Dvanáctiletá se chce malovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
30.1.13 20:42

Taky bych dovolila. Lepší dovolit ale korigovat, než se hádat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
30.1.13 20:42

@Dorka_X Víš jak je super nepraktický, když neseš, co nejmenší kabelku, kde máš hřeben a šminky a pak v ruce všechny knihy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
30.1.13 20:43

@ynax přesně,my to řešili taky známkama, máš dobré známky, můžeš lakovat, máš ještě lepší známky, můžeš malovat řasy…víc ani ťuk… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.1.13 20:43

Je fakt, že když to dovolíš už teď, tak holka bude spokojená nebude dělat naschvál. A můžete si nají společný zájem co řešit šmínky :palec: ;)
Taky budeš mít líp vyřešené co kupovat na narozeniny a vánoce.
Naše známá teď má 17, ale si vybavuju, že se taky začla malovat tak nějak kolem 13 a začla řešit víc vlasy, oblečení a kabelky, aby měla přístup ke kosmetice, tak už na základce začla jako Avonka :jazyk: takže to fakt nemá cenu zakazovat, ty děcka si k tomu samy najdou cestu a než aby se jí děcka smály ve třídě, že je pozadu, tak bych to taky raději povolila a korigovala :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
30.1.13 20:44

@colafit
Když ono je tím, že já jsem kadeřnice a když dělám tchýni melír a trochu mi zbyde, tak ho dám Anetce, ale je to skoro neviditelný a úplně tenoulinký pramínky a málo!!! A na ty nalakovaný nehty jsem se ptala ve školce přímo ředitelky jestli to nevadí a ona řekla, že vůbec a že jí to závidí, že sama na sebe nemá čas :nevim:, tak jsem to neřešila a teď chodí do školy a taky nikdo nic neřekl! Ale pusu si do školy nemaluje, to zatím nedovolím, jen když někam jdeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
30.1.13 20:44

@elluan A myslíš, že tě až tak moc bude poslouchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.1.13 20:45

Nějaký světlounko růžový stín, lesk na pusu a hnědou řasenku, proč ne.
Radši ať se to naučí a maluje se vkusně, než půlcentimetrové černé linky okolo celého oka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
30.1.13 20:45

Ach muj boze, to je zas diskuze… :) Proc si dvanactileta slecna nemohla chodit v cem chce a jak chce… :) Zdravi skodlive to neni… Tak nechapu nektere pruderni nazory, svetle ruzovy lak za odmenu apod.. :-D To je k smichu… ve ctvrte tride jsem mame sebrala barvu na vlasy a napatlala si ji sama… a podobnych zkusenosti mam milion… nic se mi nestalo a dneska se nemaluju vubec, pac na to nemam cas… ale projit si tim ma kazda holka, ne? prvni tajne mejdany, prvni pusy, prvni osmatavacky, prvni lesky na rty, prvni boty na podpatku, prvni kabelka, prvni menstruace… to je prece super cas, tak proc ji zakazovat neco, na cem vubec nezalezi…

• Citovat
  • Upravit
5278
30.1.13 20:47

Moje mamka se nikdy nemalovala, žádný krémy, nic nepožívala a já se maluju od 12ti, první boty na podpatku taky ve 12ti a to si myslím, že v dnešní době je to víc normální, než to bylo před 22 lety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1

@PitbulLenka prece nejde o to co rika reditelka.( stejne si mysli svoje) od tri lwt diteti nicit vlasy, malovat se v sesti…a antikoncepci od 10?

• Citovat
  • Upravit
47103

Dceru nemám :-)

Ve 12 letech bych lak neřešila :-) Doba je jiná.
Lak či lesk na rty ve 3 letech mi přijde jako naprostá ujetina. Ať žijí dětské bárbí. Kamenovat nemám potřebu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
@PitbulLenka píše:
Ve 12 už je velká dost! Moje dcera má jemný melírky od 3 let, nehty lakujem taktéž od 3 let- ani ve školce to nikdy nevadilo a to měla dost tmavý laky! A dneska je jí 6 a bez lesku na rty nedá ránu a už i k vánocům jsem ji dala sadů lesků a lak na nehty… prostě malá parádnice, ale je fakt, že já ji v tom dost podporuju- mě se to líbí! A ve 12 si myslim, že ji dám i řasenku a že začnem s depilací :lol:… Doufám, že mne neukamenujete, ale mě to přijde v dnešní době normální!!!

Nezlob se, ale take se mi tohle zda moc :think: Sice kazdeho vec, ale ve 3 letech melir a nehty?? Nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028

Taky bych řekla, že tady nejvíc platí všeho s mírou :palec:. Na světlounkém laku na nehty ve 12ti nevidím nic hrozného. Nemyslím, že hned potřebuje make-up, pudr a černé linky kolem očí, takže něco bych také povolila. U nás se to teda bude řešit až za deset let :mrgreen: (Teda pokud se ta doba zase neurychlí :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
30.1.13 20:48

@PitbulLenka 8o 8o

tak to koukám, asi bych se bála že bude mít zničené vlasy… navíc ve třech letech udělá radost i sponka a ne hned barva :roll:

ale je to tvoje volba a jen doufám že to na ní nezanechá stopy… protože to je, to si přiznejme, dost neobvyklé :nevim: velmi poučné jsou dokumenty o malých „modelkách“ a o tom jak to všechno nesou psychicky :|

ale je to tvoje dítě takže se můžu jenom podivovat a jinak nic, přeju šťastný život té malé :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
30.1.13 20:48

S puboškou se moc hádat nedá.. :mrgreen: Takže je lepší kompromis, sem tam pokecat o nějaké dobré řasence, pochválit jí ten světlounce růžový lak, a mám klid…víc po mě nechce.. :mrgreen: nedávno přišla, že by chtěla půjčit botky na menším podpatku, tak jsme ji je půjčila s tím, že ji z toho stejně budou bolet nohy, straně je chtěla, já nakonec povolila, dolezla ze školy celá bolavá, že už to nosit nebude. takže je klid, vyzkoušela si to. Kdybch jí to zakázala, stejně si je veme, a nepřizná si, že se jí v tom blbě chodilo. Takhle ví… :mrgreen: ;) A já se s ní nmeusím hádat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí