Dvojčátka

• Fotoalbum (29)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
24.11.09 21:34

Ahoj holky.
Já se tady naposled objevila v době, kdy jsem se chystala s Eliškou do nemocnice seškrábnout molusky… Děkuji za podporu a rady (tuším Elišce). Zvládli jsme to v pohodě, dětskou chirurgii ve fakultní nemocnici v Ostravě musím jen pochválit, řekla bych, že to tam je na docela vysoké úrovni. Eliška si snad ani nevšimla, že jí v narkóze seškrábli všecky ty bradavičky, nějakých slabých sto nebo více.....čekala jsem, že jí to bude aspoň trochu bolet, ale nezdálo se. Takže větší trauma bylo, že nesměla před a po narkóze pít a jíst a že mamka nebyla na dospávacím pokoji hned po probuzení. Jinak herna na oddělení byla vybavená spoustou hraček a Eliška si to tam fakt užívala. Včetně toho, že se o nic nemusela tahat s Adélkou :lol: .
Od té doby se nám molusky ojediněle objevují, ale hned je hubím a ničím po vzoru našeho dětského doktora, koneckonců má vlastní zkušenost - jeho dcera absolvovala totéž, co Eliška. Molusku prostě vymáčknu nehtama a důkladně vydesinfikuju Betadinem. Jde to blbě, moluska je tuhá, Eliška řve, ale jedna nebo dvě se dají vydržet - je to hned a lepší, než to nechat rozbujet a skončit zase ve špitále. Taky posilujeme imunitu Imunoglukanem, ale zatím se nezdá, že by to k něčemu bylo. Ale prý je nutné Imunoglukan brát 2-3 měsíce. No uvidíme.
Já mám pocit, že tady píšu jen v souvislosti se špitálama, ale musím si ulevit. Dneska jsem do nemocnice odvezla Báru. Je doma od svátku 17.11., od čtvrtku má antibiotika na zdánlivě obyčejné nachlazení s bolavým krkem. Místo aby nachlazení zmizelo a suchý kašel zvlhnul, suchý kašel zůstal suchým a záchvaty kašle neubrzdila ani změna léčby, kterou nám doktor naordinoval včera. V noci jsem bezmocně přihlížela nekonečnému pětihodinovému záchvatu - Bára se nijak nedusila - průdušky má volné, ale kašel nešlo zvládnout, zastavit, byl nepřetržitý, Bára se později nedokázala ani napít, aniž by tekutinu hned nerozprskla kolem sebe… až ve tři v noci úplně padla vysílením a kašel nekašel usnula. Já mezitím vyburcovala manžela, ten sedl o půl třetí v noci do auta v Praze a frčel do Ostravy, aby zůstal doma s dvojčatama a já měla volné ruce na řešení Báry. Ona vlastně dvojčata měla původně jít do školky, ale aby celá ta situace nebyla dost málo blbá, tak Adélce vyskočila večer teplota a bylo jasné, že do školky nemůže a lítat s námi po doktorech s horečkou taky ne.
Dětský doktor Báru poslal do nemocnice. Tak tam chuděrka teď je, udělali jí rentgeny a odběry, ale co jí je, zatím nevíme. Prý by to mohl být atypický zápal plic. A to přesto, že Bára neměla ani jednou ani zvýšenou teplotu.
Takže veselo. Už se vidím v lednu v práci..... budou mít ze mě radost, já snad budu permanentně s některým dítkem doma…
Jinak holky byly minulý týden 3 dny poprvé ve školce (včetně odpoledního spaní) a líbilo se jim tam. Včera taky a dneska už nešly. Tak zase příště v prosinci na 5 dnů a v lednu pak natvrdo.
Omlouvám se, že nebudu teď reagovat na vaše příspěvky, já se vypovídala a jdu dospat tu děsnou noc - já spala tak 3 hodiny a už to na mne padá.
Mějte se hezky a buďte zdraví!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.11.09 18:11

Dito, tak se conejdriv vsichni uzdravte.
Chudak Bara, snad se zjisti co ji je a vyleci se to.
At budete fit, vzdyt za chvili zacina sezona ne lyzovacku :wink:
Myslime na vas.

Do skolky? To Vam zavidim, take bych rada ty svoje nekam udala casem. A to uz obe nemaji plinky,nebo do skolky se da jit s plenami?
Pa.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
29.11.09 17:32

Ali, v pátek jsem si Báru přivezla z nemocnice. Včera byla dobrá, ale dneska je to hrůza. Jen se modlím, aby neskončila zase ve špitále. Byla by tam jako kůl v plotě, kvůli chřipkám jsou už zakázané návštěvy.
Lyžování je pro Báru ztracené, bude doma s holkama a s babičkou. No ono je otázkou, jestli vůbec někam pojedeme. Podle toho, jaká je to tady marodka…

do školky by nás s plenami nevzali, ale holky to už nějakou dobu zvládají. I v noci. Dokonce už delší dobu nebyla ani žádná „nehoda“. Abych to nezakřikla…!

Pa, mějte se všichni a buďte zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
30.11.09 11:58

Dito, tak to je blby :cry: Snad se Bara z toho brzy vyhrabe…

A dvojcata, tak to jsou sikulky bez plinek. Take bych chtela.
Ale u nas ani babicce s dedeckem behem 20 dnu treninku se nepovedlo je odnaucit. Je to tak 50 na 50, pulka na nocnik, pulka do pleny (asi proto, ze na ven si netroufnu jim nedat plenu, tak pak nehlasi, a curaji do plen). Ony teda hlasi, ze chteji curat samy od sebe , ale tak 1× za den, jinak je porad musime premlouvat. Babicka jim za to dava bonbon, tak to je to jedine, co je na tom curani zajima a bavi. Ale zas takova motivace to take neni, kdyz nehlasi samy. ¨
Ivusko, koukala jsem na vase fotky, porad se fotite, doplnujete alba, a tech popisek! Tak jsem se take donutila neco pridat, ale uz me prijde, ze ty fotky jsou nezajimave a ze nemam co fotit (popaty v Zoo uz stejna zvirata nefotim, stejne hriste, holky porad ve stejnem obleceni, ne jako u Ivusky modelky pokazde vyparadeny :wink: ).
Ivusko, proc sem nic nepises? Ze by te pohltila nejaka jina diskuze? :wink:
No nic. Jdu chvilku pracovat.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
6.12.09 10:57

Čaute,
jdu vás pozdravit, času moc není, tak občas nakouknu, ale napsat už kolikrát není čas. Mám holky na krku 24hodin denně, hlídání 2×2 hodiny týdně a z toho mám jednou angličtinu. Přes den nespí, takže k PC sedám večer a to musím dělat vše ostatní co nestíhám s holkama (úklid,vaření,fotky,MMB,diskuse :-)), čas na sebe už ani nevím co je… ale dost stěžování :-D musím holčičky mooooc pochválit, nějak se to ted zlomilo a od cca 28m jsou jako vyměněné, hodné (ikdyž oni nikdy kor extra nezlobili), vztekání minimum (Anetka hlavně), hodně si už spolu hrajou, nebo aspoň blbnou. Už měsíc berem Imunoglukan a tuk tuk tuk jsme zdraví zatím (ale to si nemyslím, že je to tím jenom, spíš náhoda). Plínky nám jdou doma,občas nehoda,ale vě většině případů si „řeknou“, něco hejknou a běží směrem k WC :-) ale venku si neříkají, tak na ven dám oběma nebo jen Natálce plenku (Anetka se venku vyčůrá,ale musím furt hlídat). Když jdu s nima jen já,což vlastně furt,tak jim dávám i na nákup,nebo do kina,do divadla. Na cvičení (chodíme 2× týdně) je ale strašně baví chodit na WC (ulejvají se z tanečků, mršky), tak ikdyž mají plenku tak lítáme na WC furt :roll: :roll: :roll: Ale celkově vzato jsem si teprv teď nějak začla ty dvojčátka pořádně užívat, hlavně mě baví ta komunikace s nima, mluví sice málo, ale dělají pokroky a těším se až budou víc…

Ali, já zas obdivuju vaše aktivity se solnou jeskyní a okolo a fotečky i holčičky máš nádherné, jen tady nemlž :-D Je na ně radost pohledět. Nové autí je super!!! Já fotím a popisuji vše i každodenní běžné věci hlavně kvůli taťkovi, třese se na každou fotku a denně je po mně vyžaduje :-D a já mu ráda vyhovím, ptž je to jediný „kontakt“ s holčičkama … Ale už se to celkem krátí teď, tak v půlce ledna se ho snad dočkáme. Navíc druhou část rodiny (švagrová a tchánovci) máme taky daleko (300km), takže oni taky „otravujou“ furt jestli nemám nové fotky … ALe naštěstí mně to baví. Holčičky si nemyslím,že jsou vyparáděné, je fakt že je moc nefotím,když jsou jak čuňátka :-D A často jim měním věci z toho důvodu,takže to vypadá,že střídáme modýlky jak na přehlídce :-D Je fakt,že hodně věcí jsem teď vyřazovala,obměňovala a dávala na MMB,holky dost rostou… Školku máme v plánu od září, do té doby musíme vypilovat spoustu věcí a doufat,že nás vezmou…

Dituš, teda ty Tvoje peripetie s nemocema a nemocnicema nezávidím!!! Jak je Báře, už líp? A co to tedy bylo? A holčičky zdravé? Teď je toho všude tolik,i v blízkém okolí,že považuju za malý zázrak,že jsme zdravé. Nadcházející nástup do práce neradostný,co,ach jo,třeba se to ale změní, holky jsou šikulky,že to ve školce zvládají, a jsou strašně šikovné s plenkama na noc!!! To se často nevidí,že tak brzy. To já zatím neřeším,když přes den nespíme,navíc mají před spaním mlíko,tak to nebudu teď hrotit,třebas na jaře upravím pitný režim a uvidí se.

Ostatním se omlouvám,že nereaguju,moje jedna volná hodina uplynula a v druhé musím uvařit oběd,naši dojdou se nabaštit… Tak určo zas nakouknu, kdo chce, fotečky máme zde http://ivuska111.rajce.idnes.cz/ včera jsem přidávala z Mikuláše ;-) Tak papapa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17904
21.12.09 21:30

Ahoj, děvčata, přejeme vám všem krásný svátky a v příštím roce hlavně zdravíčko a pohodu!

Zuzka s Jindrou začínají celkem mluvit, bez plínek doma ok, na spaní musí mít, na ven na menší prochajdu zvládnou bez (hodinu), na delší musíme dát plínku. Jindříšek se nám dal na knížky a pohádky na cd i dvd, ale to se snažím omezovat, naopak koukání na pohádku Zuzanku nebaví vůbec. Ta je legová, skládačková apod a miluje viset v houpačce, už jsme zažili i dvoihodinové nepřetržité visení, kdy odmítala jít dolů.
Na Mikulášskou jsme se psychicky připravovali celkem dlouho, nakonec jsme měli hodně mladého a agilního čerta, který nechápal, že malé děti se fakt hodně bojí a strašil a strašil. Tak dvojky nebrečely, ale nepodívaly se ani na Mikuláše ani za nic. Na Ježíška se moc těší, pořád koukají, kde je „ja matama“ (za mrakama) a co přinese. my jedem na svátky až 23. odpoledne, dojedem nad ránem na Štědrý den, fakt chuťovka. No hlavně aby nebylo náledí.
Ivuško, tak se vám to krátí, půlka ledna už je na dohled, to bude pak krása, zas s taťkou, pro tebe úleva, ale časem si člověk zvykne, co? Taky jsem to zažila, i když nejdýl na dva měsíce.

Buďte všichni zdraví a užijte si svátky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
21.12.09 23:19

ahoj holciny,
Dito, at se Bara do Vanoc uzdravi. Hrozne ti preji, abyste to brzy prekonaly a Bara byla zdrava. Podobny zapal pic mel „nastesti“ jenom manzel, ale 3 tydny ATB.. a hruza kasel. Nastesti jsme to s holkama nechytly. Zatim… tuk, tuk … holky tak nejak stridal normalni rymu s kaslem. Zacala jsem jim delat fresh dzusiky s cajem a nebo s normalni stavou. A zda se, ze imunita drzi. Pro mne je to zkousnutelnejsi nez nejake kapky, nebo prasky. I kdyz vim, ze ze dne na den od nekud prineseme domu bacil… a bude to hruza. Tak nejak mam z tech nemoci posledni dobou docela strach …ze skolky, z obchodu… ani v bazenu jsme nebyly uz dlouho. Cim jsou vetsi a starsi, tim se o ne vic bojim.
Chtela bych, aby si holky tyhle Vanoce fakt uzily. Takze doma spolu zdobime… holky by i pekly :-) No a Jeziska taky vyhlizime :-)
Na Mikulase to u nas bylo taky tak, ze se holky tak baly, ze se snad ani na certa ani na Mikulase nepodivaly. Natoz nejaka basnicka.. hahaha..
Chozeni na zachod stale odnaucujeme… i kdyz vime, ze nam je ve skolce vezmou i s plenama. No je to jedna z vyhod vesnicke skolky :-) Kazdopadne nejake male uspechy…hooodnee dlouhodobe tam jsou a tak doufam, ze po novem roce budeme bez plen. Do skolky nastupujeme asi 10. ledna, kdyz budeme zdrave. Holky nam najednou hrozne zrozumnely… asi i vyrostly… menime zase satnik :-( teda az na ty pleny :-( Do skolky se tesi… uz ted chodi 1× tydne na zvykanou. Holky… ja se na to tak tesim!! az vyhodim posledni plenu do popelnice :-) a holky budou pres den ve skolce :-)
Ivusko drzte se … brzy uz budete zase rodinka pohromade… to bude manzel asi koukat ze jo? Ty zmeny na detech jsou ted tak hrozne videt.

Jinak vam musim nakonec napsat jeste jednu zabavu, ktera ted vede zebricek her nasich dvojcat. Holky hrajou divadlo… ruzne uryvky z pohadek, serialu a knizek ,nebo pribehu. Kazda hraje nejakou postavu, mluvej u toho jakoze „dialogy“ a hrajou kazda nejakou roli. Hrozne se u toho rehtaj… predvadej nam to a desne si to uzivaji… maji teda pamatovaka…, obcas koukam, co si vsechno pamatujou!
Tak to jsem se teda rozepsala…
Vsem bych vam holky chtela poprat ty nejkrasnejsi Vanoce s nasimi o rok rozumnejsimi dvojcaty. Aby pro vas vsechny byly temi nejlepsimi a prinesly nadherne zazitky a pohodu. Aby Jezisek nadelil vysnene hracky vasim detem… a do noveho roku jste vstoupily spokojeni a tak, aby to zustalo cely rok.
Takze holky… stastny a vesely… prejeme od srdce my 3 Jikavecky..

• Citovat
  • Upravit
1039
23.12.09 21:46

Vsem preji vesele Vanoce, hodne klidu, lasky a rodinne pohody!
 Alina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
24.12.09 13:16

Přeji všem krásné Vánoce, pohodu a klid, ale hlavně si užijte ta nádherně rozsvícená očka našich zlatíček večer u stromečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
25.12.09 23:01

Ahojte holky,

tak především všem přeju klidné a radostné svátky ve zdraví, užijte si jeden druhého, a do nového roku vkročte tou správnou nohou ;-)

Tak jak to u vás proběhlo??? :-) U nás super, čím jsou holky větší a mají z toho větší rozum, tím víc to prožívají a my s nimi… Vánoce s dětmi jsou krásné… Jinak dárečky zaujaly snad všechny krom oblečení (se dalo čekat-měkkouši :-)), nejvíce deštníky, kola, knížky s magnetky, zvířátka LEGO, dnes i korálky … Jo a největší bomba byly prskavky :-D Vydržely do 9, já padla v 10 :-) bylo to trochu hektické, ale stálo to za to.

U nás nic nového, plínky furt stejné jako u Elišky, doma v poho, občas nehoda, na kratší vychajdu nedávám, ale na delší, nákup nebo návštěvu raději ano. Anetka dnes měla poprvé suchou plenku ráno (v 9 :-)), což je divné, před spaním má mlíko (180ml).
Co mě straší ohledně školky je teda víc věcí :-D ale hlavně samostatné oblékání, holky si neoblíknou nic, nebaví je to, tak to dělat prostě nebudou :evil: Natálka je poslední týden na ťafku :-) nevím, zda to připisovat rostoucím stoličkám, vzteká se, je ukňouraná, ale když se jí zeptám, zda jí bolí zuby,tak ne :nevim: Je fajn, že většinou aspoň mají ty své dny (týdny) na střídačku :-D

Já už se těším do práce, dostala jsem zajímavou nabídku v místě bydliště s možností udržet kontakt s Brnem (starou prací), tak to asi vezmu, ty první roky ve školce mě budou holky potřebovat více - nemoci atd. nechci to teda přivolávat. Je tady možnost i práce z domu nebo částečně pružná prac.doba, mám to 10 minut pěšom… a alespoň čuchnu k praxi, když už to vykládám studnetíkům :-D

Taťka už to má za pár, Vánoce bez něj byli blbý, snažím se na to nemyslet a spíš se těším, že už po Vánocích přijede.

Eliško, jak jste dojeli? A co dětičky na české Vánoce???

Renčo, to jsou teda šikulky s divadlem, vidíš, to je pro život důležitější než nějaké plenky, těch se stejně dřív nebo později zbaví… Tak ať se ve školce líbí, pak písni jak to probíhalo a jak jste se zaběhli s prací atd.! Jinak máš pravdu, že každý měsíc je na dětech vidět, v tomto období dělají velké pokroky, takže P. bude čubrnět, jaké slečny mu zatím z těch polomimin vyrostly :-) no bude to zajímavé :-D

Ali, předně gratulace ke „dvacetinám“! Ty na ně fakt vypadáš :palec: :palec: :palec: Měly by Tě ukazovat dvojtěhulkám,jak může ženská vypadat po dvojčatech a fulltime péči o ně, byly by v pohodě :-D
Máte krásné fotky, skoukla jsem vám zas rajče ;-) Aktivit spoustu, holčičky jsou stále vysmáté a v akci, fascinuje mě, jak je každá úplně jiná! A co čůrání, bonbonky zabraly? Koukala jsem těch fotek na nočníčkách… Hned jsou ty děti bez těch plen takové dospělé :-D

Tak jdu do hajan, mějte se a pište! :-) pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.12.09 17:09

Ahoj,
doufam, ze vsichni jste si Vanoce uzily.

u nas Vanoce take byly uspesne. Rodinna pohoda a klidek, konecne nikdo nikam nespechal a nedelalo se deset veci najednou. Jidlo udelal Lukas, cukrovi bylo od tchyne (L. ho neji vubec, ja jen trochu,tak to uplne staci).
Darky. Nejvic se holkam libil sam proces rozbalovani darku. Takze rozbalovaly a rozbalovaly, a porad chtely dalsi a dalsi rozbalovat.
Jinak povedenym darkem u nas byly postylky s panenkou plus vanicka-nocnik-dudlik-lahev a dalsi prislusenstvi. Dost dlouho jim vydrzi pecovat o panenky, davaji je curat, pak behaji do sve kuchynky v drezu oplachovat nocnicky po panenkach:lol: …
Jinak jak jsem rikala,my jsme si navzajem darky nedavali, takze jsem nic nedostala. Temer nic, byli tady bracha s pritelkyni s kupou darku pro holky, i nam neco donesly, tak nakonec i ja mam darek – stribrny naramek a nejake luxusni sampanske.
25 jsme byli doma, a vecer me Lukas prekecal na nocni lyzovani na Cernou horu. Strasne se mi nechtelo, nejsem zadny velky lyzar,a par let pauzy , ale nakonec se mi to zalibilo, a tri hodiny v kuse jsme lyzovali, az jsem mela krece do nohou z nezvyku. Po lyzovacce jsme jeste stihli hospodu v HK a vybornou veceri (ja) kolem 23 hod. Jinak vsechny otevrene hospody uplne narvane k prasknuti, byl problem si sednout bez rezervace, tak asi hodne lidem stacil jen den-dva rodinne pohody, a pak hura do hospody Tak dnes pry jdeme zase

Pak jsme meli jeste jedny Vanoce 26.12 s Lukasovymy starsimy detmy a s babickou a dedou, tak zase kupa rozbalovani. Vsechny deti dohromady dostali to velke lego duplo Zoo, a je to super, ty starsi to skladaji a komentuji, mali se koukaji a pomahaji. A dospeli nemusej nic.
U vecere holky nesnedly nic ani kapr ani salat jsme do nich nenatlacily. Tak pak mely jogurt a par kousku cukrovi.

Jinak ted jsem v praci, ale to neva, jeste dost dni volna mame pred sebou.
Fotky z Vanoc uz mam na rajceti,pokud by nekdo chtel mrknout. Foto od Ivusky pochopitelne uz jsem zkoukla, holky jsou nadherne, a to vsechny 4, i netere (jedna z mych pracovnich povynnosti, kdyz uz musim v te praci tvrdnout, tak aspon dotahnu diskuze, fotky, rajce a podobne, akorat MMB me absolutne nebavi, uz nic neprodavam, jsem lina, a kupi se mi to tady. musim se nekdy premluvit a neco tam nahazet).Ivusko, ty na MMb jses porad tak aktivni?
Ivusko, tak uz vam prijede konecne tatinek. To teda opravdu bude koukat na ty slecny culikate.
Ivusku, detuji za komplimenty, maM NA TO FIGL, DAVAM NA RAJCE JEN svoje POVEDENE FOTKY, TY HORSI MAZU :lol: :lol:
Jo, a s plenkama u nas porad tak vselijak. Ale ja se nestresuju,nesnazim, a zadne cile si nedavam. Ale docela pokrocily. Dokonce nejaky jeden den byl uplne bez nehody! Ale jen jeden den.
Nejvetsi problem s kakanim, to na nocnik odmitaji, vzdy do kalhot. Nechapu proc.
Oblekani. Tak to ani neucim jeste 8-o . Svlekaji se samy a velmi rady, a obcas v uplne nevhodnou chvili, ale samostatne oblekani zatim nehrozi.
Divadelko delame take! A porad. Hlavne ten zacatek"dobry den deticky, dobry den. …" a medvidkem nebo pejskem dava pusu vsem, kdo je v pokoji. Pak jeste veta: „mile deti, podte se podivat na nase hracky“. To je take soucast divadelka. O moc vic textu tam vlastne ani nemaji, toto furt dokola. :lol:
A jeste hezky rikaji Koulela se brambora. a to tak, ze jedna rika"kam koukas ty zavoro", a druha odpovida „na tebe ty bramboro“. Treba je to nahoda toto rozdeleni roli, ale je to desna sranda, musim nekdy natocit. Mam tady jen video ze srazu Zari 2007, trochu take tam mumlaly, ale umeji i lip.

http://www.youtube.com/watch?…

Jake mate plany na Silvestr? Nejake zajimave typy?
Mozna jsem se jeste tady nechlubila, k narozkam jsem dostala letenku do Turecka. Tak jedeme na 4 dny do Istanbulu. Lukas pracovne, a me bere do kufru. Snad tam budeme mit 2 dny uplne volno na prohlidky pamatek a tak, a pak vecery po pracovni dobe take volne. Tak uz se tesim. Holky budou hlidat babi a deda, moji rodice, zase 2.1 dorazi.

Tak zatim koncim, uz je to poradny roman. a zase nekdy.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
30.12.09 20:41

Ahojky,
popřát krásné vánoce jsem nějak nestihla, tak to jdu aspoň trošku napravit s novoročním přáním. :oops: Všem vám přeji krásný rok plný radostných chvil a hezkých zážitků s vašimi ratolestmi a ať se vám vyhýbají všechny nemoce!!!!!!
Vánoce u nás byly úžasný. Naprosto souhlasím s Ivuškou - čím jsou děti starší, tím je to lepší. Měly ze všeho obrovskou radost a byly prostě skvělý. :-D
Ali - máte krásný plán na Silvestra! Trošku závidím,ale samozřejmě vám to moc přeju!! Užijte si to!!!!! :kytka: A naše plány? Ty jsou jednoduchý, od narození prcků trávíme Silvestra doma, nemáme hlídání. chodí k nám naši sousedi, pokecáme,je to vždycky fajn, tedy až na to ranní vstávání...... :wink:
Ivuško - gratuluju k práci!!! Můžu vědět, co děláš? Ze školky neměj strach! děti se tam chovají úplně jinak než doma, však uvidíš sama. Tam najednou umí všechno - oblíknout se, sami najíst, uklízet všechno po sobě, dojít si sami na záchod… Škoda jen že s příchodem maminky všechno zase zapomínají… :roll: :-D
Mějte se všichni hezky!
přidávám aktuální foto našich (velkých :cry: ) broučků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
1.1.10 15:02

Helli, nádherná fotka, moc to tam dětičkám sluší!!! Díky za uklidnění se školkou, ale asi se stejně budu nervovat :-D Ony holky jsou ještě takový telátka, is tím mluvením, ikdyž dělají pokroky, to je pravda. A máme ještě do září čas…
Já jsem před těhu učila na VŠ v Brně (vystudovala jsem tam a i zůstala pracovat-ekonomika). Tohle místo v HB není přesně to, na co jsem těch 10 let studovala-personalistika a mzdy+export, ale posbírám zkušenosti, navíc budu jezdit 1× týdně učit do Brna na malý úvazek,to mám povoleno. Ještě jsem jim neřekla, že to beru, tak nechci říkat více ;-) Ale po neděli se tam asi stavím, a řeknu,že jo,ať je moc nedusím :-)

Musím jít vypravit holky ven, naši je jdou vyvenčit, tak budu mít zas hoďku dvě pro sebe…papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
1.1.10 15:16

Tak už jsou fuč. Přidávám se k novoročnímu přání…

Všem úspěšný celý rok 2010, hlavně zdravíčko, spokojenost a lásku :srdce: :srdce: :srdce: !!!

http://resize.like.cz/…amalyupr.jpg

Ali, já na MMB prodávám skoro vše, je to sice dost práce, fotky popisky pošta atd., ale já z toho holkám zas kupuju nové oblečky, tak mě to donutí to prodat … a taky to nemáme v 2+1 kde skladovat…
A užijte si to v Turecku, taky závidím (v dobrém samozřejmě), když je hlídání, hned je vše veselejší ;-) člověk si může trochu orazit, cestovat…
A holky jsou velké šikulky s bramborou :potlesk: :potlesk: :potlesk: koukala jsem na video, super. Holky na to moc šikovné nejsou, umíme houpy houpy, ale spíš jen Natálka a ještě ne moc :oops: :oops: :oops: ale teď se učí rychle, tak třeba ještě něco natrénujem …

Tak jdu něco dělat, všechny moc zdravím, užívejte novoročního víkendu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
2.1.10 15:40

Vse nej vam vsem v Novem roce 2010!!!

od Sabri, Sofi a Jima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová