Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Jaké mohou být důvody k odložení termínu očkování?
Myslím tím z mé strany…ne z důvodu nedostatku vakcín…
@Anonymní píše:
Myslím tím z mé strany…ne z důvodu nedostatku vakcín…
Když jsi prodělala koronu od ledna dále třeba
Kdyz senechces ockovat, zrus termin. Nemusis vymyslet ptákoviny ke zdůvodnění. Aspon ji dostane nekdo, kdo chce.
A to mám volat do místa očkování? Oni mi to na požádání odloží? třeba o měsíc nebo dva?
Můj nadřízený musel odložit druhou dávku, protože Covid byl rychlejší. Takže druhá dávka bude později.
@Anonymní píše:
A to mám volat do místa očkování? Oni mi to na požádání odloží? třeba o měsíc nebo dva?
Jako, ze ti budou každý mesic volat, jestli uz milostive…. Tak to tak u praktika, mozna.
Jinak s odlozenim nepocitej, uz ses na chorobu vymluvila jednou… a prednostni kod uz ti neplati. Když neprijdes ted, prijdes na radu na podzim.
@Anonymní píše:
To ne, podle mě to propadne. Pokud se jedna o prvni davku. V každém případě je nejlepsi volat tam a s nimi se domluvit. Proc to chces zrusit?
@vokishka píše:
To ne, podle mě to propadne. Pokud se jedna o prvni davku. V každém případě je nejlepsi volat tam a s nimi se domluvit. Proc to chces zrusit?
Protože nevi, jestli se vic boji Covidu nebo ockovani. Není schopna se rozhodnout.
@Kelsey píše:
Můj nadřízený musel odložit druhou dávku, protože Covid byl rychlejší. Takže druhá dávka bude později.
To je neco jineho to ma vic lidi.
Prodělané infekční onemocnění nebo známky infekční nemoci v posledních 14ti dnech, živá vakcina v posledním měcíci nebo neživá vakcina podaná posledních 14 dní, antikoagulační terapie s warfarinem, INR nad 3, imunosupresivní terapie, aktivní akonkologická léčba s imunosupresivním účinkem, těhotenství, kojení, léčba Rituximabem, léky na podporu imunity, trombocytopenie, prodělaný covid v posledních 3 měsících, hladina protilátek nad 15… stačí nebo mám ždímat nějaké další?
Já mám v tom potvrzovací emailu proklik „zrušit rezervaci“. Tipla bych, že to po tobě důvod chtít nebude a vrátí tě to zpět do rezervačního systému. Zkoušet to nebudu, já ten termín chci
Ale pokud to toužíš vědět, není nic snazšího, než na to kliknout. Nebo zavolat na covid linku, tam jsem volala pro info, jak posunout druhý termín.
Jaké mohou být důvody k odložení termínu očkování?