Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@NO NAME do rizikovky jdu ted prvne, to budu 36+1tt a jen proto, ze chci rodit v jine nemocnici, nez muj dr. posila.
Lahvicky mam tomme tipe, snad by taky meli mit dudaky podporujici sani pri kojeni.Jak uz jsem psala, kupovala jsem startovaci sadu. Znacku mi poradila segra, ma odzkousino na 2.detech.
Dnes jsem vybrala obleceni na cestu z porodnice a porad nad tim premyslim, aby detem nebyla zima.mam pro ne overalky a na to sametovy zatepleny kabatek a polodupky, cepicky a rukavicky, deky do vajicek a nanozniky, tak snad to bude stacit.
@karlaa píše:
@NO NAME do rizikovky jdu ted prvne, to budu 36+1tt a jen proto, ze chci rodit v jine nemocnici, nez muj dr. posila.Lahvicky mam tomme tipe, snad by taky meli mit dudaky podporujici sani pri kojeni.Jak uz jsem psala, kupovala jsem startovaci sadu. Znacku mi poradila segra, ma odzkousino na 2.detech.
Dnes jsem vybrala obleceni na cestu z porodnice a porad nad tim premyslim, aby detem nebyla zima.mam pro ne overalky a na to sametovy zatepleny kabatek a polodupky, cepicky a rukavicky, deky do vajicek a nanozniky, tak snad to bude stacit.
tak to budu mít taky tak nějak a poslal tě tam tvůj dr nebo ses tam nějak sama objednala do té rizikovky?
Ja se dnes holky vrhla trosku do kramovani, ac bych teda nemela
, ale vcera vecer mi muj muz oznamil, ze je unaveny at mu podam pocitac a udelam veceri, ze uz jsem v peknem tydnu, tak uz nema strach
!! Chlapi!!! Takze jsem vykramovala nejaky veci, co byly v jedny detsky postylce jako prave odsavacka, sterilovacka, lehatka do vanicky, kos na pleny, nahradni prebalovaci podlozka.. Nooo hroznejch kramu
, zejtra mozna ty postylky povlecu
!! Ale mam to vyprane, vysusene v susicce a jeste vyzehlene, takze streilita nejvyssi kvality
! Ted peru zavinovaci satky a bryndaky ![]()
@karlaa ja Ti povim, ze zatim vubec nevim v cem pujdem dom, pac to asi budou mini mimi
kazdopadne pres ne dame kdyztak decku. Az vymyslim varianty, tak sem dam fotky, ale 50 tka bude asi velka ![]()
@Blondýna007
Jéé, no vidíš, ještě nemám lehátko do vaničky a bryndáky jen čtyři ![]()
A koukej už odpočívat ![]()
Jooo jinak jeste k tomu curani, treba vcera se mi chtelo vecer silene, sednu na wc a ani kapka
, tak jsem se lehce predklonila a vodopada jak blazen, broucci pekne tlaci na mocak ![]()
@Blondýna007
Taky mi tlačí na močák, například dnes ráno sem se probudila a vymrkala sem se a učůrla si, nebo když kýchnu, tak si taky čůrnu ![]()
@jjj11 tak ja mam momentalne opak, ze spatne
, predtim taky pri kwzdym zasmati ![]()
Téda to jsou vyhlídky na co se mám ještě připravit
Jinak lehátko mám - kupovala jsem teda jen jedno - nevím estli bych zvládla mýt dvě naráz - takové pěnové a myslím že bude parádní ![]()
@Blondýna007 jinak to když budeš mít čas nafot - já jsem objednala do porodky vel.50..
Akorát to bude prekerka, kdyby to byli dva kluci : D!!!
@tiptop nafotim, ale nějak pochybuju, ze to bude nez porodim, zejtra jsem objednala pani na úklid a pak bych to chtěla povleci, ale ve středu kontrola a on uz me domu nepustí ![]()
@Blondýna007 mě povídej - to by byl megaprůser ![]()
Hele neříkej - ty už tady takhle vyhrožuješ dobrých pár týdnů - já už ti nevěřim - i když napíšeš že jsi porodila - dokavad neuvidím na fotce dva malý blondáčky tak neuvěřím že bondi vylezli:mrgreen:
Holky lahvicka od medely je pro deti opravdu narocnejsi na sani..Emule s ni docela bojuje. Ale to je prave ucel..mimi musi mit porad pocit, ze prso je lepsi nez flaska
kojoporadkyne avent chvalila, ze ma super materialy ale je to pro ně taky moc jednoduchy ![]()
Ty fusaky, co jste sem davaly jsou super, ty objednam. Jeste zadny nemam..to jsem matka ![]()
Příspěvek upraven 09.09.13 v 17:01
@tiptop no to ne ja, to muj doktor
! No by holt kluciiiii meli ruzovej pokojicek
jediny co je zatim ready je moje postel v pokojicku
myslim, ze sem nekam davala ten odkaz do alba ![]()
JEZIIIIS HOLKY DO PR.ELE JESTE JSEM SE CHTELA ZEPTAT JESTLI NEJSTE VAHY JAKO JAA HAHAHA TED JSE SMEJUUUUU NAPISTE MI DO ZPRAVY KDY MATE NAROZKY NECHCI ANI JA JSEM PSAT KDY PZE TO JESTE NENI UZAMCENYYYYYY A KOUPILA JSEM BABYONO RUCNI PAKOVOU ODSAVACKU DALA JSEM TO K PRSU BOZE SMESNY TO BYLO A KOUPILA PODPRDU 85B JESTE ZE MAJ TAK MALY A DRUHOU DOSTANOU PRISTI TYDEN TAK SI PO NI ZAJEDU
@jjj11 v rizikovce chteli doporuceni, tak mi dr. napsal papir, ze mam dvojcata po ivf a s tim ksem se tam sama objednala.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat