Dvojčátka

• Fotoalbum (29)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1129
7.2.10 15:33

Ali, teď si mě pobavila :lol: . My jsme si zrovna včera ten „tank“ Kia Carnival pořídili. Já jsem teda výběr nechávala převážně na manželovi. A jedinou Carnivalku jsem viděla na vlastní oči. Takže jsem nemohla ani nijak vizuálně srovnávat s jinýma. Každopádně u nás asi nejvíce rozhodlo, že Carnivalka byla v akci. Je s velice pěkným vybavením a za pěknou cenu. Tak snad s ní budeme spokojení. Jen tedy nevím, jestli se odvážím řídit. Vy jste s autem spokojení?
Jinak vůbec nevím, jestli pak nezvolím raději jiný druh antikoncepce. Tělísko mě teda bohužel zklamalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17894
7.2.10 21:45

ahoj, tak my máme VW Caravelle a všechno menší už mi přijde malý :lol: A to už není tank, to je obrněnej transportér! Ale zvykla jsem si rychle, vozila jsem děti ze školy v krátký fabii, dokud se vešli do vajíček a pak už se nedalo. Samozřejmě už jsem VW několikrát škrábla, ale jinak už i celkem parkuju :) Akorát mám problém s výškou, musím dávat pozor, jak jedu do nocých shopingů a ke známým do garáží, jaká je výška, vejdem se do 2 metrů, pak už ne.

Ali, fakt holčičky povídají ukrajinské básničky apod.?? 8-o tak naši pořád ještě ani celou básničku neřeknou, ne že by neuměli, ale nemají zájem recitovat. A je prima, že můžeš vypadnout do práce, taky už bych si dala říct :wink:

Dito, jsou šikulky!! Fajn, že se problémy u Báry aspoň zmírnily a ten výsledek ve škole je super!! U nás se oblíká a obouvá naprosto samostatně Zuzka, ale Jindru to naprosto nezajímá, maximálně se obuje do domácích sndálků, občas si natáhne kalhoty, ale jinak nic :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.2.10 21:58

Ahoj holky,
Markýtko, Pepen - to jsou zprávy,to jste teda opravdu nečekala!! 8-o 8-o Moc moc gratuluju a přeju, ať všechno probíhá co nejvíc v pohodě - před porodem i po něm!!!! :-D Naše dvojčata jsou také po IVF, také kvůli špatným spermijkám, k tomu jsem se ale pojistila tělískem, tak nás snad třetí mimi nepřekvapí. :lol: :lol: :lol:

Ivuško - už máte doma taťku nebo mu to zase odsunuli? To čekání musí být hrozný…

Dito - Je skvělý, že to Bára takhle zvládá, je vidět, že je to silná ženská a jen tak něco ji nerozhází, prostě po mamince. :wink: Hlavě, ať se jí to zase nezhorší!!!!

U nás nic nového, děti jsou opět doma ze školky (kašel, rýma jako trám :think: ), od září už snad po tisící. :twisted: Ještěže mám tady maminku, jinak bysme si snad museli to třetí miminko pořídit, abych mohla zůstat doma. :roll: :-D
Jo, vlastně jedna novinka je - konečně jsem se ve svých 33 letech naučila lyžovat, jupííí! :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
10.2.10 11:11

Ahojte holky!

To jsou teda novinky, já mám taky tělísko-Mirenu, tak doufám, že neselže!!! 3.mimi neplánujem a už se těším do práce.

Markyt, ty jsi měla co za tělísko? A jak jsi poznala, že jsi těhu? Já třeba vůbec nemám menses, tak bych to ani nepoznala snad :nevim: Mudr. mi říkal, že ta pst otěhotnění je táááák malinká, že kdyby se to stalo, tak o mě napíše vědecký článek :mrgreen:

Ditu, tak držíme pěsti, aby se to Báře nezhoršilo, holky jsou teda velké šikulky s oblíkáním, u nás nehrozí ani kalhotky na WC :twisted: :twisted: :twisted: A s tou prací už se děsím teď, vstávání, vypravování atd. ještěže bude relativně teplo v září, nebude tolik oblíkání a do zimy si snad zvyknem.

Helli, tak super, že lyžuješ! Ty nemoce dětí jsou na prd, mám z toho hrůzu, nevím, jak to budem pytlíkovat …

Jinak taťku máme doma už od 22.1., nakonec si pospíšili, takže si taťky užíváme, má měsíc volno :potlesk: Sžití proběhlo kupodivu hladce, i s holkama jsem to nečekala tak bezproblémové, už ten večer spolu řádily, blbly … jen některé věci jako čůrání atd. chtějí jen od mamí. U tchánů byli pěkný mamánci, ukňouraný, už aby bylo jaro, doma je to dlouhý … Nějaké fotos jsou na rajčeti.

Holky se hodně rozpovídaly a je s nima sranda. Máme problémy s počůráváním, to nám nějak furt nejde. Ale jinak jsme zdravý TUK TUK od té doby, co dávám Imunoglukan, už jsem zas nakoupila další várku…

Jdu vařit obídek, zdravím všechny ostatní!!! I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
12.2.10 10:02

Ivuško, měla jsem bohužel jenom obyčejné. Akorát jsem se chystala, že si nechám dát Mirenu, kterou si chválí má kamarádka. A tak jsem začátkem ledna šla na pravidelnou prohlídku a konzultaci ke svému gynekologovi. A on na mě při vyšetření vyrukoval, jestli nejsem těhu, že mám zvětšenou dělohu. Čímž mě teda dost vykolejil, protože menstruaci jsem normálně měla a příznaky jsem necítila žádné. Tak mi hned udělal těhotenský test. Tam se ukázal druhý proužek, takže jsem hned šupačila na ultrazvuk do nemocnice. Neb můj doktor ho v ordinaci nemá. A bylo vymalováno. Takové velikááánské překvapení to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
14.2.10 22:58

Ahoj holky,
tak plodovka dopadla dobře, je to opět kluk (ale to už bylo vidět na utz) :-D ještěže máme aspoň psí holku :-)

Alino, muž mi věřil, asi bych se hodně naštvala, kdyby mě podezíral. Ale já z toho byla mimo stejně jako on, tak možná i proto.
Teď už bez antikoncepce ani ránu! Tři jsou pro mě opravdu maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.2.10 10:56

Ahoj,
Markytko, my mame ale tu Kiu starou, tak je to opravdu takovy tank. Meli jsme limit 110tis, tak to u tech 7-mi mistnych neni moc, a nemas z ceho moc vybirat.
Jak to huci a dela brrrr, to jsem nebyla zvykla, meli jsme sice starsi ale hodne tiche male Mitsubishi Colt, tak ten kraval se neda srovnat. Ale zas Kia ma ten prostor, to se nam libi. A az potom jsme zhodnotili, ze pro nas je opravdu nejlepsi poradi sedacek zepredu 3, pak 2, a pak zase tri. Vetsina aut ma 2,3,2, tak to by bylo horsi. Tak holky maji autosedacky v te druhe rade, mezi nima je ulicka, tak se da projit dozadu,kde sedi starsi deti.
Jinak ta Kia hur topi, je nam tam velka zima, nez se to topeni poradne rozjede. Ale treba ta novejsi uz to ma vychytane. To ze nemela zadne nove funkce a zajimave cudliky,nema palubni pocitac, tak jsem byla zklamana ja.Ale to zas neni tak podstatne.
A porad se bojime, ze se nam to zacne sypat, preci jen neni to zadna kvalita a neni to bitelne auto na vecne casy (jako je treba ten nas maly Colt). Ale doufame, ze nejakou dobu aspon to vydrzi. Zas pohoda, ze se tam nemackame, vsichni se vejdeme, nalozime do ni spoustu veci je k nezaplaceni.
Pepen, tak zase kluk. Teda… Dobry zaklad pro fotbalovy tym :lol: A jmena uz mas vybrane?
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.2.10 10:56
:lol:

Příspěvek upraven 05.03.10 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
5.3.10 10:48

Kde jste vsichni, nikdo se neozyva? :nevim: :nevim: jak se mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.3.10 21:36

Já jsem tadýýýýý :-)
Máme se tak nějak..... třetí měsíc jsem v práci a holky ve školce, líbí se jim tam, ale moc tam nejsou. Už třikrát musela zaúřadovat babička, abych nemusela na paragraf. Holky jsou téměř nepřetržitě nachlazené, žádné drama - permanentní rýma, někdy kašel a sem tam to jedna z nich vyšperkuje zvýšenou teplotou. A to je vymalováno. Na doktory to sice není, ale na školku taky ne…
Tak jsem si vzpomněla na Ivušku, jak si pochvaluje posilování imunity… no my jsme brali Imunoglukan nepřetržitě od listopadu!!! a k čemu nám to je? V únoru jsme přešli na něco jiného, ale se stejným výsledkem. Teď už na to kašlu, prostě si ty školkové bacily musíme všechny vyzkoušet a pak teprve bude dobře :-D . S Bárou to nebylo jiné.

Ali, viděla jsem Tvoje videa na Rajčeti… Dobrý!!! :dance: :potlesk:

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.3.10 21:37

Holky těhulky - velká gratulace :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :-D
A držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.3.10 18:53

ahoj oren můžu se přidat já už dvojčata mám narodili se mi v lednu mám kluka a holku narodili se v 36 tt a měli Terezka 2360 a Honzík 2470 a to jsem 156 cm veliká a vážila jsem na začátku 45 kg rodila jsem císařem proto tam byli divně poskládané byla jsem na rosipání tak jsem tomu trochu pomohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
7.3.10 21:53

ahoj holky, ahoj dvojko***
Dito, mame to doma uplne stejny. Od nastupu do skolky jsme tyden ve skolce a vic nez tyden doma. Jenom bohuzel ty nase kasle a rymu doprovazeji silene vysoke horecky, ktere se moc nedari srazet. Davame zabaly a holky hrozne rvou… ale kdyz horecka leze na 40 a nezaberou cipky nic… neda se nic delat. Takze u nas je to taky vesely… ale souhlasim s tvym nazorem, museji si udelat skolkovou imunitu a pak to snad bude dobry!! Tesim se na jaro, az to bude lepsi snad i s tema nemocema. Jinak nedovedu si predtavit, jak bysme tohle nemocneni zvladali s manzelem, kdybychom byli oba zamestrani. No tak Dito drzim palce, aby to bylo OK.
Ahoj **dvojko

vitam te mezi nami a gratuluju ke dvojcatkum. Mela si krasne vahy dvojcatek. Napis nam o sobe vic a taky nejake fotecky … urcite nejenom ja rada kouknu :-)

A co holky tehulky, jak se mate??

Zkusim vlozit dnesni foto holek - z kolotoce v nakupnim centru :)

• Citovat
  • Upravit
oren
7.3.10 21:53

tak jeste kristinu…

• Citovat
  • Upravit
2817
7.3.10 23:45

Čaute holky!

tak to tu koukám trochu ožilo ;-) super :potlesk:
Dituš, holt na školkové bacily je i Imunoglukan krátký :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak my jsme asi 2 dny zdravé, tedy Anetka, běžné nachlazení, rýma a kašel, zvýšená teplota. ALe já za úspěch považuju i to, že se jim to nezvrhne v něco horšího, jako zánět ouška nebo bronchitida, a nemusíme brát antíky :pankac: holt to počasí prostě nemocem přeje :zed: Tak se z toho brzy dostaňte, ještěže máte babičku, netuším, jak to budem dělat my :-(
Oren, holčiny už jsou veliké slečny :potlesk: a kočandy! Taky držím palce ať porazíte nemoci a úspěšně školkujete!
Ali, taky jsem špehovala na rajčeti, a videa perfektní, Tvoje holčičky jsou strašně moc šikovné, když to porovnám se svýma, furt něco děláte :palec: a závidím (v dobrém) ty Tvoje rodiče na důchodu :-D je vidět, jak si užívají holčiček a oni jsou s nima šťastný a Ty můžeš v klidu pracovati :-) Video s azbukou nemá chybu :potlesk:

Jinak u nás nic nového, užívám si poslední měsíce na RD, a děsím se nástupu do školky v září :-D Taťka po měsíčním volnu začal chodit do práce, tak se vše zaběhlo do starých kolejí. Když nejsme nemocné, tak chodíme cvičit, vyválet se ven do sněhu či břečky, občas nějaká návštěva, kultura (dnes divadlo) … Už aby bylo hezky a mohly jsme být venku, doma je to opruz, všechny hračky ohrané, pohajdy okoukané :roll: Minulý pátek jsme byli u zubařky, poprvé :oops: , ale stejně s nulovým výsledkem, ani papuli neotevřeli mršky, a to máme takovou hodnou paní zubařku, mladá, ani nevypadá jak doktorka :nevim: Tak to zkusíme zas příště.

Ha Anetka se zas budí, blbá rýma :evil: :evil: :evil: Tak sluníčku zdar, ať už je jarooooo :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová