Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jajinka veverka píše:
nu já právě nevím..ale je to tvoje věc, jen prostě..ale nic nechci rozpoutat hádku..prostě nechápu tě toď vše…jsem zastáncem toho aby mi dítě věřilo a mohlo si se mnou o čemkoliv promluvit, ne aby se mě bálo něco říct..
@eva valoi píše:
To snad chcete říct, že jsem něco jako Kodet v sukni? (Pelíšky)
Trošku se tak jevíš
nevím co by ti pomohlo, aby si se trošku uklidnila
![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
no spíš je tvejma názorama které jsou trochu mimo dobu nutíš lhát
přesně ![]()
Tak já jdu spát a doufám že aspon ty nehty jí projdou a za čas i ta antikoncepce, proto že neznám jedinej spusob kromě zašití jak tomu zabránit a aby si pak tady nepsala deníček jako jitka -budu babičkou ![]()
Dobrou a jinak já si taky nehty nelakuju, ale dnešní diskuze mě přiměla že už bych měla
![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak já jdu spát a doufám že aspon ty nehty jí projdou a za čas i ta antikoncepce, proto že neznám jedinej spusob kromě zašití jak tomu zabránit a aby si pak tady nepsala deníček jako jitka -budu babičkou![]()
Dobrou a jinak já si taky nehty nelakuju, ale dnešní diskuze mě přiměla že už bych měla
![]()
teď čtu diskusi, kde se chystá porodit 17letá slečna
![]()
Nečetla jsem celou diskuzi, ale 12leté holce bych lak na nehty dovolila. A z líčení třeba řasenku a bezbarvý lesk na rty.
Já jsem to měla taky zakazované a malovala jsem se pokoutně na záchodech ve škole, strašný.
Radši bych si s ní sedla a ukázala třeba jak, aby to bylo decentní.
@IvkaH píše:
teď čtu diskusi, kde se chystá porodit 17letá slečna![]()
tss tak ta už je stará ![]()
@eva valoi píše:
Tak nakonec jsem divná já. Kdo by to byl řek. Dobrou noc.
evi no asi jen ty
![]()
@TinaAn píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale 12leté holce bych lak na nehty dovolila. A z líčení třeba řasenku a bezbarvý lesk na rty.
Já jsem to měla taky zakazované a malovala jsem se pokoutně na záchodech ve škole, strašný.
Radši bych si s ní sedla a ukázala třeba jak, aby to bylo decentní.
Ona je velmi decentní. Ten lak je taky jen takový perleťový. A naučit jí to nemůžu, protože to sama neumím.
@IvkaH píše:
teď čtu diskusi, kde se chystá porodit 17letá slečna![]()
to ještě nic není ![]()
@eva valoi píše:
Ona je velmi decentní. Ten lak je taky jen takový perleťový. A naučit jí to nemůžu, protože to sama neumím.
no vidíš decentní, tak co furt řešíš
nechej ať se kočka parádí a když jsme u toho řekni ať upraví tebe, podle toho co píšeš, tak se mladá slečna umí upravit líp jak mamka, tak se nech od dcery poučit, víš jak se tím sblížíte ![]()
@eva valoi Perleťový lak na nehty ji klidně nech, vypadá moc pěkně
A z toho líčení třeba řasenku. Nebo se dělá i bezbarvá řasenka, pokud nechceš černou.
Už nemáš přeci malou holku, je to slečna! ![]()
@eva valoi píše:
To snad chcete říct, že jsem něco jako Kodet v sukni? (Pelíšky)
no pomalu jo:-)) doufám že doma neřešíte noky:-))