Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Oprava-eva valoi no hlavně jí nepouštej k internetu proto že kdyby tady četla že z 99názoru je 98 proti tobě tak budeš mít uplnou anarchii ![]()
A s tou antikoncepcí kdyby za tebou přišla tak jí to opravdu nedovolíš a raději budeš babičkou? ![]()
A né děti maj rodiče poslouchat, ale když má pravdu ona tak co naděláš ![]()
Příspěvek upraven 30.01.13 v 22:29
@eva valoi píše:
@IvkaH Hormonální antikoncepci? To bych skutečně nedovolila, to máte pravdu.
tu antinu chápu, že bys ji nechtěla povolit, ale co když by ji chtěla??? pořád lepší tohle než aby v 15 byla v tom a bála se jít za mámou..bude se tě bát pochop to..máma se má rovnat kamarádce a ne bojovnici… sama nti neberu, ted mam teda kluka, tak to nebudu muset řešit, ale pokud někdy budu mít holku a bude ji chtít, tak co nadělam, pořád lepší, než aby se pak něco stalo..a beztak v 15 už bude shopná si ji popř sehnat sama, s tím nic neuděláš prostě evi ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@Denis11 já mám zatimmalí kluky, takže nejmenší má rád na mě vše co mi co nejvíc odhaluje prsa a votvírá hubičku kojenec muja 5letej ten mi říká maminko moje ty si nejkrásnější ze všech maminek
ale očekávám že i tohle období kdy bude radit on mě nás brzo čeká
to je pohoda s chlapečkama
![]()
@eva valoi píše:
@IvkaH Hormonální antikoncepci? To bych skutečně nedovolila, to máte pravdu.
Promiň ale je mi tvé dcery líto, ona chudina dokud nezdrhne z domu nebude smět asi nic bez tvé kontroly a svolení.
@Kamča.dalmatinka píše:
@Denis11 no hlavně jí nepouštej k internetu proto že kdyby tady četla že z 99názoru je 98 proti tobě tak budeš mít uplnou anarchii![]()
A s tou antikoncepcí kdyby za tebou přišla tak jí to opravdu nedovolíš a raději budeš babičkou?
A né děti maj rodiče poslouchat, ale když má pravdu ona tak co naděláš
nespletla sis nick?
![]()
@Boriska píše:
odříkaného chleba největší krajíc si myslím, čím víc budeš zakazovat, tím více bude toužit a tajit a konat za zády…
přesně. zakázané nejvíc chutná a víc bych ocenila že se se mnou vubec radí než čelit následkum své hlouposti celej život
@martulkasloník píše:
Zakladatelko buď ráda že si jen nehty maluje, já viděla i 12 letou s gelovkama! stejně tak mi říkala holička že přišla holka s matkou, té holce bylo tak 8 let ani ne a chtěla aby jí udělala na hlavě melír, jinak moje 12 letá neteř si taky maluje nehty a řasy, dneska je to normální tak to neřeš:-) a jak tu někdo psal stejně by ot dělala, já to měla taky zakázaný se nějak moderně oblíkat atd. no tak jsem to dělala tak že jsem se chodila převlíkat a líčit do sklepa apak jsem vyrážela do školy v podpatkách, minisukýnce a nalíčená ve 14:-))
JOJ
tak s těma gelovkama je to už fakt nářez i na mě
ale jinak souhlas- přesně tak to bude chodit- dělaly jsme to skor všechny že jo
![]()
@Denis11 píše:
nespletla sis nick?![]()
spletla, samozřejmě tam mělo být evče
pardon, opravim
@eva valoi píše:
@jajinka veverka Nevím, já mám děti celkem pod kontrolou.
no spíš je tvejma názorama které jsou trochu mimo dobu nutíš lhát ![]()
To snad chcete říct, že jsem něco jako Kodet v sukni? (Pelíšky)
@eva valoi píše:
To snad chcete říct, že jsem něco jako Kodet v sukni? (Pelíšky)
no vo fous horší
,ale vypadá to že za to vlastně nemužeš. ![]()
@eva valoi píše:
@jajinka veverka Nevím, já mám děti celkem pod kontrolou.
nu já právě nevím..ale je to tvoje věc, jen prostě..ale nic nechci rozpoutat hádku..prostě nechápu tě toď vše…
jsem zastáncem toho aby mi dítě věřilo a mohlo si se mnou o čemkoliv promluvit, ne aby se mě bálo něco říct.. ![]()