Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
23.9.09 22:52

Alino, jak dlouho žiješ v ČR? Máš totiž perfektní češtinu.
Ty český slova s ukrajinksýma příponama - to mi připomnělo, přesně takhle popisovali, že vasltně mluvila česká menšina v USA - např. lukni na toho birdíka :D tak to asi máte podobně, co..

Jste teda neuvěřitelně aktivní…solná jeskyně, ty v práci..fakt obdivuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
23.9.09 23:09

Ali , tak máte taky „super“ se spaním. HOlky by v croozeru asi taky usly,ale máme tady samý kopec a já to fakt nedám,i manža měl občas co dělat a to kondičku má celkem dost dobrou. Prostě bezmála 50kg se už proveze :-( A navíc holky někdy po spaní byli tak protivné a uřvané,že jsem kolikrát litovala,že jsem je dávala spát. My přes poledne po o hodně odpočíváme, krtek,nebo si v posteli prohlížíme knížky,zkrátka klidový režim a pak to celkem jde. Když teda nevstáváme moc brzy ráno.
Fotečky vám průběžně lustruju a kochám se,taky smekám jak jste aktivní!

Já někdy závidím těm kdo mají hlídání a při dětech pracujou-že si od nich odpočnou,přeci jen být s nimi nonstop a třeba i bez chlapa je prostě na budku, ale už vidím,jak tady budu v červenci a později skuhrat,že zlatě svatě na RD :-D tak si ty poslední měsíce spíš užívám,ikdyž někdy taky hodně „aktivně“ ;-)

Koupili jsme dnes zimní botky a hned jsme o 1500 lehčí :-( ale naštěstí máme korunky od prababičky, tak na to padnou a zbytek už není taková hrůza. Jen už by jim ta noha mohla přestat růst,jen aby chudinky neměli po mně (mám 42 :-().

No nic jdu do hajan, jen jsem vás chtěla pozdravit,papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
23.9.09 23:15

ahoj holky, teda tady si clovek na chvili odjede na dovolenou a tady se to tak rozjede!

Chtela bych privitat Karu!

Oren, neboj to bude dobre… u nas terka chodi a maly vubec… a ted byl v jeslickach a oni tam vysazuji (ja vubec nevedela ze se to tak rika) a pry tam i cural a dokonce kakal na ten maly zachod… takze zitra mu zkusim doma sundat plinu…
takze neboj, urcite se to spravi a nebo je tam vezmou s plinama a jak rikala jedna ucitelka, proste jim plinu nedaji a oni se pry nauci… tak nevim…

Ivusko, at se vam tatka brzo vrati! v tomto te fakt obdivuju! ja bych to bez taty nezvladla…

spani - po obede taky moc nespime… no jak kdy… spis ale v kocare

a postele mame z Gazelu - pak jdou smontovat nad sebe

Ali, tak at vsechno stihas a jeskyne at vam prosperuje :)

my dnes byli v jeslickach - Terka uz potreti, Ondra podruhe,ale breceli oba… ale jak jsme pro ne prisli, byli v poho… tak nevim, doufam ze jsem do budoucna udelala dobre!

Mluveni - terka docela mluvi, obcas by bylo lepsi kdyby tu pusu na chvili zavrela :)
Ondra mluvi min, ale kluci jsou proste opozdeni :)

uz nevim co se resilo, tak priste…

mejte se vsechny moc krasne a vydrzme to s tema nasima zlatickama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
23.9.09 23:22

Ivusko, a nemaji holky zalomene hlavy ve voziku? me prijde ze se tam nase deti vubec nevyspi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.9.09 09:22

Ahojky,
předně vítám u nás Karo , tak at se Ti tu líbí. V Anglii jsem taky jeden rok žila jako au-pair, takže mě baví čístjak to tam je ted s malými dětmi oproti čechám. Oni nad námi pořád opovrhovali, ale myslím, že naše a jejich zdravotnictví a sociální zázemí se vůbec nedá porovnávat.

Ivuško návštěvu můžeme klidně nechat na jaro. Doufám, že už nebudu teda chodit do práce. Předevčírem jsem tady měla kolegyni z práce a vypadá to že bych pomalu mohla od nového roku začít. Děti mi tady ve školce budou brát od ledna na těch 5 dnů v měsíci a od konce května na plno. Takže nevím, jak to bude, na jednu stranu bych do práce šla a zažila už i něco jinýho a na druhou stranu mám velké obavy jak to bude probíhat s dětma, školkou, nemocema, úklidem domácnosti, praním atd. Ale to bych asi řešila o půl roku později stejně… :D
Koukala jsem na MMB na Tvé stránky, docela se mi líbily nějaké rifle co prodáváš asi po neteři. Říkala jsem si, že by nebylo marné třeba něco po ní odkoupit pro Viki, protože té kupuji vše nové a leze to do peněz. Docela by se mi šiklo najít si někoho se starší holčičkou a 2× do roka si nakoupit nějaké vyřazené věci a hlavně nemuset to nikde shánět. Třeba i zimní boty a tak to je taky pálka… 8O Kolik vůbec neteři je let? Třeba by to šlo, no kdyžtak napiš, co si o tom myslíš :D

Ali solná jeskyně je super nápad. Zrovna včera jsme na rodičáku v MŠ řešili, že by děti se školkou mohly chodit do solné jeskyně dokonce raději než bazén nebo sauna, to je pak hned na marodění. Tak škoda, že nebydlíte v Jihlavě, hned bysme vám udělali kšeft. :D

Spaní po o - tento týden mi Honzík taky 2× neusnul a večer byl jak z divokých vajec místo aby byl grogy, tak nevím, kde tu energii bere. Kyždpoádně do postele jdou po oba každy do jiného pokoje a kdo usne, nechám spát, kdo ne ve 2 ho vysvobodím, jinak musí ležet odpočívat. :D A já relaxuju nebo uklízím atd..

Musím pochválkit naše děti v poslední době už mluví pěkně, dokonce někdy řeknou i R a Ř ale opravdu minim. Viki to začala říkat před půl rokem, ale ona je asi hrozně motivuje a mám štěstí, že ona mluví dobře a nešišlá, to bych pak měla 3X. děti už se naučily i znát barvy a to třeba i oranžovou, šedou, bílou, stříbrnou atd. Přišlo to hrozně rychle, vždy jsme říkali barvu auta, co někde stálo nebo projelo a do týdne je znaly.. :D

Ale přes léto jsme ted nečetli moc básniček a všechny, co už krásně znaly tak opět zapomněly, takže musíme začít od začátku… :D

Tak já jdu vařit a za chvilku pro Viki do školky a pak snad spat
pa D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
24.9.09 09:57

Denisko , s návštěvou uvidíme, jak vše bude, to je super,že Ti je vezmou dřív než ve 3 letech, to tady u nás nehrozí…
Jinak ségry se zeptám, neteři je 7 let, ale je růstem větší, oblečky má tak 8-9let vel. Něco ale nechává pro mladší (necelých 5let), tak nevím,jestli by spíš nebylo občas něco, než vzít celej balík 2× ročně. Ale určo se poptám,riflí má doma ještě dost,že to neunosí,právě mi říkala,že to musí nafotit a dáme na MMB. Písnu Ti kdyžtak SZ,ju?
A s barvičkama jste šikulky (teda nejen s nima), holky občas nějakou poznají že ukážou,ale nedokážou pojmenovat,nebo leda první slabikou, s mluvením jsme stále na štíru :oops:
Spaní už taky nic moc viď. Ono to v tomhle věku už lepší nebude,teda kdo nemá spavce vyloženě. HOlky se dožadují pozornosti,musím jít,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.9.09 18:07

Alino - take obdvuji, jak jste aktivni! Cestinu mas skvelou, vubec bych nepoznala, ze nejsi rodila Ceska. Muj manzel ackoliv jsme spolu 14 let Cesky uzmi asi 5 slov a i ty vzdy zapomene, ted kdyz holky reknou neco Cesky tak se me furt dokola pta, co to je. Napr. rikaji mliko, dudliku rikaji ‚dlika‘ a Lucy mi rika misto mami ‚moje‘. :D
Mas dobre, ze ti pomaha rodina, to ja bohuzel nemam. Nase mama kdyz prijede, tak mam trojcata. 8O Ta vubec holky nezvladne, uz je zvykla zit velmi pohodlne a nema potrebu mi pomoct.
Ivusko - to mas, pravdu, ze kdyz clovek pracuje tak je to od deti odpocinek, ale ani se nenadejes a pujdou ti deti do skolky, ackoliv chapu, ze kdyz jses ted sama tak se to vlece.
Nisso - to mas pravdu, ze v CR je zdravotnictvi a soc. pece mnohem lepsi, ale ja si nestezuju, v oblasti, kde bydlime je spousta moznosti pro deti, napr. jsou tu detske kluby vlastne kazdy den, takze i kdyz je osklivo tak mam s holkama kam chodit, take mame klub dvojcat, ktery se schazi jednou za mesic, coz je super. :D Kde jsi byla au pair? Ja jsem se take prisla jako au pair a delala jsem to asi pul roku, coz mi stacilo.
Pepen - takovou ceskou hatmatilku slycham dost casto a naprosto to nesnasim! Ale nektere me ceske ‚kamosky‘ jinak nepromluvi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
25.9.09 13:19

Ahojky holky,teda vy jste se rozjely :lol:
Ali,ty jo,koukám,solná jeskyně,to je naprosto super nápad,myslím,že vám to v pohodě bude šlapat,přeci jen,je tolik lidí,kterým by pomohla a kolikrát nikde žádná není..držím palečky,a pro tebe obrovské plus,můžeš i po md zůstat doma a dělat z domova,že??
Karo,to je jako když k nám přijede tchýně,to je taky druhé děcko,mám jít příští týden na operaci s nohou(jestli opět nevycouvám :wink: )a taky se mi nabízela že přijede,jenže…je už starší,má bolavé klouby takže kluky moc nezvedne nic,navíc oni se jí bojí,takže mi visí na nohou…no,nebylo by to k ničemu.A ty koutky pro děti a kluby to je moc fajn,tady u nás taky nějaké jsou,jenže upřímně,já jsem hroznej pecivál,když nikam nemusím,nikam nejdu,takže jsme nikde nebyli…když jdeme jednou za uherák někam na dětské hřiště,děti jsou celý vytrslý z toho,že tam je něco jiného než doma :lol: .
Míšo,kde jste byli n dovce?? A co jesličky,už je to lepší,? U nás jsou jen jedny,takže nemáme šanci,ale nevadí,zatím to neřeším,ale chystám se už půl roku do školky s flaškou a kytkou :wink: ,jestli s námi tedy počítají :wink: .
Deniso,ty jo,to máš super,že vezmou děti i dříve,a ty bys šla do práce,u nás by je asi nevzali,tím,že jsou zářijoví,prostě půjdou jako každé ostatní dítě,spíš tak kdyby byli třeba květnoví,asi by přistoupili na to aby šli dříve.
Ivuško,tak ti musím napsat jak pokračuje moje kuza MMB.Tomu správci jsem napsala,paní má bloklý účet,ale co ta mi dělá za scény,denně dobře 50sms hovory,její manžel mi píše,vyhrožuje,strašný…dokonce ted vyhrožují že půjdou na manželovy rodiče,ptž ti bydlí kousek od nich,nechápu to.Nechápu jak někdo může být tak zlý,tak agresivní,přitom ti dluží peníze…každopádně po tom,co jí napsala paní z MMB,tak mi dneska,po 15 dnech konečně poslala peníze,ale je to fakt síla,paní jí účet neobnoví,po tom,co četla ty emaily,takže se asi ještě mám na co těšit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
25.9.09 21:28

Ahojky holky,
Miso31 ,a co se ti stalo na MMB? Nejak mne to uniklo… Tys neco prodavala a nekdo ti nezaplatil, jestli to chapu spravne?

Kdo se tady ptal, tak ja jsem v CR uz 8 let, je to dlouha doba, a rozhodne jsem tady doma, a to snad hned po prvnim roce jsem byla uplne „aklimatizovyna“. Zadne kamosky z Ukrajiny nemam (mam teda dve, ty jsou na tom stejne jako ja, a mluvime spolu cesky :oops: ). Vsimejte si, ze pisu bez hacku a carek, proto to vypada docela unosne :wink:

V solne jeskyni sedet na recepci nejspis nebudu. teda budu,ale cca prvnich 1-2 mesice, na rozjezd. abych zjistila,jak to funguje, vychitala vsechny provozni drobnosti a pak zaskolila nejakou zamestnankyni (nejspis nejakou duchodkyni ci tak nekoho). Sedet tam samotne by se mi moc nevyplatilo, protoze vydelam svoji praci tak asi trojnasobek :oops:

Miso2 , nase holky kdyz spi v croozeru, tak maji zalomene hlavicky bohuzel. Jedine, kdyz je nechavam spat na zahrade (to spi podstatne kratsi dobu pak), tak zvednu Croozera tak, ze predni kolecko opru o nejaky stul ci sloup a zabrzdim. Pak hlavy narovnam, a je to v poho, maji alemirne zvednute nohy.

Nisso , ty mas celkove dost sikovne deti. Aspon mi vzdycky prislo , ze jsou tak-nejal popredu. uz s tim nocnickovanim v tak rannim veku. A ted ty barvy… A tu skolku take zavidim. My (nas tatinek teda) bude na rodicovske dovolene az do 4 let, tak nevim jak to bude se skolkou,asi nevezmou, vzdy maji prednost ty,co jsou zamestnani.
K tem barvam. Nase holky sice reknou vsechny ty zakladni barvy,ale spolehlive poznaji tak akorat modrou. A to ani se nemuzeme nikomu predvest, protoze reknou „synja“,a nikdo jim nerozumi :-) Jinak modra je Karinky oblibena barva, a to je schopna me donutit, abych sundala Anice uz obleknute modre saty a oblikla je ji. To uz jsem mozna rikala, ze uz pomalu vybira obleceni a dela kvuli tomu sceny.. To Oren jak tady byla,tak take vypravela,ze maji neco podobneho, a ze jim musi nabidnout vzdys vyber z dvou :-) Nestesti Anika si na modu a sladenost nepotrpi, tak ty saty klidne odevzda :lol:

Jo,a hlidani je super vec, to si take pochvaluji. :lol: Ale nebylo to tak vzdy,posledni pulrok to mame lehci, co moje rodice meli moznost semjezdit casteji. Jinak holky jsem se vsema jejich problemy jsem „odtahla“ a „vytahla“ z nejhorsiho ja. Moje rodice tady byli cca 1,5 mec ze zacatku, a pak uz zadna pomoc, tchanovci zajem nemeli, pritel vecne v praci. Vzdyt to vite,to uz jsem se stezovala pred dvema lety :lol:

Karo , a to jsi pul roku hlidala v Anglii deti a pak uz te to prestalo bavit a nasla jsi manzela? :lol:
Loucim se, dorazil L. z Hornbachu a zve me na zahradku (mnou dnes poctive uklizenou a posekanou) na vinko. Tak musim jit. Mejte se krasne.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
29.9.09 23:32

Miso a co mas s nohou? uplne vidim deti jak ti na nich visi :)
na dovolene jsme byli jenom kousek od nas, na hotelu (kousek od Luhacovic - jestli to znate), bylo to super, hlavne ta zmena prostredi, i kdyz jsem se bala jak budou spat, ale dobre…
a manzel me pochvalil ze pry jsem ani tak na ne nekricela jako doma
ty jsi pecival? to si nedovedu predstavit s tolika detmi :)
do jeslicek jdem zase zitra - zda se mi to cimdal horsi - ale vic maminek rikalo ze tam deti chodi s brekem - tak je to doufam normalni a pak se to spravi

Ali, kdy mas cas delat zahradu?
ja nestiham ani uklid… ja nechapu, kam date deti kdyz neco delate? Me maly furt stoji za zadkem.
s tim vozikem je to dobry napad :) my mame sice takove ty operky hlavy, ale to je k nicemu

jo a musim pochvalit jeslicky, maly ted obcas zajde curat na zachod :)
tata mu uz koupil za odmenu ovecku shaun
tak uz mame doma dve :)

Holky vubec nevim co jsem chtela jeste napsat, tak se mejte moc krasne a ahoj a dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.10.09 22:02

Jak víte, chystáme novou verzi eMimina. Již několik týdnů ji máte máte možnost testovat a psát nám, co se vám líbí a co ne. Podle Vašich připomínek jsme udělali spoustu změn a protože se blíží definitivní a ostré spuštění nové verze potřebujeme, aby se ještě před dnem D na novou verzi podívalo co nejvíc lidí - však víc hlav víc ví a může najít chybky, které nám unikly.

Prosím, podívete se na ni tady:
http://www.motivo.cz/emimino.php

Připomínky nám pište sem:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Moc moc děkujeme a těšíme se na vaše poznatky :)

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
17.10.09 23:27

Ahoj holky.
Dlouho jsem tu nebyla, tak vítám do party Karu . Její informace, jak se žije jinde, jsou obohacující… Zvláště, když se pak rozepsaly Eliška a Alina , pro kterou je to zase „jinde“ u nás… :-)
Hlavním impulsem pro to, abych vám napsala je včerejší zážitek. Dáváme holky spát v osm, ale usínají tak v devět nebo později, do té doby si v postýlkách hrají, povídají si nebo zlobí. Máme otevřené dveře, abychom slyšeli, co se v pokojíčku děje. Včera byly holky dosela hodné a dost potichu, nebyl důvod k nim jít. No bodejť, ony si totiž v postelích nadšeně vzájemně stříhaly vlasy!!!!!! 8O 8O 8O Přišla jsem na to až ve chvíli, kdy Eliška začala plakat, že ji bolí ouško. Šla jsem za nimi nahoru, našla Elišku poplakávat v posteli a držet se za ucho a Adélku celou zahrabanou ve své posteli pod dekou. Načež mi Eliška sdělila, že ji Adélka střihla nůžkama a já jen vyvalila oči na chomáče vlasů v obou postýlkách. No zranění nebylo nic dramatického, něco málo krve a drobná ranka, na kterou stačila desinfekce. Horší byl úklid, vlasy byly všude. Manžel, kterého jsem zavolala, naštvaně reagoval, kde holky k nůžkám přišly...... až si po chvíli vzpomněl, že je nechal v dětském pokoji on sám :x . Štěstí, že to byly dětské kulaté, žádné „vypichovače očí“, ale stejně pořád trnu hrůzou, protože manžel je neskutečně roztržitý a vůči těmto věcem strašně nevšímavý a neustále nechává někde ležet předměty holkám velice nebezpečné. Už dlouho trnu, co se může stát a v podstatě mám doma další dítě na hlídání… :lol: :oops: Fakt děs.
Tato událost předčila prázdninovou, která dosud vedla „hitparádu“. To když se mi holky zamkly doma, když jsem vyšla na chvilku ven. Panice jsem nepropadla jen proto, že jsem věděla, že mám vzadu otevřeno na terasu (to bylo ještě teplo…). Zkusila jsem tedy, jaké by to bylo, kdyby to bylo „natvrdo“ a pokoušela jsem se holky přes dveře přimět, aby zase odemkly. Ale nezvládly to. Možná by to šlo, ale po delší době náhodného otáčení klíčem… Obě příhody dopadly dobře, ale je vidět, že ostražitosti není nikdy dost.

Jinak holky nějak vyspěly, začaly hodně mluvit, ve větách, mají velkou slovní zásobu, někdy takovou, kterou by rozhodně mít neměly. Třeba: „Auuu, to bolí, si blbá?“ (typická Bářina věta) nebo „Debiu“, což s požitkem opakují, když se mamka za volantem neudrží a komentuje slovy „To je debil!“ jízdu nějakého magora, co nás někde ve městě osmdesátkou předjede (nejlépe na přechodu), aby pak stál na křižovatce vedle nás, co jedeme přiměřeně…
Holky si hodně povídají spolu a to je ta největší sranda. Ale fakt jim to jde a jejich povídání má hlavu a patu. A taky na sebe začaly žalovat. Napráskají na sebe vzájemně všechno.
Když jedeme někam na nákupy, holky lítají jak čerti a dobře se spolu zabaví. Rozhodně je obchody nenudí. Ale pro mne je to k zešílení. Jsou strašně neposlušné, zvláště Adélka, která je ještě ke všemu průzkumník bez bázně a hany. Takže jsou hned někde za pokladnou, lezou do výloh, pokud to jde, ze všeho strhávají cedulky a berou, co se jim zlíbí..... Nepomáhá nekonečné trpělivé vysvětlování, že se něco nesmí, už na nás párkrát vlítla ochranka v nějakých nákupních centrech… Ale byli na holky přísní jen na oko a asi jen aby mi pomohli s umravněním holek. Jejich vlídnost ke mně byla určitě způsobena pohledem na mé ztrhané rysy :oops: :oops: :oops: Předevčírem Adéla málem rozebrala ordinaci lékařky, která se mezitím věnovala Elišce. Lezla všude a brala všechno, byla jak urvaný vagón a využila každičké chviličky, kdy jsem se musela věnovat Elišce nebo lékařce. Největší lákadlo bylo tahat otvorem z krabice ty doktorské rukavice… No děs.
No co se dá dělat. Hlídání pro děti nemám a mám na výběr: buď budu pořád sedět doma nebo jezdit na tyhle vysilující „zájezdy“ i s dětmi. Říkám si, že to bude časem lepší.
Co se týče nočníkování, tak tady jsme taky pokročili. Adélka je úplně bez plínek, i v noci, poslední krok bylo zakoupení dvoudílných pyžamek (místo dosavadních overalů), což Adélce umožňuje vylézt si z postele a vyčůrat se do nočníku bez asistence, kdy si zamane. S Eliškou je to horší, čurá v pohodě, přes den jsme bez plíny i když někam jedeme, ale problém je s kakáním. Dříve se prostě pokakávala do kalhotek, teď už se asi naučila to ovládnou, ale nesměruje to do nočníku, ale počká si na plínku na noc a do ní si pak blaženě uleví. Někdy ráno, někdy po odpoledním spaní, ale vždy pokorně hlásí: „Mamko, já mám kakanici“ :lol: V posledních dnech si ještě vytvořila zlozvyk, že když už tu plínku má, tak se do ní aspoň vyčurá. A pak to nahlásí. :lol: :lol: :lol:
V říjnu jsme odvezli děti k babičce a dělali doma velkou přestavbu v horním patře, jeden veliký pokoj jsme příčkou rozdělili na dva a holky tak mají zbrusu nový pokojíček. A do nového pokojíčku dostaly nové postele místo stávajících postýlek. Ty zůstaly „v záloze“ v garáži, kdyby to náhodou ve velkých postelích nešlo, ale je to v pohodě, zatím jen jeden noční pád z postele. Tak jsme postýlky už prodali. Ty nové postele nejsou úplně ty veliké, ale dětské - 160cm dlouhé z IKEI a mají takovou tu boční zábranu. Ale jen na půl délky postele, aby se na ni dalo i pohodlně sednout.
No a u stolu jsme sedačky z IKEI prodali už dávno, holky nesedí na klasických židlích, ale na takových s nastavitelnou výškou sedáku i opěrky pro nohy. Samy si na ně vylezou a slezou a mně ubylo hodně vzpírání.

Školka se nám blíží, od ledna nastupuji zpět do práce, na plný úvazek a holky do školky. Tu od září už platím a jestli se Eliška zlepší s tím kakáním, tak v listopadu a prosinci školku na týden vyzkoušíme.

No a abych doma náhodou neměla trochu moc málo práce a starostí, tak je tady ještě Bářin gympl. Na základce měla havaj a nosila jedničky a teď se učí (a já s ní), připravuje se a ze školy nosí.....no kouli ještě nemá, ale jedničky taky skoro ne… :lol: :lol: Ale strašně se jí tam líbí, je spokojená a nevystresovaná, vidím, že se docela snaží a zatím nic vyloženě nefláká, tak je to v pořádku. O to jde. I když jako vystudovaná matikářka a bioložka a bývalá středoškolská profesorka bych asi měla mít vyšší ambice..... :lol: :lol: :lol: Ale nemám. Co naplat, dcerka se zrovna v matice vůbec „nepomamila“.

Končím, už jsem se rozepsala ažaž.
Mějte se krásně
 Dita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
19.10.09 21:43

Ali , to je teda fakt mazec, ta vaše solná jeskyně. Opravdu SKVĚLÁ!!!! 8O 8O 8O
Nezbývá, než hluboce smeknout před vaší - zejména tvou - aktivitou. Práce, dvojčata, solná jeskyně, sportovat a orazit si stíháte..... Jste dobří.
A že jsi z holek zdeptaná, že tě vůbec neposlouchají? No vítej do klubu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
20.10.09 19:49

Ahojky,
a kam se nam zatoulala Ivuska, ta je vzdy tady jako prvni, kdyz se neko ozve po elsi pauze. Snad je s nima vse v poho.

Dito , v klubu uz jsem dlouho, ony me neposlouchaly snad nikdy :cry: a depky z toho take byly uz driv.
Dneska to bylo ale o kousecek lepsi ale jen diky tomu, ze mely program, prochazku a pak odpo kamarady plus radeni v solne jeskyni. Tak se ten den dal prezit. A navic spaly (velka vyjimka), a to take jen proto, ze jsem jezdila 2 hodiny po meste s Croozerem.
Je to zvlastni, ale ony , kdyz pres den nespi, tak misto toho aby vecer byly utahanejsi, tak jsou aktivnejsi a radi jeste vice. Vcera Ana s nama dokoukala Superstar, pak jeste tak 20 min tady strasila, a pak sla spat 8O Hruza…uz nemame ani vecery pro sebe. Noci take stoji za prd, to prijdou vetsinou k nam a ja v lepsim pripade spim na krajicku postele v nepohodlne poloze, a v horsim hodinu resim co by chtely a proc nespi, a prekecavam at jdou do sve postele a neperou se tady v nase.
Uz se nebudu stezovat. Musim ted prezit 4 ny a noci s nima sama (L. odletel nekam dopryc). A nechal na me i kolaudaci se stavebnim uradem a hasici. To jsem zvedava, jak to dopadne a jestli nam to daji (mame par podstatnych odchylek od projetu). Tak nam drzte palce.

Jinak Dito diky za chvalu jeskyne, nam se take moc libi, jsme tam kazdy vecer (az se zbavime deti) a casto i spime aspon pulku noci, nez chuvicka me zbudi a jdu nahoru resit proc placou).
Ted zustava malickost -aby se to rozjelo, aby se lidi nejakym zpusobem o nas dozvedely a prisly. Uz nedoufame na tom zbohatnout (mezi tim se otevrelo dalsich 3 jeskyne v nasem meste, tak ted bude i tou nasi 6.) , ale aspon vratit investici a vsechny pujcky co na to padly.
No nic, uz to tu mam rozepsane hodinu, uz ani nevim, ¨k cemu jsem to smerovala… :oops:
Tak se loucim
A. a dve zlobidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
20.10.09 20:36

Ali , jsem tu, už jsem vás četla ale nějak není sil reagovat… Ta vaše solno-jodová (???) jeskyně vypadá božsky, hned bych tam zalehla, ovšem bez dětí :-) Krásné, fakt jste si mákli, přidávám se k obdivovatelům…

Jsem nemocná už 3.týden (nejdřív nějakej bacil hnusnej - týden atb, teď zas nějaká viroza, rýma, kašel, ale dokáže to člověku otrávit život :-( Když mi není dobře, hned všechno hůř snáším, ať už je to odloučení, nebo vzteklé a ukňourané výlevy holek,kt.nějak poslední dobou je více a více :-( Sice už jsme za půlkou, ale přijde mi to teď bez manži horší než kdy jindy,hlavně psychicky. Tak jsem si taky postěžovala :-D

Pozitivní je, že A.je přes den bez plen, Natálka však stále vzdoruje :-( Spaní přes den ani nevím,jak vypadá už. ALe je fakt,že v Croozeru by si asi dali říct, ale u nás by to nic neřešilo, někdy byly vyspané protivnější jak bez spánku a večer by šly pozdě… Takže to nějak každý den pytlíkujem do toho Večerníčka. Noci tuk tuk pár zakňourání,ale někdy ani nevstávám. Je fakt že když je program,je to lepší,ale když sem teď nemožná ani se mi nikam moc nechce,abych nešířila bacily,a nejraději bych ležela což mám bohužel smůlu. Tak si aspoň občas hraju na línou mámu - to někdy zkuste, to je dobrá hra :-D

Dito , já se moc těším až se holky rozmluví, ikdyž mi každej říká,že mě bude bolet hlava… Už teď jsou občas náznaky v těch jejich slabikách,když spolu komunikujou,musím se smát.
A zajímají mě ty vaše židličky,nemáš někde foto? Holky mají 14-15kg a záda už dlouho nevydrží :-( taky máme ty z Ikey… A v postýlkách bez šprušlí už spí holky taky daleko lépe než na začátku, dokonce tolik necestujou,teda jak kdy,ale s tou zábranou snad ještě nespadly.
S kakáním se to snad poddá,ikdyž by to nemuselo vadit ve školce, pokud se nepokakává a kadí až před spaním do plíny. Tak už se vám to taky krátí, já se nástupu do práce děsím,musím si domluvit částečný úvazek a nějak zpytlíkovat vodění a vyzvedávání holek ve dny, kdy budu pryč.

No nic, jdu pověsit prádlo, a dokoukat Ordinaci :-) pá všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová