Kopie Dvojčáta 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1666
10.9.13 10:28

@Draculka
Opravdu? Tak to je super, tak doufám, že se mi taky utvoří :)

• načítám...
72
10.9.13 10:45

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Nejsem sice cekajici matka, ale matka dvojcatek, co se narodily v roce 2013. Ctu vas uz docela dlouho, ale priznam se, ze by mi take vice vyhovovala uzamcena diskuze. Nemam kolem sebe nikoho s dvojcaty, s kym bych se mohla poradit, tak bych se sem tam zeptala vas, jestli neva :lol:

• načítám...
4774
10.9.13 10:57

@MarkétaT ahoj,ano klín jsem pořizovala, je to fajn i když mají děti třeba jen rýmu a v těch celkovejch částkách už ten klín není taková pálka, já budu postýlky převážet z ložnice do obýváku takže podkládat nohy se mi nechce a jen podložit matraci by asi šlo, ale tak co už

• načítám...
1666
10.9.13 10:58

@kuala82
Vítej mezi nás, já teda patřím mezi zatím nezkušené matky čekatelky :) ale vždycky je příjemné si s někým popovídat a je tady naopak spousta zkušených maminek, na které se brzy ráda určitě obrátím s dotazy i já :)

Příspěvek upraven 10.09.13 v 11:00

• načítám...
1666
10.9.13 10:59
@zlobikbobik píše:
@MarkétaT ahoj,ano klín jsem pořizovala, je to fajn i když mají děti třeba jen rýmu a v těch celkovejch částkách už ten klín není taková pálka, já budu postýlky převážet z ložnice do obýváku takže podkládat nohy se mi nechce a jen podložit matraci by asi šlo, ale tak co už

Super, děkuji, ta cena je opravdu zanedbatelná, jen mě štve to poštovné..Musím na to myslet a počkám, až budu mít někam cestu a zkusím si to sehnat v kamenném obchodě..

• načítám...
2560
10.9.13 11:00

@kuala82 Vítej :kytka: - já ti sice moc neporadím ba naopak se možná na něco zeptám jako zkušené matky duoseniorky :mrgreen:
@zlobikbobik hojda - teda já jsem na vás zvědavá kdo pukne první :lol:

• načítám...
4774
10.9.13 11:02

Jinak s tím oblečením je to naprd, teda já mám těhu rifle z nextu s rovnejma nohavicema a v poho se do nich vejdu a pak kalhoty plátěný z CA, do těch taky v poho, ukecala mě na ně dcera že jsou úžasný, jediný co jsem musela bylo vypárat gumu co měli navlíknutou nahoře v tom pružným pásu, ale to už jsem párala někdy kolem 25tt, to mi tam vadilo no a trička to je problém, všechno přes pupek krátký, tak točím 3ks a musí to stačit. Boty neřeším, lítám pořád v crocs protože mám lymfedem na pravé noze a nic jinýho přes léto neobuju

• načítám...
72
10.9.13 11:02

Hned vam prispeji: ja ho nemam, podkladala jsem celou matraci, kdyz bylo potreba. Jinak mam dva male podhlavnicky - takove ty polstare tvaru zachodoveho prkynka, ktere jsou vysypane kulickama a do toho je nekdy davam po krmeni (lehatka nemam, nechtela jsem dalsi kramy do bytu).

• načítám...
4774
10.9.13 11:04

@tiptop no já doufám vydržím, PA mi dává ještě v pohodě 14 dní tak uvidíme jaký má odhad. Jinak od rána jsu po 4 dnech konečně bez kapaček tak se uvidí co to bude dělat, ale z původně zítřka domů prý až tak v pátek a já se tak těšila

• načítám...
2560
10.9.13 11:05

Na crosky bych zapomněla - to je moje nejoblíbenější obuv :*

• načítám...
4774
10.9.13 11:09

@tiptop moje taky, přemýšlím že si koupím i ty jejich baleriny. Pravda za gumovou obuv cena docela mazec, ale to pohodlíčko paráda.

• načítám...
2560
10.9.13 11:09

Holky kdy jste nejvíc přibírali? Já ted 14 dnů - váha stojí na 60tce, ted se to asi rozjede že?

• načítám...
4774
10.9.13 11:10

Holky a zítra 34+ huráááá, další meta za mnou

• načítám...
2560
10.9.13 11:11

@zlobikbobik ty jsou taky krásný - mám je taky v plánu :lol: mám bílý, černý, fialový a růžový :* A parádní jsou i k moři - do vody, když je ztratíš -vyplavou :mrgreen:

• načítám...
4774
10.9.13 11:12

@tiptop no já bych řekla že jsem začala víc přibírat právě od toho 27-28 týdne, to třeba i kilo za týden, ale nevím jestli to nebyla i hodně zadržená voda, protože nohu jsem měla jak balon až ke koleni

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100