Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kamča.dalmatinka stejně se namaluje cestou do škoy a pak cestou domu si zase ten obličej umyje..
bože vždyt jsme to taky tak dělaly
když matka prudí tak holt potají no.. když chce, aby jí holka lhala tak at pokračuje.. ![]()
@Kamča.dalmatinka Připadá mi malá, nelíbí se mi to vlastně ani na dospělých. Pouze decentní, spíš aby vlastně líčení vůbec nebylo vidět. Ona tedy měla jen takový perleťový lak, ale i tak mi to přijde zbytečné.
@eva valoi zákazy nic nevyřeší, právě naopak. Vidím to u svý slečny, neměla žádný zákazy a líčí se malinko a jen někdy. kdybych ji to zakazovala bůhví jak by to dopadlo.
@Denis11 píše:
@Kamča.dalmatinka stejně se namaluje cestou do škoy a pak cestou domu si zase ten obličej umyje..bože vždyt jsme to taky tak dělaly
když matka prudí tak holt potají no.. když chce, aby jí holka lhala tak at pokračuje..
a proč já? ![]()
@eva valoi tak pokud jsi přírodní typ ženy, tak chápu, že chceš aby i holčička byla..ona bude, jen si musí projít i líčením ![]()
@Kamča.dalmatinka ja to treba chapu, to je amlovani, pak nejaky tricko velikosti kapesniku, mini s pulkou zadku venku a z holky je sexualni objekt. Na coz ma v tomhle veku opravdu cas. Nejde tak ani o vrstevniky jako ze by si ji mohli vsimnout starsi kluci. Nechtela bych, aby moje dite ve 12 nekoho sexualne pritahovalo a tim malovanim to zacina
@eva valoi píše:
@Kamča.dalmatinka Připadá mi malá, nelíbí se mi to vlastně ani na dospělých. Pouze decentní, spíš aby vlastně líčení vůbec nebylo vidět. Ona tedy měla jen takový perleťový lak, ale i tak mi to přijde zbytečné.
ale ona není malá. ![]()
Nech jí žít..Přece ty když chodíš nenamalovaná tak přece nemusí dělat vše tak jak se to líbí tobě. vždyt už je to osobnost a navíc lak není škodlivá záležitost
@Kamča.dalmatinka -holka ty vypadáš jak když si zakousla zajíce
![]()
většinou takhle dopadla i ta inkoustovka…rozpitá všude…ale byly jsme tááák dospělý… ![]()
@Gladys píše:
@Kamča.dalmatinka ja to treba chapu, to je amlovani, pak nejaky tricko velikosti kapesniku, mini s pulkou zadku venku a z holky je sexualni objekt. Na coz ma v tomhle veku opravdu cas. Nejde tak ani o vrstevniky jako ze by si ji mohli vsimnout starsi kluci. Nechtela bych, aby moje dite ve 12 nekoho sexualne pritahovalo a tim malovanim to zacina
gladys ona si chce lakovat nehty, né nosit minisukni. ![]()
to je jako kdybych malého nepustila ted ven s kamarádem že za chvilku bude chtít venku pít pivo, za chvilku bude běhat za holkama, za chvilku s toho bude brát drogy
atd..
A stejně i ta minisukně přijde a když už zacházíme do extrému tak se bude převlíkat po cestě ve křoví a stane se obětí raz dva
@Gladys píše:
gladys ona si chce lakovat nehty, né nosit minisukni. ![]()
to je jako kdybych malého nepustila ted ven s kamarádem že za chvilku bude chtít venku pít pivo, za chvilku bude běhat za holkama, za chvilku s toho bude brát drogy
atd..
A stejně i ta minisukně přijde a když už zacházíme do extrému tak se bude převlíkat po cestě ve křoví a stane se obětí raz dva
@Denis11 píše:
@Kamča.dalmatinka no protože máme stejněj názor
já taky, já taky ![]()
@Gladys máš pravdu s tím oblečením, ale ono to je i o tom, že některé holky vypadají ve 12 jak 16, nekecám, kozy jako vozy, výstřih atd. to nadávám taky. V tomhle mám výhodu dcera je pořád dítě, má mladiství vzhled po matce
ale i tak si myslím že se to dá uhlídat, prostě v něčem ustoupím a přes něco vlak nejede.
@eva valoi píše:
@Kamča.dalmatinka Buď ráda, že máš kluky.
evi no já mít holku tak už jí lakuju nehtíky stejně tak jako mé neteřince v 6 letech.
Vždyt je to běžné. Malé holčičky chtěj být jako princezničky, větší chtěj jen zapadnout.
Jsou věci co bys měla dovolit už jen kvuli ní samotné
.