Dvanáctiletá se chce malovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
30.1.13 21:43

@Kamča.dalmatinka stejně se namaluje cestou do škoy a pak cestou domu si zase ten obličej umyje.. :roll: bože vždyt jsme to taky tak dělaly :roll: když matka prudí tak holt potají no.. když chce, aby jí holka lhala tak at pokračuje.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809

@Kamča.dalmatinka Připadá mi malá, nelíbí se mi to vlastně ani na dospělých. Pouze decentní, spíš aby vlastně líčení vůbec nebylo vidět. Ona tedy měla jen takový perleťový lak, ale i tak mi to přijde zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165

@eva valoi zákazy nic nevyřeší, právě naopak. Vidím to u svý slečny, neměla žádný zákazy a líčí se malinko a jen někdy. kdybych ji to zakazovala bůhví jak by to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.1.13 21:44
@K.Black píše:
to od tebe ale vůbec není hezké :( :(
:lol: to víš v našem věku už je to kdo s koho :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.1.13 21:45
@Denis11 píše:
@Kamča.dalmatinka stejně se namaluje cestou do škoy a pak cestou domu si zase ten obličej umyje.. :roll: bože vždyt jsme to taky tak dělaly :roll: když matka prudí tak holt potají no.. když chce, aby jí holka lhala tak at pokračuje.. :zed:

a proč já? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165

@eva valoi tak pokud jsi přírodní typ ženy, tak chápu, že chceš aby i holčička byla..ona bude, jen si musí projít i líčením :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

@Kamča.dalmatinka ja to treba chapu, to je amlovani, pak nejaky tricko velikosti kapesniku, mini s pulkou zadku venku a z holky je sexualni objekt. Na coz ma v tomhle veku opravdu cas. Nejde tak ani o vrstevniky jako ze by si ji mohli vsimnout starsi kluci. Nechtela bych, aby moje dite ve 12 nekoho sexualne pritahovalo a tim malovanim to zacina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
30.1.13 21:46

@Kamča.dalmatinka no protože máme stejněj názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.1.13 21:46
@eva valoi píše:
@Kamča.dalmatinka Připadá mi malá, nelíbí se mi to vlastně ani na dospělých. Pouze decentní, spíš aby vlastně líčení vůbec nebylo vidět. Ona tedy měla jen takový perleťový lak, ale i tak mi to přijde zbytečné.

ale ona není malá. ;)
Nech jí žít..Přece ty když chodíš nenamalovaná tak přece nemusí dělat vše tak jak se to líbí tobě. vždyt už je to osobnost a navíc lak není škodlivá záležitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
30.1.13 21:47

@Kamča.dalmatinka -holka ty vypadáš jak když si zakousla zajíce
:mrgreen:
:palec: většinou takhle dopadla i ta inkoustovka…rozpitá všude…ale byly jsme tááák dospělý… :D

• Citovat
  • Upravit
14809
30.1.13 21:47

@Kamča.dalmatinka Buď ráda, že máš kluky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.1.13 21:48
@Gladys píše:
@Kamča.dalmatinka ja to treba chapu, to je amlovani, pak nejaky tricko velikosti kapesniku, mini s pulkou zadku venku a z holky je sexualni objekt. Na coz ma v tomhle veku opravdu cas. Nejde tak ani o vrstevniky jako ze by si ji mohli vsimnout starsi kluci. Nechtela bych, aby moje dite ve 12 nekoho sexualne pritahovalo a tim malovanim to zacina

gladys ona si chce lakovat nehty, né nosit minisukni. :lol:

to je jako kdybych malého nepustila ted ven s kamarádem že za chvilku bude chtít venku pít pivo, za chvilku bude běhat za holkama, za chvilku s toho bude brát drogy :lol: atd..

A stejně i ta minisukně přijde a když už zacházíme do extrému tak se bude převlíkat po cestě ve křoví a stane se obětí raz dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.1.13 21:49
@Gladys píše:
@Kamča.dalmatinka ja to treba chapu, to je amlovani, pak nejaky tricko velikosti kapesniku, mini s pulkou zadku venku a z holky je sexualni objekt. Na coz ma v tomhle veku opravdu cas. Nejde tak ani o vrstevniky jako ze by si ji mohli vsimnout starsi kluci. Nechtela bych, aby moje dite ve 12 nekoho sexualne pritahovalo a tim malovanim to zacina

gladys ona si chce lakovat nehty, né nosit minisukni. :lol:

to je jako kdybych malého nepustila ted ven s kamarádem že za chvilku bude chtít venku pít pivo, za chvilku bude běhat za holkama, za chvilku s toho bude brát drogy :lol: atd..

A stejně i ta minisukně přijde a když už zacházíme do extrému tak se bude převlíkat po cestě ve křoví a stane se obětí raz dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 21:49
@Denis11 píše:
@Kamča.dalmatinka no protože máme stejněj názor :mrgreen:

já taky, já taky :mrgreen:

@Gladys máš pravdu s tím oblečením, ale ono to je i o tom, že některé holky vypadají ve 12 jak 16, nekecám, kozy jako vozy, výstřih atd. to nadávám taky. V tomhle mám výhodu dcera je pořád dítě, má mladiství vzhled po matce :mrgreen: ale i tak si myslím že se to dá uhlídat, prostě v něčem ustoupím a přes něco vlak nejede.

• Citovat
  • Upravit
48576
30.1.13 21:50
@eva valoi píše:
@Kamča.dalmatinka Buď ráda, že máš kluky. :)

evi no já mít holku tak už jí lakuju nehtíky stejně tak jako mé neteřince v 6 letech. ;) Vždyt je to běžné. Malé holčičky chtěj být jako princezničky, větší chtěj jen zapadnout.
Jsou věci co bys měla dovolit už jen kvuli ní samotné ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí