Dvanáctiletá se chce malovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
30.1.13 21:37

A já čekám kdy napíšeš že si děláš srandu.To bych zrovna do tebe neřekla že si takovej prudér :mrgreen:.

Příspěvek upraven 30.01.13 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 21:37
@Kamča.dalmatinka píše:
Né myslim si že na decentní malování je už dost velká a mnohem lepší pro ní když zakryje třeba nedostatky makeupem než aby se stala terčem posměchu že má nákej bedar:-)Podpořila bych jí a nakoupila kvalitní kosmetiku.
Já se v tomhle věku taky nemalovala, ale za nás nák nebylo čim. Barvila jsem si pusu akorát krepovim papírem z ruře na pouti:-d jinak něco sehnat tak jedině v tuzexu

kolik ti prosimtě je? už za mě byli rtěnky :mrgreen:

@Jitka1976 jóó Impuls to byla vůně :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
14809
30.1.13 21:38
@Kamča.dalmatinka píše:
A já čekám kdy naúíšš že si děláš jen srandu :lol:.To fakt přece není ani možné tohle zakazovat :mrgreen:

Nedělám, jsem z toho špatná. Já vím, že se školačky v jejím věku malují, ale moje dítě nechci, aby se malovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.1.13 21:38

@K.Black no doufám že víc než tobě né :lol:
Já měla první rtěnku s bravíčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
30.1.13 21:39

Já se maluju od 12ti a jsem zcela normální…dávala jsem kdysi za mě jen řasenku :mrgreen: holkám ke 12tým narozkám plánuju dát nějakou první kosmetickou sadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
@Kamča.dalmatinka píše:
Né myslim si že na decentní malování je už dost velká a mnohem lepší pro ní když zakryje třeba nedostatky makeupem než aby se stala terčem posměchu že má nákej bedar:-)Podpořila bych jí a nakoupila kvalitní kosmetiku.
Já se v tomhle věku taky nemalovala, ale za nás nák nebylo čim. Barvila jsem si pusu akorát krepovim papírem z ruře na pouti:-d jinak něco sehnat tak jedině v tuzexu

Ty jsi neměla tu naprosto úúúúúžasnou „inkoustovou tužku“ dvou barev…červeno modrou??? Když se olízla, intenzivně barvila…byla fakt neslíbatelná…teda, byla to tužka na papír, ale po namočení úžasně barvila…a my holky jsme si s ní barvily pusu…nešlo to umýt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1165

Já bych jí to taky dovolila. Moje holka měla velkou touhu se malovat v 11letech, dělaly si s holkama linky. A kupodivu po roce líčení a rozmazaných očí jí to přestalo bavit a když jsem se ji zeptala, že už se nemaluje tak řekla, že si připadá staře :mrgreen: nohy si holí od léta, prý nebude na tělocviku jako opice -a to tám má pár chloupků!! Je ji 12 a půl :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 21:40
@eva valoi píše:
Nedělám, jsem z toho špatná. Já vím, že se školačky v jejím věku malují, ale moje dítě nechci, aby se malovalo.

Dovol ji třeba jen tu řasenku a světlý lesk na rty, když se vymaluje jak štětka tak ji to zakaž, udělejte dohodu. Aby se ti pak nemalovala tajně a víc.

• Citovat
  • Upravit
48576
@eva valoi
@eva valoi píše:

Evi jako fakt to myslíš vážně jo :think:
No zakazovat jí to sice mužeš, ale podle mě z ní prostě i před kolektivem děláš idiota. Místo pomoci jí vlastně škodíš.
Má to nákej duvod kromě toho že jen nechceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Kamča.dalmatinka píše:
@K.Black no doufám že víc než tobě né :lol:
Já měla první rtěnku s bravíčka :lol:

to od tebe ale vůbec není hezké :( :(

• Citovat
  • Upravit
Silky123
30.1.13 21:41
  • Citovat
  • Upravit
23847
30.1.13 21:41

@PitbulLenka lak mi ve školce přijde v pohodě. Někdo to má i jako prevenci proti okusob´vání nehtů, tak proč ne. Melír u tříleté mi teda přijde mooc, to bych nedala ani náhodou. Ovšem zas kolují fámy, že na barvené vlasy nejdou vši - z tohoto důvodu dala kámoška udělat melír holce v druhý třídě - sice ona je blondýna, ne nějaká eržika, ale stejně :roll: Lesk na rty - no dejme tomu, beztak bych možná pořídila tyčinku na rty na zimu, tak lesk se už ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
30.1.13 21:42

Vůbec se nemusíš obhajovat. Je to hlacvně tvá věc, mě příjdou takhle malé holčičky namalované nepřirozené. Mám pocit, že si zkracují bezstarostné dětství. Občas vídám namalované holčičky, které mají řasenku až za ušima. Prostě mám pocit, že chtějí být dospělé (což fyzicky už skoro jsou), ale duševně na to ještě nemají. Já svou dceru v tom podporovat nebudeu (jsou jí 4 roky), ale bránit jí taky nebudu - nechci, aby byla za šmudlu.

@PitbulLenka píše:
@colafit
Když ono je tím, že já jsem kadeřnice a když dělám tchýni melír a trochu mi zbyde, tak ho dám Anetce, ale je to skoro neviditelný a úplně tenoulinký pramínky a málo!!! A na ty nalakovaný nehty jsem se ptala ve školce přímo ředitelky jestli to nevadí a ona řekla, že vůbec a že jí to závidí, že sama na sebe nemá čas :nevim:, tak jsem to neřešila a teď chodí do školy a taky nikdo nic neřekl! Ale pusu si do školy nemaluje, to zatím nedovolím, jen když někam jdeme!
  • Citovat
  • Upravit
23847
30.1.13 21:43
@eva valoi píše:
Ále prosimtě, buď ráda, že nejede v drogách. Lak na nehty neřeš ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.1.13 21:43
@Jitka1976 píše:
Ty jsi neměla tu naprosto úúúúúžasnou „inkoustovou tužku“ dvou barev…červeno modrou??? Když se olízla, intenzivně barvila…byla fakt neslíbatelná…teda, byla to tužka na papír, ale po namočení úžasně barvila…a my holky jsme si s ní barvily pusu…nešlo to umýt :mrgreen:

Taky si na jednu malovací vzpomínám, byla v takovém pruhledném osmihraném obalu(jako pruhledná propiska:-D) :lol: a nejvíc bylo když přišlo z německa ty vonavé fixy :lol:.To pul třídy voněla po jablku
:lol:
a muj zlatej dědeček milovanej vždycky říkal -holka ty vypadáš jak když si zakousla zajíce :lol:

Příspěvek upraven 30.01.13 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati