Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LenčaKi. Leni tak kdy jdete na to? Ja byla dnes taky na kontroke 36+3, vse vypada ok, ozvy mi natacely v sede a moc mi to tak vyhovuje, lezet na boku bych nevydrzela…
@maity-star píše:
@LenčaKi. Leni tak kdy jdete na to? Ja byla dnes taky na kontroke 36+3, vse vypada ok, ozvy mi natacely v sede a moc mi to tak vyhovuje, lezet na boku bych nevydrzela…
1.3. Více už mě asi nechtějí trápit
Budu 36+5 (6), prošla jsem už v nem. tolika dr., každý mi to píše jinak. I odhady váhy, 4dr., od 2600 před 3týdny po 2400 včera.
@LenčaKi. nj, on to každý dr. měří jinak. Včera i u nás… a vůbec mu nevadilo, že hlavičky a nožku naměřil na 37+0/37+1, bříško tam frknul v rychlosti na 33+2 a tím pádem mi přijde i nižší odhad váhy. Ale je fakt, že mi pak říkal, že to bude asi víc, tak třeba to dělá vědomě, aby ten odhad byl podceněný a skutečná váha nebyla nižší, ale spíš vyšší… nám včera odhadli 2,7 a 2,5, ale v obličeji prý to menší miminko vypadalo buclatě
tak říkal, že to asi bude víc. Hlavně, ať jsou v pořádku poklady moje…
Včera jsem byla na vyndání stehů, tak už to tilok netáhne, ale stejně v noci jsem si usela brát algifen na bolesti! Holčičky včera měli uplně stejně 1850g a už jsou jen na vyhřívané podložce. Mám čekat na telefon, až se uvolní místo, jedu za nima! A to mi říkali 2-3 týdny, že to bude trvat, ale jsou prý velké bojovnice a moc šikovné! Jen mám pořád obavy s kojením, aby se vůbec přisály, protože to odstříkávání je šílené a půjčovné za odsávačku 70,–denně také,
sice mám stále málo po 2,5-3hod. 5ml a 25ml. Oni včera měli dávku 32ml 8× denně…pro jedno mimčo by to stačilo, ale pro dvě zatím ne tak uvidíme!
@LenčaKi. Budu ti držet palce, ať vše dobře dopadne:)
@AlibabaA8 určitě se to rozjede, uvidíš, jen co ti holky budou dávat na přisáti, a taky po císaři to chce čas, uvidíš, že vše půjde a když nepůjde, tak hlavně v klidu, kolik dětí to přežilo i baz mat. mléka. Hlavně chtějí mít děti i spokojenou maminku:)..mě to po císaři nebolelo, tak moc jak popisuješ, tak snad se ti rány co nejdříve zahojí, ať si brzo fit ![]()
Holky…ani nevite, jak vam zavidim, ze uz to budete mit za sebou
ja dnes 34+1…jsem sice rada, ze deticky u me vydrzely a drzi tak dlouho, ale predstava, ze mam pred sebou jeste 4 tydny me teda desi ![]()
@LenčaKi. ty jo tak to mate za par
tak uzivej poslednich dni ![]()
@AlibabaA8 hlavne ze jsou prcci v pohode… zbytek uz neni tak dulezity..:srdce:
![]()
@maity-star píše:
@LenčaKi. nj, on to každý dr. měří jinak. Včera i u nás… a vůbec mu nevadilo, že hlavičky a nožku naměřil na 37+0/37+1, bříško tam frknul v rychlosti na 33+2 a tím pádem mi přijde i nižší odhad váhy. Ale je fakt, že mi pak říkal, že to bude asi víc, tak třeba to dělá vědomě, aby ten odhad byl podceněný a skutečná váha nebyla nižší, ale spíš vyšší… nám včera odhadli 2,7 a 2,5, ale v obličeji prý to menší miminko vypadalo buclatětak říkal, že to asi bude víc. Hlavně, ať jsou v pořádku poklady moje…
Tak puclík to bude? ☺️ Já taky slyšela různé týdny u hlaviček, bříška… No počkání si
@AlibabaA8 píše:
Včera jsem byla na vyndání stehů, tak už to tilok netáhne, ale stejně v noci jsem si usela brát algifen na bolesti! Holčičky včera měli uplně stejně 1850g a už jsou jen na vyhřívané podložce. Mám čekat na telefon, až se uvolní místo, jedu za nima! A to mi říkali 2-3 týdny, že to bude trvat, ale jsou prý velké bojovnice a moc šikovné! Jen mám pořád obavy s kojením, aby se vůbec přisály, protože to odstříkávání je šílené a půjčovné za odsávačku 70,–denně také,
sice mám stále málo po 2,5-3hod. 5ml a 25ml. Oni včera měli dávku 32ml 8× denně…pro jedno mimčo by to stačilo, ale pro dvě zatím ne tak uvidíme!
Tak to bude super, když už budete spolu. To i mlíčko se spustí lépe, neboj. ![]()
@mmag píše:
@LenčaKi. Budu ti držet palce, ať vše dobře dopadne:)
@AlibabaA8 určitě se to rozjede, uvidíš, jen co ti holky budou dávat na přisáti, a taky po císaři to chce čas, uvidíš, že vše půjde a když nepůjde, tak hlavně v klidu, kolik dětí to přežilo i baz mat. mléka. Hlavně chtějí mít děti i spokojenou maminku:)..mě to po císaři nebolelo, tak moc jak popisuješ, tak snad se ti rány co nejdříve zahojí, ať si brzo fit
Děkuju
. A jak vy?
Hezky den
vsem moc gratuluji k miminkum
a take se jdu pochlubit nasema milackama nar. dnes - Tomasek 46cm a 2870g a Matyasek 46cm a 2570g. Rodili jsme planovanym cs v 37+4. Ted to vse zacne… Tem co vas to teprve ceka moc drzim palce ![]()
@AlibabaA8 velká gratulace k miminkům
je super že jste v pořádku a šup šup ať už jsi u nich
![]()
@Veronika_ve super miláčkové gratuluju ![]()
jinak přeju pevné nervy ![]()
my jsme ještě pořád v nemocnici, ale snad příští týden už budem doma ![]()
@Veronika_ve
moc Ti blahopřeju
ty jsou nádherné, pěkná jména. Přeji Ti ať vše zvládneš.
@Veronika_ve moc gratuluji…se Matyasek narodil na svuj svatek, u holcicky mam strach aby to tak taky nedopadlo, Mateje je dneska, tak to uz snad nehrozi ![]()