Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
20.3.10 22:08

Ahoj holky, čtu vás, ale jsem strašně líná psát :oops: já už jsem v 25. týdnu, zatím to docela jde až na žlučník, kterej mě zlobí úplně od začátku, takže ještě pořád mi bývá na zvracení, bohužel (teď teda beru nějaký enzymy a je to lepší s nima).
Markýtko, už víte co čekáte? :wink:

Já jsem taky minule týden bourala (ne vl. vinou), naštěstí bez kluků a nic kromě dvou modřin na rukách a bolavýho krku mi nebylo…bohužel auto taky na odpis, no ale mimino v břichu je v pohodě.
Ale stres to byl i tak…
Teď lítám kolem školek a doufám, že kluky někam upíchnu. Takže se prvně dlouho prohlížím v zrcadle, jestli fakt vypadám v té bundě jako netěhotná a pak teprve vyrážím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
20.3.10 22:10

Ivuško, u nás si kluci až na výjimky na nic nehrajou, spíš se honí, schovávají atd. Nebo se perou, prsotě kluci. Ale když chtějí umí si spolu hrát pěkně. Ale myslím, že i to honění atd. je fajn pro ně. Nemusí být u těch her dle mě až tak uvědomělí :lol: mají čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
20.3.10 22:14

Dito, ty fotky jsou skvělý :palec: a Bára je strašně krásná holka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
22.3.10 20:46

Pepen, ještě nevíme co čekáme. Zatím je to pro nás překvapení. Dneska jsem myslela, že už by mi doktor mohl říct, ale nic nám mimísek neukázal. Budu se objednávat na 3D ultrazvuk, tak třeba tam se nám mimi ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
23.3.10 07:59

Ahojky,

tak naši broučkové šli včera po 3 týdnech konečně do školky. Prosím, prosím, držte nám palce, ať tam vydrží bez nemocí aspoň 2 týdny!!!!

Dito - super módní přehlídka! Bára je úžasná!!!! :potlesk:

Oren - neštovice už máme za sebou. Nikolka je chytla v říjnu u doktorky, když jsme tam chodili na inhalaci při laryngitě. Luky je měl samozřejmě až od ní, takže 6 týdnů chodil do školky vždy jen jeden z nich. :-x Nikolka je měla docela v pohodě, Luky byl, chuděrka, osypanej od hlavy až k patě a měl týden horečky, ale dalo se to. Horší je to, že jim (podle mě) dost oslabily imunitu. :-(
musím končit, máme školení řidičů, večer napíšu víc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
23.3.10 14:41

Ahojte holky!

Tak konečně jaro, co??? To je balada, jsme furt venku, jen přes poledne na oběd doma, dnes výjimečně koukají na pohajdu, potřebovala jsem vyžehlit …

Ditu, já vždycky tvrdila, že Bára je krásná holka :palec: a šikovná navíc k tomu :potlesk: Taky nechápu, jak donutila holčičky spolupracovat :-D u nás je oblíkání noční můra všech zůčastněných :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale mám neteře taky takové módivky. Krásné modely, i modelky :potlesk: :potlesk: :potlesk: A snad už jste v Itálii, nebo vám to vyjde (nevím už kdy jedete). Držím pěsti.
S těma očima - mám to podobně (4,5P a 3,5L, krátkozrakost), v pátek jedu na vyšetření do Prahy, tak uvidíme …

Helli, vám rovněž držím pěsti se školkou, ať jste zdraví až do léta!

Pepen, to jsem ráda, že v tom hraní nehraní nejsme sami, kor teď když se chodí ven, tak na pořádné hraní moc času ani není, tak aspoň čteme a prohlížíme knížky, občas Lego, nebo nějaká hra…

Markytko, ať se Ti štítná žláza umoudří, já ji naštěstí měla v těhu v normě (ani nevím, jaké mohou být důsledky), ale po porodu se mi to rozjelo a mám sníženou fci, takže budu zřejmě do konce života brát prášky. Ale musím říct, že je mi po nich lépe.

Jinak my byly minulý pátek ve školce se mrknout na den otevřených dveří, holkám se tam kupodivu líbilo, a dokonce máme velkou šanci, že nás vezmou-mám potvrzení zaměstnavatele. Tak snad. Ale na 100% se to dozvíme až v květnu.

Tady jedna fotečka z hřiště, kde jsme teď pečení vaření, budem muset vymyslet nějaké výlety …
 http://i.mimibazar.cz/…f2771602.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
24.3.10 13:12

Ahojky,
píšu pokračování ze včerejška. :-D

Zdravím těhulky!!! Markýtko, přeju, abys byla v pohodě!!!!! Pepen - s líčením maskování břicha jsi mě pobavila! Jsem si to představila a musela jsem se smát. :-D

Ivuško - super fotka a hlavně nádherný princezny, jako vždy! Jsou to vysmátý sluníčka!!!! :srdce: U nás to s hraním bylo podobné jako u vás. Do 3 let si spolu moc nevyhráli, spíš jen spolu lítali, skákali, prali se. Ale po třetích narozeninách se to začalo zlepšovat, možná pomohla i ta školka nebo to spíš souvisí jedno s druhým. Teď jsou v hraní úplně úžasný (až na to praní :roll: ). Dokonce je někdy musím nutit chodit ven, protože si chtějí pořád jen hrát. :lol: Až si říkám, že teď by to teprve byla ta pravá mateřská. :-D A co se týče převlíkání, máme to nějak převrácený. Nikolku musím od malinka hoodně motivovat a přemlouvat,aby mi vůbec něco zkusila, je jí úplně fuk, co má na sobě. Zato Lukášek už snad od 2 let kontroluje, jestli mu všechno ladí, včetně ponožek. Jakmile mu koupím něco novýho, hned si to jde zkusit a jde se podívat do zrcadla, jak mu to sedí. nejvíc nás dostal na vánoce, když rozbalil dárek se sadou slipů s Bořkem. Oči mu svítily jak baterky, okamžitě se svlíknul, jedny slipy vyzkoušel, pak všechny složil do komínku (ačkoliv jinak ho musíme do uklízení nutit) a uklidil do šuplíku k ostatním. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
24.3.10 19:20

Helli, Ty vždycky víš, jak mě uklidnit ;-) Tak budu tedy doufat v podobný vývoj jako u vás … Ikdyž je fakt, že jisté náznaky her tu už jsou (abych holkám nekřivdila :mrgreen: ).
A s Lukáškem jsem se tedy nasmála, když jsem si představovala tu módní přehlídku slipků s Bořkem a následný úklid :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Správná dvojka jste :palec: Holky jsou ve všem spíš jako kluci zatím - nehrajou si s panenkama (N.se jich dokonce bojí :-)), nerady se oblíkají, češou, rádi stroje, auta, zvířata :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
25.3.10 20:43

Ivuško, tak naše Niky je to samý. Panenky ji pořád vůbec nic neříkají. Má jednu, tu si občas vezme Lukášek, nakrmí ji, svlékne, pohoupe v kočárku. :lol: Nikča si ji nevšimne. :-? Hrozně ráda kreslí (a myslím, že i hezky),modeluje, stříhá, ráda staví z lega, hraje si s autíčkama a miluje plyšový zvířátka, na ty má přímo úchylku, máme jich doslova plnej byt a nemůžu žádnýho vyhodit,protože ona si hraje opravdu se všemi a to najednou.Třídí si je do rodinek - kočka,kocour, kotě, mědved, medvědice, medvíďátko atd. :roll: Všechny natahá do obýváku a pak každou rodinkou zvlášť přikrývá polštářema a dekama. A večer si většinu z nich přestěhuje k sobě do postele, takže se tam nemůže skoro vejít. Prostě sranda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
25.3.10 22:03

Helli, tak plyšákovou úchylku máme taky, holky jich mají jen do postele cca 10 (a to mají jen 140×70 postel), a furt hledají nějakého favorita, co zrovna nezbytně potřebují (na WC, nebo aby se koukali,jak jedí,nebo se koupou, nebo přikrývat), nebo nějaký doplněk k němu, aktuálně třeba Anetka neustále hledá žalud pro veverku mamí z Doby Ledové 3 (všechny zvířátka mají mamí tatí a malej-taky rodinky ;-)), a když náhodou nemůžou nějakého svého akutálního oblíbence najít, tak je tragédie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: někdy už se fakt musím smát, jak vážně to berou, prďolky malý :srdce: :srdce:

Musím jít chrupat, jedu zítra do Phy na vyšetření skrz tu operaci s očima, tak snad to dopadne … papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.3.10 11:52

Ahojky,
docela jste tady toho napsaly, tak jsem chvili mela co cist, a zvedla se mi nalada z vasich popisu jak se deti hraji. Uchylku na plysaky mame take. Kazda spi s trema. Zkousim ten pocet zarazit, to vecne hledani chybijiciho zviratka me take rozciluje.
Jinak my porad skaceme :-) je to parada!
V nedeli jdu do prace, tak mozna pridam neco na rajce - zazitky z trampoliny. Zkusim i natocit, jak se tam hezky hraji. Maji tam uz i „trampolinove“ plysaky, tak je furt uspavaji , houpaji, prikryvaji nebo hazime si je sem-tam pres sit.
musim koncit, vypoustim lidi z SJ (holky jsem odvezla k hradecke babicce na 3 hodiny, s nima by to neslo).
 Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
26.3.10 14:16

Tak u nás plyšáci nejsou v kursu vůbec, jednou za čas si vezmou medvěda do postele, ale další spaní ho zase vyhazujou, že tam nemá co dělat. Vojta je maniak na auta, takže ten se v postlce obkládá autama, taky ho musím krotit. Občas si tam bere obrovský hasičský auto, to zabere půlku postýlky :lol: takže jakmile usne, tak ho vyndavám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
26.3.10 21:42

ahooooj holky, konecne je tu jaro!!! Mame hroznou radost a konecne jsme venku a to poradne. Holky „porad“ chodej do skolky… i kdyz trosku kasel a rymu maj, ale toho se asi nezbavime… hlavne, ze k tomu nejsou horecky a tak.
Ale s jarem nastoupi zase jine problemy a musim Vam napsat, ze jsem dneska vytahla ze zadecku Kristiny kliste. Bylo cerstve zakousnute… no jeste, ze jsem mela zrovna bryle… ktere nenosim porad … a uz vubec ne pri vecernim prevlekani do pyzamka. Koukam „s brylema“ jinak bych tu malickou tecku ani nevidela… ze tam neco ma a nejde to umyt. No nakonec z toho byl pekne hnusnej mrnavej klistak.
Tak mne hned napadlo, jestli nechat ockovat a nebo ne. Co si o tom myslite? Ja sama jsem mela pred asi 7 lety boreliozu… nasledky mam do dneska a ponesu si je cely zivot… jenze na tu ockovani neni. Budete ockovat deti na encefalitidu?
Taky si rikam, ze je na klistata jeste brzy :-(

No jinak taky prosim o radu, holky by chtely kola a tak musim nejaka sehnat. Uz jsme je zkousely u kamaradky a slo jim to samo… mely z toho hroznou radost a ted porad…„koupit kolo mamo“
Nemate nekdo tip? Nechci nejaka mimino kola, ale uz poradna kola, jenom aby mela ty pridavna kolecka vzadu.
Taky premyslim, jestli vzit z bazaru a nebo ne. Ale tezko asi sezenu dve stejna v bazaru ze? Mate s tim uz nekdo zkusenosti?
Jinak Vam musim rict, ze holky jsou cim dal tim vic haklivejsi na jine nez stejne veci. Takze posledni dobou vubec neexistuje, abych jim kazde koupila neco jineho… pak se perou a je po radosti. Uz asi chapu, proc dvojcata vicemene chodi ve stejnem.
Jinak drzim palecky tehulkam… holky opatrujte se.
Hele… zene se k nam bourka… radsi to vypnu… kdo vi, co se prizene…
Tak dobrou!!

• Citovat
  • Upravit
oren
26.3.10 21:44

Jo jeste aktualni foto - „jdeme do skolky“… jenom oproti Ivusce mame ten problem zachytit na jedne fotce obe holcicky:

Tady Kristina

• Citovat
  • Upravit
oren
26.3.10 21:45

a jeste Terka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová