Důvod, proč v inzerátech neuvádí plat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3052
3.12.24 17:46
@IcePlanet7 píše: Více

To první je blbe, ale říká se tomu nejspis překážka v práci na straně zaměstnavatele a pokud to nebyla zrovna jaderná elektrárna, tak asi vypínače zas nebyly tak důležité, aby se z toho zhroutil svět a vůbec nezakládá právo zaměstnavatele na to, aby někdo obětoval 3 dny že svého soukromého času.
To druhé je blbe, tak holt zavolám hasiče, ale pokud to bylo taky závadou na dveřích, viz výše.
Máš mít buffer pro nenadálé okolnosti, nebo se domluvit na přeskupení priorit.
Jo, taky jsem zažila věci typu kyberutok, který nám na týden vyřadil systémy, dělali jsme co šlo, za par hodin jsme vymysleli system, ktery nam umoznil provizorne zvladnout nutnou operativu, makali jsme jak šrouby ale rozhodně po nás nikdo nechtěl obětovat večery a víkendy atd. Prostě se určilo, co je nutné udělat, všechno nenutné a neurgentní typu interní reporty se odložilo nebo např. pro ten měsíc zrušilo, dělali jsme mírně i přesčas, ale tak, aby to nikomu výrazně nezkomplikovalo život. Stále jsme zvládli vyzvedávat děti i venčit psy a zvládlo se to. Je to o nastavení…
Furt by mě zajímalo, kvůli čemu musel někdo z hodiny na hodinu letět na druhou stranu světa:D Jestli jsi nevedl specializovaný tým, co vyhrabává lidi po zemětřesení nebo něco podobného…ale ta práce nezní úplně jako záchrana životů

Příspěvek upraven 03.12.24 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
3.12.24 17:47

@mado

Coze, fakt? Tohle ji vyslo z psych. dotazniku?

• Citovat
  • Upravit
569
3.12.24 18:03

Si to tu ctu a zas se nestacim divit…Asi jsem rada, ze mam prima nadrizenou, ktera mi vychazi vstric. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
3.12.24 18:11
@IcePlanet7 píše: Více

Tady to spis vypada, ze moc neumis ridit tym s respektem, bez příkazů a zákazů. Proste působíš jako slabý šéf 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
20856
3.12.24 18:28

Dobrý večer,

chtěla bych některé z Vás tímto znovu požádat – prosím, diskutujte dle pravidel, nevytahujte informace o jiných uživatelkách z jiných diskusí a neútočte na sebe. Jinak bych musela tuto diskusi uzamknout, což by byla škoda. Děkuji většině, že píšete k tématu :)

A děkuji za pochopení.
Klári

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.24 18:55
@admin píše: Více

no pokud Dolores diskutuje o manažerech, práci v takových společnostech, tak jsou informace i jejích názorech, způsobech vedení zaměstnanců atd dost relevantní. I když je to z jiné diskuse. Napsala to do veřejné diskuse, ne do žádné uzavřenky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.24 18:57

Anonymní to je, protože kvůli novým pravidlům je automaticky anonym, když jsem ho už jednou použila.

• Citovat
  • Upravit
10888
3.12.24 19:07
@Anonymní píše: Více

Tak si ho odklikni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.24 19:17
@Tarena píše: Více

u toho prvního příspěvku jsem zapomněla, že jsem tu psala jako anonym a nejde to zpětně zeditovat. A ted už nechci.

• Citovat
  • Upravit
41282
3.12.24 19:18

myslím, že je to proti pravidlům diskutovat v jedné diskuzi jednou jako anonym a podruhé zas pod nickem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10888
3.12.24 19:20
@Keyllah píše: Více

I kdyz nediskutujes sama se sebou? Zase nejaky vymysl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
3.12.24 19:45
@Pidulka1991 píše: Více

Já mám teď nového šéfa a začínám ho milovat láskou velikou :srdce:. Příjezd mám mezi 7.00 a 9.30. Do kanclu musím na 8h + přestávka, ale jenom 2× týdně. Mezitím HO - a to mu je jedno, kdy, co a jak, pokud je uděláno, co má být. Čas na HO nekontroluje nijak. On sám má 90% úvazek, protože jednou poobědě rozváží děti na kroužky. :dance:

• Citovat
  • Upravit
9786
3.12.24 19:50

To víš je nutné být konzistentní. Buď na sebe napráskáš všechno pod svým nickem anebo nesmíš neanonymně ani pozdravit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
3.12.24 19:52

No když to tak čtu tak jsem ráda za to naše. Takový nápady jako porada v pátek jsme s kolegynemi zrušily u šéfa hned z rozjezdu. Časem jsme ho navedly na homeoffice v pátek, i on pak uznal, že je to fajn. Práci si vybírám podle pevné a pruzne pracovní doby. V 17 hod se s nimi pravidelně potkávat teda nechci…a volno, obzvlášť přes svátky, by mi zrušili teda jen jednou. Zabezpecime nezbytný čas a jinak nazdar v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat