Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
8.8.09 22:15

jeee, Ivusko, my taky byli dnes s vozikem, v lese, pesky, moc v nem nebyli, takze byli uchozeni… cestou zpatky uz byli tak unaveni ze tam mala usnula a maly tam nechtel a tak jsme ho tam na silu narvali a ten rval jak tur!!!! to byl des, rozmazlenec jeden a pak usnul!
mate taky protivne deti kdyz jsou unavene nebo se spatne vzbudi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
8.8.09 22:16

jeee, Ivusko, my taky byli dnes s vozikem, v lese, pesky, moc v nem nebyli, takze byli uchozeni… cestou zpatky uz byli tak unaveni ze tam mala usnula a maly tam nechtel a tak jsme ho tam na silu narvali a ten rval jak tur!!!! to byl des, rozmazlenec jeden a pak usnul!
mate taky protivne deti kdyz jsou unavene nebo se spatne vzbudi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
9.8.09 14:43

Ahoj holky,tak se hlásím zpět z dovolené…bylo to úúúúžasný.
Kluci téměř nevylezli z moře,voda byla krásně teplounká,z písku stavěli nějaké jejich výmysly,Adámek se tam zamiloval do jedné holčičky z Dvora Králové,a Jára byl taky naprosto nadšený…prostě máme už zajištěnou chatku na příští rok.Ted jsme byli v mobilhomech,byly naprosto luxusně vybavené,ani doma to snad nemám tak hezký :lol: ,jenže do těch homů je to jen na týden a to je málo…těch deset dní je ideál.Kemp byl nádherný,všude krásně čisto…prostě nemělo to chybu.Až stáhnu fotky,nějakou sem hodím.Jediné,co byla hrůza,byla cesta…jeli jsme přes Salcburk,Villach a pak po italské dálnici na Benátky,a mezi Salcburkem a Villachem jsou placené tunely…zkejsli jsme v koloně dlouhé 28 km víc než 5 hodin!!!!To bylo opravdu hrozné,sice to bylo mezi 3 a 8 hodinou ráno,ale jak auto stálo,kluci byli pořád vzhůru a ječeli…druhá kolona nás chytla na té italské dálnici,tam to bylo zhruba na hodinu,ovšem v pravé poledne za největšího žáru,malí tak plakali,že se uřvali do spánku,chudáci.Zpět jsme měli jet v noci ze soboty na neděli,ale protože odtamtud odjížděli všichni ubytovaní v tu sobotu,tudíž opět riziko kolon,tak jsme raději odjeli už v pátek asi v deset večer,a cest zpátky byla už naprosto v pojhodě…příští rok musíme jet jinudy,ptž v Salcburku se sjíždí na trasu do Itálie celé něměcko i rakousko,tak tomu se musíme vyhnout.
A jedna jobovka…včera poo jsme šli na zahradu,že se budem koupat v bazénu,a nebyla tam voda…protože nějaká svinbě uřízla hadice od pískové filtrace a ukradla jí :evil: :evil: takže jsme ještě zase museli čekat na policii a ak tam jet sepsat záznam,ptž máme vše pojištěné díkybohu,tak snad pojištovna něco dá.Prostě taková tafka,navíc,moje mamka to dost blbě snášela,sice tu měla lidi na stánku,ale v noci upadla a musel přijít jeden soused a známá jí zvednout,ptž je hodně těžká a nepohyblivá,takže příští rok tady s ní bude muset někdo být,mám bráchgu,a on tady ted být nechtěl,ale až se uvidíme,řeknu mu to jasně,je to i jeho máma,ne jen moje,já se o ní starám po celý rok,a vím dobře,že kdyby se s ní něco stalo tak on bude ten první,do se bude shánět po majetku,takže když chce brát,musí i dávat,nedá se svítit.Navíc mi mamka říkala,že prý tady byl za ní jeden den,ašmejdil tam u nás v naší půlce baráku že byl zvědavej,to mu taky vysvětlím pěkně od plic,tojleto se mi teda nelíbí ani trochu.Příště si to tam prost zamknu a bude to.
Tak,tolik nového u nás a jdu vás dočíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
9.8.09 15:04

Míšo31 , to je teda hustý! S hadicí myslím,co ty lidi dnes všechno neukradnou,ještěže jste pojištění a nebudete škodní,ale i tak… Jak básníš o té dovče tak jsi mě úplně na moře navnadila… no zkusíme ho ale až příští rok s taťkou. Super,že jste si to užili,jen ta cesta,to muselo být psycho s dětma,a v koloně bych obouchala všechny auta kolem :-D rozjíždění mi stále moc nejde :oops: Těšíme se na fotečky!

Míšo2 , já myslím,že všechny děti když jsou unavené či špatně probuzené jsou protivné a ufňukané :-( holky v croozeru taky nechtěly moc být,tak ušláply skoro 2km,ale cestu zpět zdárně prospaly asi hoďku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
10.8.09 13:36

Ahoj holky,
taky se hlasime po kraticke dovce. Prace moc nedovoli odjet na delsi dobu, ale byly jsme 5 dnu v Jiznich Cechach a moc jsme si to uzily. Holky odjely jako male deticky a zpatky se nam vratila jedna slecna a jedna porad jeste mala holcicka… No Kristina je holt trosku opozdena… teda aspon ve srovnani s Terkou.
Tereza mela obrovsky prulom v chovani. Prestala mit ze dne na den ty jeji miminkovske moresy. Zacala poslouchat, sama jist, skoro cela se sama oblekne a svlekne. A stacilo malo… cizi dospely lide… pred kteryma mela potrebu se ukazovat a predvadet. Stala se z ni najednou holcicka, ktera by mohla jit do skolky..... no teda az na ty plenky. V tech neni zadna zmena. Jedine ceho jsme dosahly je to, ze terka curani zadrzuje… klidne i cele odpoledne. Pak to s brekem pusti do travy… a dela u toho, jako kdyby se delo neco hrozne moc spatnyho. S nocnikem jsem to zabalila. Abych je ted ucila X mesicu na nocnk a pak zase na zachod… to bysme asi do nastupu do skolky nestihly. Takze mame redukci na zachod a zaciname trenovat rovnou zachod.
ALI - brzy se nam uzdrav. To chozeni do prace ti v leceni asi moc nepomuze. Jinak s navstevou, my muzeme v podstate prijet jakykoliv ctvrtek a nebo patek, pac ja tyto dva dny pres prazdniny nepracuji. Tak se v klidku vylez a uzdrav a pak dej vedet. Snad se nekdo prida - treba Sabri… ze jo!!
Dito - vase pokroky jsou uzasne. Dava mi to sanci si myslet, ze ke zmene dojde snad i u nas a ze nebudu muset rusit mista ve skolce od ledna.
Miso - nase holky jsou taky protivne, kdyz se moc brzy zbudej jak rano, nebo odpoledne. Odpoledne jsou vetsinou mrzute tak hodku po probuzeni… a to vzdycky. Ale ja to chapu. Kdyz si sama obcas s nima zdrimnu, jsem pak taky bez nalady a pripitomnela.
Miso31 - super, ze jste si dovcu uzili. A kam jezdite? Napis neco vic… treba do me SZ. Chystame se s partou lidi do Italie, ale zatim jsme nenasli nic vhodneho. Hotely jsou vetsinou na H… Same prikazy a zakazy.. a koupaci cepice v bazenu a pod… Si teda nedovedu predstavit, ze by se mi holky koupaly s koupaci cepici na hlave :-(

My jsme byly s holkama na koupacce na piskovnach a byla to neuveritelna parada. Holky jsem vubec nemohla dostat z vody a nebo si u brehu stavely z pisku. Proste parada. Ani se nebaly plavat v kruhu… az mne jejich odvaha prekvapila… ale je to asi tim, ze chodime hodne do aqua center, kde maji rady hlubokou vodu. Jeje… to jsem toho teda zase napsala. Musim jit taky pracovat.....
Tak vsem co maji pred sebou dovcu, preju hodne slunicka a pohodu.

• Citovat
  • Upravit
938
10.8.09 22:22

ahoj holky, tak dneska bych ty moje deti zabila!!!! Ondra tak zlobil, uplne me vynervoval, dokonce jsem sproste nadavala, parkrat sel za dvere a dostal na zadek… no hruza!!!
to jsem rada, ze nejsou protivne jen nase deti :)
Oren, Terezky jsou proste sikovnejsi - u nas je to taky tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17910
12.8.09 21:30

ahoj, po dlouhe dobe se hlasime :)
u nas zadne velke novinky, uzivame leta, Jindra chodi na nocnik par mesicu, ale ne stopro a Zuzka vypadala, ze nezacne nikdy a zacala ted o vikendu, narozdil od Jindry necura pri vysazeni, ale jen kdyz si rekne sama. Pomohlo jedine nechat je behat doma nahate jen v tricku a venku totez.

Ivusko, to jsou holky super chodkyne, ujit dva km, tyyjo, u nas i ti velci casto fnukaji, Jindyk je teda taky chodec, ale Zuzi je hned unavena. Dnes jsme se vydali vlakem do Podebrad, tam hodinku behali po parku a pak zas zpatky v pul desate a ve vlaku Zuzi malem usnula.

Miso31, dik za inspiracku na teple more, planujem to za rok, tak me to povzbudilo, ze se to da zvladnout, trochu se toho bojim. Ale velci porad dyndaji teple more, letos jsme byli v Holandsku, ale to neni moc na plavani, v tech 13 stupnich.

pa, krasne leto!
ted me ceka posledni letosni dovca v Podkrkonosi, bud sama se vsema detma, nebo s moji mamkou, tak doufam pevne, ze pojede, ptz tam maji mit vsechny deti kurzy plavani a to bych sama nezvladla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
17.8.09 21:52

holky, kde vsechny jste?????
komu se mam pochlubit ze se Terezka dneska vycurala 4× na hrnec!? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
19.8.09 00:06

Míšo2 , sláva? Nějaké další úspěchy od té doby? Šikulka!

** Anice a Karince přejeme VŠECHNO NEJLEPŠÍ k 2.narozeninám, hodně štěstí, radosti a sluníčkových dní!!!** :potlesk: :potlesk: :potlesk: :-) :-) :-)

Ali , moc hezké fotky z oslavy,taková pohodová atmoška ;-) Anička je teda dračice s těma klukama, to je nějaký stálý ctitel? Taťka už aby kupoval brokovnici,nebo už má? :-D A už jim dost vyrostly vlásky, jako andílci (s ďáblem v těle viď ;-)) A super pistolobublifuk!!!

Eliško , oni normálně takhle nešlapou,hlavně když vezmu kočár,tak furt hačí… Ale jak je to v tom lese bavilo a bylo spoustu rukou na vodění,tak ty kilometry utíkaly tak nějak samy, od pařízku k pařízku ;-) A na tu dovču jsi teda borec, i jen s mamkou je to až až!!! Písni pak,jak jste to zvládly!

Musím do hajan, opatrujte se všechny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
19.8.09 00:13

Ivusko, plany poplach :(
dneska si tam po dlouhem premlouvani sedla jen jednou a nic!
dneska se mi maly „ztratil“ na hristi, chvili jsem litala jak blazen ale za chvili se objevil, jen jsem ho prehlidla, ale myslela jsem ze me klepne!!!!
to musi byt hrozny pocit, kdyz se nekomu ztrati dite…
taky jdu spat, maly tam zrovna mrci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
19.8.09 14:23

Ahojky,

tak se taky ozvu po delsi dobe.
U nas vse v poho, mame me docela dobre. Nocnik stale ignoruji, a ja jsem lina a nemam s nima trpelivost, takze nic moc nezkousime. Dvojcata-sousedky stejne stare jsou uz bez pliny, a my jsme v srovnani s nima takove ostudy :oops:

Ted hodne jezdim sama s holkami na kole, konecne jsem se odvazila naucit se jezdit s Croozerem, a je to parada. Holky v nem strasne rady jezdi, a najednou jsem super mobilni a u toho i vysportovana :lol: Uz skoro nechodime pesky.

Anika s Karinkou dekuji za prani k narozkam.
Narozky se fakt povedly,myslim si,ze jak deti, tak i dospeli si to uzili. Karinka byla tak rozrusena, ze s nama parila snad do 23 ho :oops: 8O

Fotky z oslavy mam na rajceti,kdyby nekoho zajimaly.Tady par ukazkovych:

http://img5.rajce.idnes.cz/…zky-_22_.JPG

http://img5.rajce.idnes.cz/…zky-_30_.JPG

http://img5.rajce.idnes.cz/…zky-_46_.jpg

http://img5.rajce.idnes.cz/…zky-_48_.jpg

http://img5.rajce.idnes.cz/…zky-_75_.jpg

http://img5.rajce.idnes.cz/…kyy-_39_.jpg /> http://img5.rajce.idnes.cz/…yyy-_43_.JPG

Vsem prejeme pekny zbytek praznin.
Alina a holky.

p.s. Oren , napsala jsem ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
19.8.09 17:06

Ahojky,
po delší odmlce vás jdu také pozdravit. Pravidelně vás tu čtu, ale reagovat nějak nestíhám. Po vyzvednutí dětí z jeslí zůstáváme rovnou venku a jsme tam vždy až do večera. Děti pak usínají až kolem 10, tak moc času není. Teď jsem si vzala notebook na dvorek, musím říct, že jeslličky mají na naše děti opravdu kladný vliv, jsou mnohem samostatnější a krásně si hrajou spolu, což jsem dřív moc neznala. Takže teď tu spolu blbnou a já si brouzdám po netu. :oops: :D
Jo a taky jsem se nechala od vás tady inspirovat a koupili jsme velkou trampolínu. Prckové na ní skáčou jak divý, je to super! Díky za inspiraci!!!! :D

Ali - Anice a Karince dodatečně všechno nej nej nej k narozeninám!!!!!! Jsou to krásný princezny!!!!

Míšo - trpělivost!!! :wink: To půjde, uvidíš! :D
Ivuško - máš můj obdiv, že jsi přelouskala celý můj elaborát o našich tříleťácích. :wink: A buď v klidu, vždť jste o rok mladší než my! Mezi dvouletýma a tříletýma dětma je velkej rozdíl.

Máme za sebou dovolenou v Jizerkách, kdo chcete, můžete kouknout na fotky na estránkách. :wink: Bylo to s plaváním a programem pro děti a můžu to všem jen a jen doporučit! Bylo to fakt super, moc jsme si to všichni užili.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
19.8.09 21:37

Ali, to jsou kraaaasne holcicky! vsechno NEJ!
Helli, pak se musim mrknout na fotecky, to je dobre ze jste si to uzili…

a musim se pochlubit - opet - Terezka se tam dokonce dneska vykakala!!! :)
a tatinek ji jel koupit plysovou ovecku shaun :)

ted je klid, musim se jit honem osprchovat…

zatim dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
19.8.09 22:27

Helli , my Peklo plánovali letos, jenže člověk míní a armáda mění, Pavlovi posunuli odlet o 2 měsíce vpřed a v Peklu už bylo plno na termíny jeho dovolené :-( Nicméně jsme se tam aspoň zajeli mrknout na kukajdu, bydleli jsme nedaleko v Bedřichově v penzionu UKO. Doufám, že příště zajistíme termín včas. S tím plavčem to muselo být bezva. Krásné fotečky, jako vždy. A už se taky těším,až si holky začnou spolu hrát ;-) zatím nic moc.

Holky už nespí přes den,jen výjimečně pokud vstávají v 6 tak usnou, N.potřebuje více spánku,ale jen někdy jí Anetka usnout dovolí … takže večer mám většinou klid, jen ty dny bývají pekelně dlouhé při narůstající únavě a protivnosti dětí. Ale jak je léto a můžem vyrazit ven,je to lepší,netuším,jak přežijem deštivé a blátivé podzimní a zimní dny… JO vlastně jsem holkám objednala LEGO pro tyto příležitosti-dostaly hodně korunek k narozkám a ztohohle snad budou mít radost-objednala jsem ZOO a vláček, to oni můžou …

JInak nočník taky nic,aspoň už samy jí,sice s bordýlkem,ale samy,jen vyškrábnu jogurt,nebo dokrmím. Nočník i WC odmítají, když se jich zeptám nechtějí (hodně) a když se jich neptám a chci po:,–(it, vztekají se (ještě víc). Takže to nehrotím, aby snad ještě neměli nějaký trauma :-D a snažím se být trpělivá…

A máme už za sebou první měsíc bez taťky už „jen“ necelých 5. Teď jsme ve fázi kdy jsme si zvykli být sami a když je co dělat (což celkem je), tak mi to ani nepřijde. Jen večery jsou někdy horší. Teď jsou na „výletě“ v horách,takže nejsme ve spojení, hlídají talibance, tak do soboty budu trnout, aby se vrátil v pořádku. Zítra jsou ty debilní prezidentské volby v Afgh.,tak snad to proběhne v klidu nebo se to alespon P.vyhne…no nic,nebudu vás tím zatěžovat :-D

Míšo2 , super, tak třeba motivační ovečka zabere a Terezka nabere ten správný směr a Ondra jí bude následovat… Držímě pěsti!

Ha někdo kňučí,jdu to skouknout a do hajan,papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.8.09 13:50

Ahojky holky,
po mooooc dlouhé době se taky ozývám. :oops:
Naposledy jsem tu byla v dubnu, než jsme se stěhovali, pak byl blázinec kolem stěhování a nakonec jsme do ted neměli připojení na net. A stejně nebyl čas, pořád chodily návštěvy a uklízení velkého baráku taky zabere čas a jinak jsme venku u domečku a děláme zahrádku a terasu.
Fotky domku a zahrádky mám na fotáku, tak se to budu snažit dostat sem, ale potřebuji chvíli času než se to opět naučím, jak jsem to dělala. :D
Jinak u nás není nic nevého pod sluncem, děti pořád ještě po o spí, nočníkujeme už bez problémů, děti dostaly 2 kotátka, tak je doma veselo.
Ivuško minulý týden jsme byli v Brodě na focení u Katky takže máme náherné fotečky dětí i nás všech na památku.
Což mi připomnělo, jestli byste nás nechtěli přijet všechny 3 nevštívit. Z Brodu do Jihlavy je to 20 min a k nám je to z Jihlavy asi 5 min.
Děti by byly určitě moc rády kdyby viděly nějaké nové kamarády, doma už se nudí. :?
Hokly večer zkusím dát ty fotky, ted se musím jít koupat do bazénu s Viki už u mě stojí a otravuje..... :D
Zatím ahoj Denisa

P.S. Helli myslíš na mě s oblečkama na podzim? Začínám se pomalu shánět po nějakých teplejších věcičkách, tak kdyžtak se ozvi, budu moc ráda.
Ahoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová