestli se mi opravdu MS upraví ![]()
Co ty? Jak jsi na tom tento měsíc?
Myslíš, že by se mohlo zdařit? ![]()
@effulka tak já taky doufam, že se zadaří. Snažíme se skoro každy den.
No takze se uvidi. Nechci to nikterak hrotit.. Jelikož mi z toho řádně hrabe
![]()
Každý den?
to jste dobří
Aby se vám pak sex nezprotivil a nebylo to jen tvoření mimi ![]()
Jinak nějak to nechápu, jelikož mi zase bolí podbřišek, tak jsem si dělala ovu test a vyšel pozitivní, tak jsem z toho jelen ![]()
Tak je to možné že jsou třeba dve ovulace. Stane se to. Tak na to jdete
A je to.. To klidne mužeš otehotnet.. Ten lek na to nema vliv.. Je to jen hormon…
Jen tedka skoro každy den.. Zrovna dneska uz bude pauza.. Jelikoz já nebudu doma.
Divný, beru to od pondělí a dle všeho co jsem četla, tak by to mělo ovulaci potlačit, ne? A teď mi vyšel pozitivní test? Večer na to vlítneme a uvidíme ![]()
![]()
A kdy ty čekáš/nečekáš MS? ![]()
@Efulka no prave kdyz si to vezmes ten den pred ni tak ti to potlaci ale jinak prave ne.. coz je spravne..
Já to nečekam na Mikuláše 6.12
A potlačí tak, že vůbec žádná ovulace nebude nebo jako že neprasknou vajíčka? Mám v tom slušný maglajs ![]()
Nějak si nedokáži vysvětlit, že jsem měla dvě čárky na ovu testu o víkendu a teď taky ![]()
Tak snad na Mikuláše nic nepříííjde ![]()
@effulka no tak ono to vajičko pusti a uzraje to.. Jen pravě to udržuje žluté tělísko. Takže nebuj nic..
No ja taky doufam že to vyjde. No přeci jen se snažíme. Tedka jsem si dělala taky test a měla jsem tam dvě čárky. No tak včera jsme to pojistili. No tak jsem zvědava.. No dneska to asi nevyjde. Takže nevím. No asi hnedka zítra až se vratim po noční tak ho znasilnim.
![]()
Tak dneska jsem si dělala ovu test a jako první mi vyběhla ta testovací čárka, takže asi ta „pravá“ ovulace bude - je až teď. Jen tedy doufám, že tomu ten Dupoš neuškodí ![]()
@Efulka ne ten by tomu nemel ublížit když už se to rozbehlo.. On je na udržení toho žlutého tělíska. ![]()
a co vy? ![]()
Chjoo, tak strašně si přeji, aby to vyšlo
ale nechci se zase na to moc upínat, abych pak nebyla zklamaná ![]()
Ale bylo by to pěkný, takto na vánoce
![]()
@effulka tak já jsem začla včera ovulovat.. Měla jsem krásné dvě čárky na testiku. Dneska jsem si dala Duphaston. No Do toho sexujeme jako blazni.. Už i přítel mi říkal že to brzo nevydrží. Tak jsem se tomu musela smat. ![]()
Jeee, tak to jsme na tom stejně
My měli sexík včera, dneska jsem si dělala raději ještě ovu test a objevila se tam ta testovací dřív jak ta kontrolní, tak předpokládám, že ovu je teď někdy?
raději abychom na to večer ještě vlítli, co?
Akorát manželovi už také pomale dochází síly
![]()
Ty bereš Duphaston take 10 dnu?