Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2817
21.7.09 22:27

Míšo , holky zatím nechápou,že odjel na půl roku a ne na týden, na dva (jezdil hodně na různá jedno či více týdenní cvičení i předtím). Ale každý večer posíláme pusinky taťkovi,posíláme mu obrázky přes skype a snad se zítra i dovoláme. Telefon nemají rádi a odstrkují si ho od ucha,ať volá kdokoliv. Fotky na rajčeti jsou zde ivuska111.rajce.idnes.cz (heslo i login stejné=moje nickname na e-miminu bez 111) nebo klikni na WWW pod mým metříkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
21.7.09 22:38

Miso, neboooooj to vsechno prijde a opravdu samo jako u nas!!! a jak koukam na metrik, tak uz brzy…

Ivusko, fotky krasne, teda jste sikuly takhle bez tatky, on je vojak? odjel na misi? kam jel? ty jo na pul roku, ikdyz ono to utece a za chvili bude zpet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.7.09 22:39

nase deti prave tatu po par dnech moc nevitali, tak byl smutny :(
jdu se mrknout na foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.7.09 22:42

no, mozna u male to pujde, ale maly je zlobivec…
holky, mate to taky tak ze vsechno delate 2×? a nebo treba kdyz se maly vzteka, tak ho zavru za dvere a mala chce taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.7.09 22:50

teda, to byla oslava… krasny dort…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
21.7.09 23:25

Ivuško - dodatečně holčičkám všechno nej nej nej k narozeninám!!!!!!!!!!!!!!!! :D A ty se drž!!!!! Neumím si představit být takhle dlouho sama s dětma…

Míšo - bryndáky v jesllích ani ve školce nedávají. Tedy alespoň tady u nás ne, nevím, jestli je tovšude stejné. V jeslích musím děti převlíkat do jesličkových věcí, tj. nezůstává jim vůbec nic z domova, ani spodní prádlo ne. Ve školce už mají svoje. A to víš, že děláme všechno 2×, buď v klidu! :wink: :wink: I to s tím zavíráním za dveře, jak popisuješ, se u nás konalo. Dokonce když jsem občas plácla Niki přes zadek, Luky pak šel plácnout mě, aby chránil ségru. :roll: :D

V neděli odjíždíme na týden do Jizerek, už se moc těším. A strašně moc doufám, že vydržíme zdravý. Teď zrovna slyším Niki, jak pokašlává. Holky, držte nám palce, ať jsme fit!!!!!! :wink:
Dobrou noc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
22.7.09 16:10

a proc se to dela, ze nemaji svoje obleceni? to mi prijde zvlastni…
dneska jsme se koupali v bazenku a deti meli na terase i nocniky… ondra nezajem, ten si tam ani nesedl ale pocural pulku terasy, terezka si sice sedla ale bez uspechu… pak stala a pocurala si nohu a byl z toho pulhodinovy skoro hystericky plac… no des! a uz si tam nechtela ani sednout…
a pak se tak unavili, ze ted chrapou a je aspon klid!
Helli, tak at mala neonemocni a uzijte si peknou dovolenou ve zdravi a klidu a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
22.7.09 16:11

a proc se to dela, ze nemaji svoje obleceni? to mi prijde zvlastni…
dneska jsme se koupali v bazenku a deti meli na terase i nocniky… ondra nezajem, ten si tam ani nesedl ale pocural pulku terasy, terezka si sice sedla ale bez uspechu… pak stala a pocurala si nohu a byl z toho pulhodinovy skoro hystericky plac… no des! a uz si tam nechtela ani sednout…
a pak se tak unavili, ze ted chrapou a je aspon klid!
Helli, tak at mala neonemocni a uzijte si peknou dovolenou ve zdravi a klidu a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
22.7.09 16:13

a ted se mi to poslalo 2× - pardon!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.7.09 18:36

hoj holky, mam dotaz jak dlouho am bylo s dvojcaty zle, ja mam pocit,ze to neprestane nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
26.7.09 22:21

ahoj Jizvikova,
ja se priznam, ze me ani moc spatne nebylo… akorat parkrat… me spis hrozne palila zaha…
tak ti preji at to brzo prejde a uzivas si klidne tehu…
a prid nekdy mezi nas… to uz ani neni pravda ze ti moji raubiri byli v brichu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
28.7.09 15:38

Helli , díky za gratulaci,holčičkám vyřídím ;-) Koukala jsem na Vaše stránky,krásné fotečky! a četla 3.rok života, co nás vlastně teď čeká,no musím říct,že jste moc šikovní,mně přijde že holky jsou stále taková mimina a to včetně mluvení, plínek…

Ali , koukal ajsem do alba,že jste už taky zahájili odplínkování,jak vám to jde? Nám vůbec, začli jsme před necelým týdnem a zatím trénujeme jen doma. Anetku jsem trochu vzdala,plínku jí vrátila a posazuju jen když se nechá,ptž chytala hysteráky jen když jsem se jí zeptala na nočník,nebo jestli se jí nechce čůrat… Ojediněle se zadaří Natálce,ale taky už se šprajcuje, když jí posazuju,aby si samy řekly,to ani náhodou!!! Fakt nevím co s nima,furt se ptám jestli nechtějí čůrat,samé NE a nato se počůrají vedle nočníku… uklidňuje mě jen to,že v tom nejsme samy-viď Míšo ;-)

Včera i dnes jsem si vyzkoušela na půl dne,jaké je to mít 4 děti ;-)
Hlídala jsem neteře (4,5 a 7let), na hřišti jsme byli trochu za exoty, ale vcelku pohoda, hodně si s holkama vyhrajou, není to opravdu špatný věkový rozdíl, hlavně těch 7 let…

Sabri , manža je na půl roku v AFghánistánu,je voják no. Už byl jednou na 4 měsíce, to holkám byly 3 týdny, a přišlo mi to ve větší pohodě než teď, hodně spaly,jen jsme kojili,i v noci vcelku spaly…
Občas mi to teď přerůstá přes hlavu, ale jsou i dobré pohodové dny. Holky se občas zeptají na tátu,tak jim říkám že je v práci,nechápou ještě pojem času,tak jim nemá cenu vysvětlovat na jak dlouho … skypujeme si denně,takže v kontaktu jsme…jo snad to uteče,zatím to neutíká vůbec teda,přijde mi že je tam snad měsíc a teprv necelé 2 týdny…

Holky se budí,jdu na ně,ostatní zdravím!!!

A ještě jedna nočníková koláž ;-) vypadá to,že už jsme profíci,ale zdání klame…
 http://resize.like.cz/…nikymaly.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
28.7.09 15:59

ahoj Ivusko, to jsem rada, ze se utesujes mnou…
jenomze my jsme vetsi ostudy, protoze mame skoro o pul roku vic!
proste ukazou na pohovku, kde se prebaluji a hotovo!
ale fotky mame taky :)
Ivusko, ja si prave pamatuju, ze jsi psala ze s nema budes po narozeni sama, to te fakt obdivuju!!!! ja byla po porodu jak v jirikove videni… jeste ze jsou babicky!!!
nevim jestli jsi to psala ty, ze jste takove asocialky, to same je u nas…
proste mimina ktere skoro nic neumi (i kdyz zlobit umi ukazkove) a hlavne jsou docela nespolecenske… potrebuji delsi cas nez se otrkaji!
tak at vam to s tim tatkou rychle utika!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
30.7.09 13:09

Ahoj holky,po dlouhé době zdravím,nějak nestíhám nic,pořád jsme venku,znáte to.
Ivuško ,ty jo,jsi dobrá,bez taťky,mě by regulérně odvezli do Bohnic :wink: ,teda,ne že by ten můj byl až tak ohromný přínos do domácnosti,o tom ani potom :lol: ,ale spíš že můžu po večerech si někde courat a to by nehrozilo,tak z toho by hrabalo mě…přes den to prostě nějak zvládáme,i když mají samozřejmě dny kdy jsou na odstřel,ale těch naštěstí tolik není.Dřív mi přišli zlobivější,když mi doma vše demolovali,ale,zase je pravda,že by i demolovali dál,ale už není moc co,v obýváku máme jen sedačku a televizi,která je stejně 24 hodin denně vypnutá,neb jak jí zapnu tak je okamžitě vypnutá,já tak závidím jinejm maminám,že jejich děti i třeba aspon deset minut koukaj na telku,oni ještě neznaj ani reklamy,no,ne že by na tom bylo něco špatnýho,to určitě nee,ale…kolikrát bych ráda koukala na dr Quinnovou,co dávají na čt1…no,tak nic no :lol: .Settopbox a domácí kino je zamčené,takže taky ho nepouštíme,ptž přřes dveře nefunguje ovladač :lol: …vázy už žádný nikde nemám,aby je ničili,ložnici zamykám,akorát problém,už se naučili zamykat a minule jsem měla docela průser,ptž jsem měla zamčené dveře z obýváku do chodby a šla jsem pro něco do ložnice,a oni mě tam zamkli,tak jsem musela vylézt oknem ven,oběhla jsem barák a v chodbě zjistila,že tudy se tam nedostanu,nakonec jsem musela vlízt dovnitř malým oknem v kuchyni,no,to byl teda pocuc :lol: .Jinak jsou stejně pořád venku,tam jsou nejštastnější.
Jinak,zítra odjíždíme na dovku,jedeme do itálie,jen do Caorle,je to nejblíž,víc než nějakých 900km si napoprvé s klukama nerisknu,a i tak mám z tý cesty děs,snad to zvládneme.
Nočník…hmm,to je taky u nás věčný téma,jako oni neječej,když je tam dám,to ne,ale že by věděli o co go,to taky ne.jako jo,někdy se vyčůrají,ale na dlažbu je to přece o tolik zábavnější,navíc,pak se v tom můžou i klouzat než si toho všimnu že jo.
Asociálové???Moje děti nesnášej kohokoliv cizího,manžel s nima byl zkraje července u jeho rodičů na tři dny a děs a běs,vyjádřil se,že jedině když pojedem všichni,tj i já,což ale nehrozí,mě tam nikdo nedostane jako. :lol:
Nějaký hřiště mezilidma,to moc neznají,a když tam jdem,tak nemají zájem,ptž je tak akorát baví vzít šroubovák a rozebírat všechno na součástky,a tam nic takovýho není,to jsou bezpečná hřiště že jo :? .
Bojej se letadel,bojej se bouřky,boej se cizích lidí,ale i třeba manželovo dceru nesnášej(se nedivím :wink: )a tak bych mohla pokračovat donekonečna. :lol: :lol: :lol: Prostě moje děti jsou hráblý po mamince,co s tím nadělám,že ? 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
30.7.09 15:27

Míšo , :-D jsem se od srdce zasmála :-D smysl pro humor Ti ale zůstal, což je hlavní! Tak takovou demoliční četu bych teda nemohla, to je drsný! Holky na TV koukají dost :oops: milujou krtečka a večerníčky..tabíci už celkem vyšli z módy. Pouštím jim to ráno a pak než jdou po o spát … a večer Večerníček… když oni otravujou MI MI (=rozuměj myška=rozuměj krteček ;-)), a nepřestanou dokud nepustím… Teď v létě jsme ale taky hodně venku,tak někdy na tV ani nedojde. Jsme ale ráda,že si aspoň za tu dobu něco udělám doma,jinak musím jen když spí… A s tím báním se jsi mě potěšila v tom smyslu,že v tom nejsme samy! Už jsem myslela že jo,ptž jinak okolo jsou všichni normální :-D A kluci si fakt odemknou??? Holky ani nedosáhnou na kliku,takže ani otevřít dveře neumí…
Jinak s manžou si chatujem občas i volá,ale to je horší s kvalitou obrazu i zvuku…ale alespoň aby ho holky viděly. Večer kdybych kor moc chtěla,tak naši pohlídají,takže vypadnout můžu,ale spíš poklízím, vařím na další den, prostě so přes den nestíhám…

Tady vám musím dát ty naše sluníčka :-D a pak zapomenu na všechny loužičky a vztekání …
http://img.mimibazar.cz/…f2166091.jpg /> Tak pa končí krtek tak musím jít ;-) krásný sluníčkový den!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová