Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
720
30.6.15 17:55

@Abra ahoj vitam te a gratuji k miminkum, tim spis kdyz je to po ivf, take jsem chodila do caru tak vim co je toza nervy. Nam se nakonec podarilo prirozene:) horsi prutoky, to znamena ze mimca maji mene zivin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.6.15 22:04

@Lenka.813
Tak snad to bude vsechno v poradku musime doufat. Ja sem na sebe dost opatrna ale sem rada ze chodim do prace ze mi to rychlej utika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
3.7.15 09:20

@Abra Ahoj! Vítám tě a gratuluji:)
Já jsem to měla podobně, bylo mi docela často špatně, teď jsem nemohla nic jiného pít kromě džusu:((..Ale co jsem vysadila utroš, tak mi je docela lépe, ale odpolední spánek se synem si ujít nenechám :D..na screening jdu v úterý, tak se moc těším a doufám, že bude vše v pořádku.
Jak jste na tom s bříškama, já se teda musím přiznat, že už to nemá cenu ani maskovat, to už prostě neschovám :oops:, těhu jde vidět už od 9. týdne.. a teď ve 13. týdnu, mám břicho, jak v pátém měsíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.7.15 10:45

Ahoj, ráda se k vám přidám. :mavam: Čekám po clostíku taky dvojčátka…dnes jsem se to dověděla a stále jsem v šoku…jsem 6+1, takže zatím hodně čerstvé…teprve mě čeká screening až někdy během července… ale předběžně je termín někdy na druhou půli února asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
3.7.15 11:28

Holky, ja byla na screeningu vcera a vse dopadlo na 1 s hvezdickou :dance: :dance: mimisci krasne rostou, maji vse jak ma byt, pousteli nam. srdicko a kontrolovali prutoky. Krasny to vse slyset :) B si s nami hralo a nechtelo se na nas otocit hlavickou, tak nez si.to rozmyslelo jsem si. alespon uzila 40minutovy utz :) termin dle ms mam 3.1. Podle utz 6.1. Je doufam ze se jim samotnym bude chtit ven o trochu driv, dozvedela jsem se ze i kdyz je vse v poradku tak je dele jak do 38tt v brisku nenechaji. A to by vychazelo presne na vanoce tal kdyby se jim chtelo o par dni driv aby jsme byli na vanoce doma,.bylo by to supr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.7.15 13:19

@Abra
Taky tě vítám.. Já nemám už skoro žádné příznaky, ani nejsem moc unavená, až tedka teda v těch vedrech. Bříško už se mi rýsuje tak 14dnů. Ráno když vstávám tak se to celkem dá, ale jak se najím tak vypadám tak jak v pátým :lol: :lol:
Mě se už konečně blíží ta kontrola tak už budu vědět, že je vše ok a konečně budu klidnější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.7.15 13:21

@kattulda001
Gratuluji k pěkným výsledkům. Já počkám do čtvrtka do kontroly jestli mi ten screening nabídne, jinak se ho zeptám. A pokud budu nespokojená tak přemýšlím nad změnou lékaře. Jestli mě teda někdo vezme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.7.15 13:24

@mipat
Gratuluji,
taky jsem byla v šoku, taky jsem brala clostík, ale my to máme v rodině, takže asi ještě větší pravděpodobnost. Tedka už jsem si trochu zvykla, že budou dvě tak se těším. I když mám trochu obavy z porodu a jak to zvládnu, hlavně aby byly v pořádku jsou to moje první mimi. :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.7.15 13:34

@nnatalky I moje. A jsem na úúúúplném začátku, tak je mi jasné, že se může ještě cokoli stát, ale doufám, že bude vše v pohodě. Jojo, tak ys enjvíc bojím, jak to zvládnu. je mi jasné, že i jedno by byl záhul, obzvlášť jako první mimi, a ony budou dvě… ;-) Manžel se bude muset zapojit ještě intenzivněji, než plánoval, no… ;-) my je v rodině nemáme ani jeden, tak asi fakt ten clostík.
A čekáš jednovaječná, nebo dvoj? Já myslela, že když jsem měla jeden dominantní folík, že budou jednovaj., ale doktorka mi říkala, že to se teprve uvidí, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.7.15 14:28

@mipat
Já byla na ultrazvuku 6+2 a tam už šlo vidět, že jsou dvojvaječná. Já je mám právě každý zvlášt. a co přítel jak reagoval? Můj byl nadšený ale říkala sem si že ještě neví co ho čeká :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.7.15 15:55

@nnatalky No, byl taky docela v šoku. On totiž ani nepočítal s tím, že se nám to po tom clostíku povede hned napoprvé, takže už před 14 dny, kdy jsem mu řekla, že jsem těhotná byl v šoku a sotva to „rozdejchal“, tak máme dvojčata :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
7.7.15 11:16

Holky, tak hlásím, že screening dopadl dobře, ty co jste nebyly, tak se máte na co těšit :). Bylo to super, hlavně oba byli docela hodně aktivní, což mě překvapilo :D
termín porodu mám 8.1. i podle ultrazvuku a menses…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
9.7.15 09:49

@mmag krasa gratuluji :) screening je krasnej :) nam take dopadl na 1 s hvezdickou, Becko teda chvili nechtelo spolupracovat tak jsem si alespon uzila o to delsi utz nez se na nas otocilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.7.15 10:07

Ahoj holky tak já jdu na screening 23.4 tak snad to dopadne dobře. Ten ultrazvuk se dělá přes břicho nebo vaginálně? Může být u toho i tatínek. Dík moc za info. At vím co mě čeká.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.7.15 10:08

Chybka v datumu 23.7 :-) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie