Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
16.5.08 12:02

Ivusko , ta holcicka , co je podobna mne (aspon to vsichni rikaji, ja to moc nevidim a nevim cim je mne podobna) je Anika, Karinka je podobna tatovi.
Jo, a Anetka ma svatek ted, je samostatne v kalendari, ne na Anny? My Aniku budeme slavit na Anny, coz je nejak v cervenci nebo v cervnu. Anika je totiz švedska varianta Anny.

Sabri, nepletes si na Ajnav a me (Alina…)? :D Se srazikem nemusime cekat, klidne se sejdeme i vicekrat. Ted mely sraz holky ze Zari 2007 (kam chodim od tehotenstvi), ale my kvuli mymu blbimu autu se do Prahy nedostaly :? Moc me to mrzelo.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17914
16.5.08 12:14

Ali, Ivuško, Markýtko , koukla jsem k vám do albíčka a fotky máte moc krásný a všechny maminy vypadáte výýýborně! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
16.5.08 14:08

Alino , gratulujeme taky k 3/4ročku! Anetka má svátek zítra no. Samozřejmě něco dostane i Naty, aby jí to nebylo líto, však to znáte :-) Dostanou pokladničky a první bábovičky na písek :-) no a Anetce musím něco vymyslet ještě … Koukám,že taky odstavuješ postupně… A to rajče je vážně asi závislost :? :? :?
Já si dnes naposledy zakojila a už končím… Naše 1.noc se Sunarem byla celkem v pohodě (spala jsem v obýváku) - Anetka pila až v 7 (asi se inspirovala u Denisky ;-)) a Naty ve 2 a pak spala s 1 probuzenim az do 8. Takže ještě s tím nočním „odstavováním“ počkám,třeba se Naty přestane taky budit a bude to vyřešené …
Jinak dnes jsme byli poprvé na Srazu dvojčat zdejším,bylo to moc fajn,kromě nás tam byli naši známí dvojčátka 18m Filípek a Lucinka a pak jednovaječné 16m holčičky z nedaleké vesnice. Ty byly moc hezké a šikovné a hodné :-) Budem chodit častěji,holky si pohrály s novýma hračkama,aspon si zvyknou na děti,byly moc hodný,ani jednou nekníkly… Škoda,že neřídím,hned bych se s Vámi v Hradci srazila!
Oren holčičky jsou kouzelné,bezva fotky,i mamce to moc sluší ;-) a taky jsem Tě nějak nedočetla :-( tak někdy příště… jdu se chystat ven,máme vyřizování ve městě …papa zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
16.5.08 19:31

Ahojky holčinky,pravidelně vás pročítám,ale nějak jsem neměla sílu reagovat..co u nás nového?? Pomalu se všichni učíme nějak žít bez našeho pejska,je to težký,ale každým dnem je to trošičku míň otevřená rána,aspoň pro mě.S manželem jsme si o tom včera poprvé povídali,oba jsme moc brečeli,ale už se s tím začínáme smiřovat,prostě,život jde dál i bez něj..dneska jem Járovi koupila králíka,chtěl ho už dlouho,ale náš pesan by ho zabil,takže to nebylo možné.Vybral si krásnou holčičku,jmenuje se Meggie,má dlouhou ofinu a je strakatá a krásná a hrozně mazlivá.Pořád jí někam tahá,taky na mě čeká venku klec,abych jí vydrbala a dala jí tam stelivo a tak.
Taky jsem byla včera s Filípkem v Ústí na nefrologii,kvůli těm špatným jaterním a ledvinovým testům,tak mu dělali utz jater žlučníku a ledvin,a všechno je v pořádku,takže důvod těch vysokých hodnot je neznámý.
Kluci byli moc hodní,doktorka měla strach že bude plakat,ale on je takový sluníčko usměvavý,byla z něj nadšená.Jen potřebovala čerstvou moč,a tak mu nalepili pytlík na pindíka a my jsme chvíli tam courali okolo,a když už jsem myslela že to vzdáme,e už bylo moc hodin,tak se mi vyčůral,byla jsem ráda.Výsledky budou v úterý,tak nevím,co s námi chtějí dělat dál.
Taky vám musím říct,že moje moc dobrá kamarádka se dneska stala babičkou,její dcera měla taky preklampsii jako já,ještě do termínu 3 týdny,ale už se rozhodli nečekat,a tak mají holčičku,jmenuje se Kačenka a váží 3300g a měří 51cm.Ona ta moje kamarádka dělá u nás v květince,tak jsem s ní celý den sledovala to drama,a vzpomínala jak jsem už tak dávno rodila já ty naše bobíšky,a taky mi to odvedlo myšlenky od našeho Akouška(pejska)jinam.
Jen mě dneska ranilo,že jsem měla s jednou firmou dojednaný pravidelný odběr granulí měsíčně,a už v pondělí jsem jim posílala mail,že to ruším,jenže…dneska mi přišly granule pro něj…chudák ten pošťák,když mi to řekl,tak jsem se mu tam rozbrečela jako malá holka.
No,prostě asi ještě bude trvat,než si na něj vzpomenu jen tak s nostalgií.
Renčo,holky jsou kouezlné,takové panenky už velké,tak moc to letí,viď?? S těmi pejsky jak píšeš abych si přijela vybrat,to jsi zlatá,ale vy máte taky velké pesanky,nevím,jestli se pamatuju dobře,ale ridgebacky??
Vím,že časem,až to přebolí,klukům i nám pro radost taky nějakého pořídíme,ale chci jen malého,čím menší tím lépe.Asi bych srovnávala s naším pesankem.
A tu slezinu vám holky taky moc závidím,jenže do Hradce je to pro mě dost z ruky,tak snad někdy jindy,nebo jinde,že jo??
Ivuško,sleduju tvůj boj s krmením,nočním,tedy,vůbec ti nevím co poradit.
Asi máš pravdu v tom,že je budeš muset jednou radikálně odstavit a konec,a určitě abys na to nebyla sama a byl doma manžel.
Mí kluci teda taky v noci hrozně straej,ale chtějí dudlíka,a upřímně se přiznám,že jsem k nim nikdy nevstávala,buď je manžel slyší,nebo ho vzbudím,drcnu do něj že někdo brečí,aby tam šel a on jde.Asi jsem mrcha,ale já jsem prostě tak utahaná po celém dnu,že se nedonutím vstát a jít k nim,měla jsem takové období,že jsem ležela jako mrtvola a slyšlea je ale nohy mě neposlouchaly a tak se naučil vstávat manža a už u toho zůstalo.On je taková sova,vydrží dlouho vzhůru a spí jen pár hodin a je svěží,to já nee :lol:
No,mažu umýt tu klec,ta potvora se ještě nehnula asi má hlad čico tak aby jsme jí dali jídlo,tak se mějte a pohlaďte miminka za mě ju?? M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
16.5.08 20:39

Alino, Anika máúplně ale úplně tvoje oči - opravdu. Takový lehounce zešikmený, nevím jak to mám napsat, prostě tvoje oči :lol:

Ivuško, zkus nabídnout vodu, sunar ne. To si zvykne na sunar a bdue se ti budit dál. Já se musím pochlubit, Vojta včera dal celou nco bez jedinýho probuzení!!! A to se předtím kojil minimálně dvakrát v noci, i víc někdy.

Míšo, manžel je teda dobrej, že ke klukům vstává!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
16.5.08 21:48

Míšo, posiluju partu vstávacích chlapů… u nás to máme s manžou na střídačku… některé noci (víc) on a některé já.
Je zlatej a já jsem mu za to vděčná :!

• Citovat
  • Upravit
17914
16.5.08 22:30

možná jsem stíhačka, ale mně to přijde samozřejmý, že vstáváme oba. Tu noc, kdy mimískové vznikli, jsme se přece taky účastnili oba, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
16.5.08 22:36

Alino, to vis, ze jo pardon :oops:

uz se tesim, ze se potkame osobne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
17.5.08 13:43

ELiško ,to je fakt :lol: :lol: :lol: Tak ja vyvažuji s nevstávajícím chlapem - manža to buď neslyší, nebo nechce slyšet,tvrdí to první :wink: včera řikal,že bude vstávat dnešní noc,už nekojím,tak může dát flašku on, a myslíte,že vstal? Ani náhodou,jen když jsem ohřívala Sunar,a Anetčin hlásek nabíral na decibelech,tak ji pochoval.
Pepen ,já vím,že by ta voda byla lepší,ale furt si nejsem 100% jistá … Dnes pily v noci obě dvě,víc než 1 flašku jim nedám,ale oni ani nechtějí. No uvidíme,možná to časem zkusím, v roce by už mohly spát celou noc,tak jim dávám 2 měsíce a pak bude voda :-)
Holky chrní už přes hodku,zrovna když potřebujem někam jít jako vždy :-( Chystáme se na zahradu - oslavička malá Anetčina svátku a sestra má taky svátek,tak to spojíme. A pak malý výletík na kole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
17.5.08 14:45

Ahoj holky,
Ivuško Anetce vše nej k svátku a hromadu dárečků........ :D
S tím odbouráním nočního kojení jsi dobrá. Já bych v noci na ten sunar nevstala, na to jsem líná. A Natálku to nevzbudí, když Anet řve?
Jinak můj manžel taky v životě nevstal k dětem. Ani k Viky a to spal s náma v ložnici a teď když spí v obýváku, tak ráno akorát někdy řekne, že něco slyšel. Takže s tím taky bojuju sama a upřímě by mi to teď přišlo asi divný, kdyby se najednou začal starat. Ale jediná moje výhoda je, že ráno jak se první vzbudí, tak ho donesu taťkovi a jdu si ještě lehnout k druhému a to dospávám a do těch 7 je to ideální. A manža musí být třeba od 6 vzhůru :D . A mně ta hodka od 6 do 7 hrozně pomůže. Já bych nejradši spala tak do 9. :D

Jinak mi pořád zápasíme s průjmem. Zuzka už dobrý, ale ve čtvrtek to dostal Honzík, takže Zuzka to k zoubkům neměla. Honzík to má i dneska a je z toho úplně sedřenej. Jenom tak polehává pořád spinká nechce ani nic jíst a ani moc pít, všechno plive. Dostat do něj Smectu nebo Nutrolin je nadlidský ůkol. Teď jsem jim začla dávat Hylak, protože se mi po Nutrolinu oba nadavovali. A včera to měla taky Vikča, ale dneska už dobrý, tak jsem na:,–(ila Hylak i jí.
Doufám, že se ten Honzík zlepší, nerada bych strávila pár dnů v nemocnici na kapačkách. :cry:
Ivuško, když mají děti průjmík, tak se jim musí vy:,–(it všechno mléčné. Třeba na tři dny a pokud už se to zlepšuje, tak se může začít postupně dávat nejprve sýry a jogurty a když dobrý tak potom mlíko. A k tomu Hylaku se mléko nemůže, protože by se to vysráželo.
Zuzka už je v poho, tak jí zítra dám jogurt, ale nevím, co budu dělat s Honzíkem, jestli ho bude chtít taky. Já už nevím, co jim mám pořád dávat. Polovinu jejich jídla tvořily mléčné výrobky a teď už mi nějak dochází fantazie. Teď pojedu do Tesca, tak musím nakoupit nějaké banány a kaše nemléčné.

Tak zatím ahojky D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.5.08 18:25

Zdravíčko

Míšo mrzí mě co se vám stalo… ćasem si třeba pořídíte druhého…

Někdo tu slavil nějaké pidinky. Tak vše nej mimisům…

Holky jdu se chlubit… Oba kluci mají zoubky :) A Fanoušek začíná lézt :) Dneska to trénoval celé odpoledne. To nám bylo minulý týden 5 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
17.5.08 19:03

Ivuško,
já jsem si taky myslela, že jim bude chybět jídlo, ale holky mi poradily nabízet jen vodu a fakt to zafungovalo a včera spal pro změnu Fany celou noc a Vojta se jedenkrát probudil, ale stačilo ukonejšit a během 5 minut byl v pohodě - to má zřejmě k horním jedničkám, který mu dávají zabrat. A jak jsem už psala, byli schopní se v noci každej kojit 4krát!!!
Fakt je to zlozvyk, nechybí jim to, tak uvidíš, třeba to taky zkusíš a pak budeš pět ódy jako já :lol:

Jo Ivuško, jak psalas, že dáváš ovesný vločky do jogurtu, to dáváš jen tak, nebo to předtím namočíš na chvíli? Popiš prosím.

Můj chlap teda opravdu ve většině případů spí, pokud řvou někdy oba dva a řev sílí, tak se vzchopí a jednoho uklidňuje, ale to je výjimečně. Ale mně to nevadí, on mi jinak dost pomáhá a když chodí ráno na půl sedmou, tak je zase doma ve 4 většinou a pomůže mi odpoledne, to já ocením víc.

Mišáčku, kluci jsou teda rychlíci!!!!Ale to byli od začátku, že. Holt je poznat, že jsou donošení a nemusí nic dohánět.

Hodím vám pár fotek, vlevo Fany vpravo Vojta.
http://foto.dama.cz/…6/316265.jpg

http://foto.dama.cz/…6/316264.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
17.5.08 19:04

A ještě jednu v kočáře:

http://foto.dama.cz/…6/316630.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
17.5.08 19:07

Nisso,
s průjmem vás lituju, kluci ho měli před 2 měsícama, síla. Týden jim to trvalo než byli ok, Fany i docela zhubl. Ještě že jsem tehdy kojila, to nás zachránilo. Ale tehdy si taky hrozně zvykli právě na to noční kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
17.5.08 20:31

Pepen, kluci jsou nádherní, vokatý… a máš super fotky!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová