Dvojčátka

• Fotoalbum (29)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2817
2.5.10 22:15

Ali, tak co, našly se klíče??? Jak to dopadlo, písni!

JInak jsem se po přečtení Tvého příspěvku uklinila, že je v silách tatínka zvládnout dvojky (nejenom), ptž zítra holky jedou s taťkou a dovču BEZ MAMINKY :pankac: Už jsem asi 2× brečela, hlavou se mi honí všelicos, asi mi bude moc smutno, ale na druhou stranu mám spoustu plánů, pracovních i relaxačních, tak snad vše klapne :palec: N.ještě ráno zvracela, ale asi to nic nebylo, jen se přepila a přejedla… snad. Jednu blicí dovču už máme za sebou a to by nebylo příjemné :-( Jedou zítra a vrací se v pátek, do vojenské zotavovny Měřín (Slapy), P.má možnost si na rehabku vzít i děti (manželku nechtěl :-)), a budou bydlet v chatičce ještě s kámošem a jeho 4letou dcerkou. Jen je na prd to počasí, celý týden má pršet :zed: :zed: :zed: naštěstí jsou tam alespoň nějaké indoor aktivity pro děti-bazén, solná jeskyně, herna… tak snad se mi druhý den nevrátí zpět :think: nebo neonemocní :nevim:

Jinak srazík jeden máme za sebou (červenec 2007), ale obávám se, že na druhý P.jen tak nedostanu a autem si sama s holkama ještě netroufnu až do HK :oops: … Ikdyž asi to budou poslední 4 měsíce, kdy budem mít já i holky volno :think:

Jo a byli jsme s holkama poprvé v solné a super, líbilo se moc :palec: mít ji pod barákem, tak tam jsou pořád myslím.

Dito, tradičně smekám před kráááásnou jarní zahrádkou! Pokochala jsem se, nádhera, fakt :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
4.5.10 13:23

Ahojky,
klice se bohuzel nenasly :-(
Vcera a dnes jsem pracovne az v Moste (pres 200km od Hk, pres dve hodiny po dalnicich, fuj), a auto se muselo pujcit od kamarada, abychom mohli oba pracovat, kdyz zase mame tady babicku.

Ivusko, uzij si volne dny bez holek, tatinek si take uzije :wink:
My makame na zahrade, kdyz je cas,trosku to vylepsujeme, ale nic zavratneho. Takove male kosmeticke upravy, co zvladneme sami a za malo penez.

Dita ma nejake nove fotky zahrady? jdu se mrknout.
Musim pracovat. Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
5.5.10 11:10

Ahojky
Tak jsem právě napsala příspěvek dlouhý, jak týden, a je v háji. Sakra. Blbá technika.
Teď už jej nezopakuji, snad později, musím jít vařit. Jako za starých dobrých časů na mateřské… :-D Jsem totiž na paragrafu doma, Eliška marodí.

Na Rajče jsem dala nějaké nové fotky holek a přidala fotky zahrady a kytiček.

Jinak Bára včera oslavila 12 let a já před měsícem 40! Pomyšlení, že teď už mi nekompromisně táhne na 50, je fakt dost děsivé :lol: :cry:

Končím, nestíhám.
Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
6.5.10 16:17

Dituš, tak dodatečně všechno NEJ ke kulatinám :kytka: :potlesk: :palec: !!! Tipovala bych Ti tak minimálně o 5 let míň, s Barunkou vypadáš jako jeji starší ségra, fakt! Fotečky nádherné, kytičky už jsem se kochala, a nové fotečky holčiček a Báry jsou boží :potlesk: Kytičkové mikči jsou super, holčičkám moc sluší, s taťkou jak blbnou :mrgreen: Barunka jako vždy krásná, jak je na tom s tetanií? Snad stabilizovaně …

Ali, tak nenašly :-( taky máte nádherné fotečky :potlesk: Holky jsou najednou nějaké velké a dospělejší se mi zdá :think: co školka? Už víte?

My ještě ne, 17.5. se dozvíme ortel… Jinak dovča klapla, takže já užívám volníčka klídku bez dětiček, tatínek si užívá hysteráků hlavně Natálky, dokonce už přistoupil k tělesným trestům, ač byl zapřísáhlý odpůrce :lol: Zítra se mi už vrátí, tak se na ně stráááášně těším! Stihla jsem toho dost - relax, úklid, povyřizovat doktory, novou práci … právě dělám svíčkovou na zítra a peču buchtu :palec: Taťka vyfásl foťák, ale prý nestíhá fotit :mrgreen: včera, že už má hodně fotek, prý asi 30 :-) Tak pak dám na rajče… Tak letím kuknout na buchtu a pokračovat v úklidu, papapa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.5.10 14:35

Ivuško, z tebe úplně srší radost. Je vidět, že ti relax bez dětí zatreceně pomohl… A manželovi určitě taky, když už sklouzl do „normálu“…k tělesným trestům… :lol: :lol: :lol:
Mimochodem, jakou novou práci? A na plný úvazek? Co když ti neklapne ta školka?

Já bych taky potřebovala nějaký relax, jsem úplně ubitá. Relax je pro mě zahrada a vrtat se v hlíně… ale teď při práci na plný úvazek… kolik mám asi na nějaký svůj relax času? Řeknu to jednoduše. Asi tak, co by se za nehet vešlo… Pro mně budou hotové lázně, pokud se mi podaří odjet v červnu v rámci práce na výjezdní zasedání do Orlických hor…(Ali, pojedu pře HK!) Najíst mi tam dají, nemusím se o nic starat, sauna tam je… Jenže mám jít s Adélkou do špitálu s nosníma mandlema, tak snad se to nebude nějak termínově překrývat. Při mé smůle ano. Taky nás chce doktor poslat do lázní, teda dvojčata, ale domluvili jsme se, že by jela i Bára. Bylo by to na 4 týdny, ale nemusím tam být jen já, můžeme se vystřídat s manželem nebo babičkou. Jeli bchom do Zlatých Hor, ale mají tam dost plno, takže, jestli to vůbec projde přes zdravotní pojišťovnu, tak se tam dostaneme nejdříve v říjnu :-( . Uvidíme.

Ivuško, dík za lichotky, ať je to pravda nebo není, je to přesně to, co teď potřebuji slyšet… :lol:
Jinak Barunka je na tom s tetanií přesně tak, jak píšeš. Stabilizovaně. Pryč to není, ale už to bereme jako součást našeho života. Momentálně jsme po domluvě s neuroložkou vysadili úplně všechnu léčbu, aby se vidělo, jak je na tom vlastně bez léků. Půjdeme na další odběry krve (štítná žláza, borelie…) a pak se uvidí.
Taky jsem koukala na tvoje fotky i fotky od Aliny, zdá se, že si jaro pěkně užíváte :potlesk: :palec:

Nisso, vy jste to vzali hopem kolem nového domečku… :-D :palec: pergola, zastřešení bazénu… Jen proboha pořádně hlídej děti, já bych teď nechtěla hluboký zapuštěný bazén ani zadarmo, nebuduji ani zahradní jezírko, dokud jsou holky malé…jak to pořád čtu v novinách…mám z toho fakt hrůzu… děsila bych se děti vypustit samotné na zahradu. Nehledě na to, že se tam často vypustí samy…
A co „nový život“ s prací na kterou jsi nepochybně právem hrdá? Jak to zatím zvládáš? Ta pružná pracovní doba musí být fajn. Já bohužel nic takového nemám. Ale hodilo by se to.

Ali, co nová odrážedla? Jak se holkám líbí? Já pořád váhám, holky nejsou žádní velcí jezdci, tak nevím, jestli by to nebyly jen vyhozené peníze. Mám dojem, že bychom na tom byly tak, jak tady před nedávnem psala Ivuška.

Jdu něco dělat, mějte se.
Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.5.10 14:47

Na Rajče jsem dala fotky naší 12-tileté slečny i celé rodinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
8.5.10 16:00

Dito, take dodatecne vse nej k narozeninam. Fotky krasne. Az budes mit cestu pres HK v tom cervnu, tak zavolej a urcite se stav na kafe! Aspon si rozdelis cestu a udelas si pauzu. :wink: ( a mne treba v rychlosti poradis co mam spatne na zahrade – zase predelavame trochu). Kdybys zrovna tento mesic plela a vyhazovala najeke nadbytecne a moc rozlezle plazive rosliny, tak je chvili schranuj v nejakem kompostu a pak dovez!! :wink: :lol:

Kola-odarzedla, co mame na fotkach jsou jen pujcena. Anika uz jezdila slusne za tech 10-15 min co na tom ztravila, uz i zvedala obe nohy najednou. Asi by jim to i slo, ale ony nechteji!!! Potvory mali. Motorky jsou pohodlnejsi, tak ty vyhravaji. Kola bez slapek kupovat nebudu, uz jsem se rozhodla. Ale kamaradka to udelala tak, ze jeji stejne stare holky dostaly k Vanocun tyto (co mame pujcene na fotkach) kola, a motorky Jezisek zase odnesl. Takze nemely na vybranou, a jezdi na nich.

Ivusko, super, ze sis prazdnin bez deti uzila.
Ja mam podstate take volno od deti (mame tady babicku), ale jsem nejaka nervozni, nevyspala, podrazdena. Asi moc pracuji. Tento mesic dam urcite vic, nez cely uvazek. Ale za tyden-dva zacne u nas (hloubkova) rekonstrukce podlah a koupelny, tak se musi vydelavat. Makame oba, a mama hlida holky. Musim uznat, ze babicka zvlada deti rozhodne lip, nez ja. Ony se proste se mnou chovaji nejhur co to jde. a to i v me pouhe pritomnosti, ikdyz v teto chvili o ne pecuje babicka. Priklad – jsou 2 hodky s babickou, jsou zlate, prijdu ja, jen si tam neco delam, nebo jim, a holky zacinaji zlobit, perou se…nechapu… :roll: a jsem z toho dost snutna, ze jsem neschopna a nezvladam vlastni deti.

Jinak u nas dve dobre zpravy–
mame klice od auta, ktere jsme pred tydnem ztratili. A byly …v aute… Lukas pry nechape, jak se to mohlo stat, ze to nejde zamknout auto bez klicu. Ale asi to jde, a zamykal to kamarad, kteremu se auto pujcovalo, musime to u nej jeste dozjistit. Takze nas to stalo jen 300 Kc za odemceni vymontovani a zase zamontovani zapalovani, tak to dopadlo vic, nez dobre. Akorat tyden pujcovani aut po kamaradech jsme absolvovali zbytecne, ale at uz tak, jsme i tak stastni.

A pak nam volala reditelka ze skolky, ze holky jsou prijate. Coz je super. Akorat ne do te skolky, co jsme chteli. Podavali jsme prihlasky do dvou, a vzali nas do treti. Jedna z tech skolek ma pobocku o kus vedle, tak jen nevim proc nas dali tam… Mozna s tim jeste pujde neco delat, nam by se hodila vic (a vic se mi libi) ta hlavni, a ne ta pobocka, a je i bliz od bytu nasi hradecke babicky pro pripadne vyzvedavani babickou…

Jinak mame doma elektrikari, predelavaji elektrinu castecne, ale v celem baraku. Tak nam udelali desny binec, a nemame kuchyn (nadobi myjeme na zachode, mikrovlna na chodbe, konvice a trocha nadobi v loznici na podlaze …Proste parada, jako u nas.

budu pokracovat a prekopiruji svuj prispevek o zahade s klici z jine diskuze, abych to nepsala znovu. Neni to az tak zabavne, tak to pripadne preskocte :wink:

Příspěvek upraven 08.05.10 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
8.5.10 16:05

Jeste jen posledni poznamka k tem klicum, uz nechci vas nudit, ale ta zahada nas dostala. A uz je vyresena! Zahada spociva v tom, jak se dostaly klice do zamceneho auta, kdyz se nase auto neda zamknout jinak, nez klicem zvenku.
Auto central nema, takze diky tomu se to nezamklo. nemohli jsme se preci podivat do auta, zda tam klic je – auto bylo zamcene, a ten klic uvnitr je nas jediny klic, a kvuli tomu, ze je jediny i vznikl ten problem.
Pak zkouseli jsme to ruzne, a toto nase auto opravdu se neda zamknout jinak, nez klicem zvenku.
A odpoved zni–zamknul ho Lukas klicem od jineho auta (od KIA)!!! Proste tam sel vyzvednout v odemcenem aute schovany klic a zamknout(kamarad pujcoval si auto, a tak bylo dohodnuto, ze ho necha odemcene a klic v kastliku). Lukas mel v hlave jine myslenky, v rukach spoustu veci, co nesl do auta kvuli vyletu do Ceskeho raje. Prisel do auta, otevrel, vyndal odtud kupu bordelu, ze ho vyhodi, klice si nevyzvednul v kastliku, a protoze v ruce mel klice od jineho auta, tak to normalne zamknul a sel do KIA balit se dal na vylet. Toto si ale nepamatuje, ale jinak to uz byt opravdu nemohlo. A klic od KIA fakt odemyka naseho MItsubishi. Snad jsem vas moc nenudila, tak ale vzdy se to da preskocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
8.5.10 16:07

Dito, a proc holky posilaji do lazni, co jim je? To musis mit nejakou zavaznejsi diagnozu, aby ti napsali lazne, nebo ne?

Nisso, nejak mi uniklo co vlastne delas za praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
8.5.10 16:22

tak jsem to tady zahltila, jeste jen fotka z vcerejsi svatby. Kamarad si bral holku z Nigerie, takovou nevestu na kazde radnici nepotkas, tak mi to prislo zajimave :wink:
Pa.
Zkusim se donutit trochu pracovat.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.5.10 21:25

Ahoj holky, čtu, ale nepíšu, nějak jsem líná :oops:

Alino, příběh s klíčema je teda fakt zajímavej, to by mě v životě nenapadlo, že je to možný.

Ad chování dětí…neboj, máš úplně normální holčičky…u nás je to úplně to stejný, se mnou se chovají naprosto nejhůř, stačí moje přítomnost. Mamka je vždycky chválí, jak byli hodní, jak přijdu já, tak do nich jako když střelí a chovají se příšerně..teď mají zrovna takový výživný období..

Dito, krásný fotky jako vždy!

Ivuško, několikadenní relax bez dětí závidím!!!!! Ty si hledáš novou práci nebo už našlas? To jsem nepochopila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
9.5.10 00:01

ahoj holky…
teda vy jste toho napsaly :-)

Alino - pribeh z klicema je fakt dobrej. Hlavne, ze to dobre dopadlo a koneckoncu mate aspon jedny klicky na obe auta :-) Jinak taky gratuluju ke skolce!! Holky se urcite tesi ze?
Dito - dodatecne vsechno Nej nej k narozeninam. Podle fotek FAKT vypadas dobre!!! Vy jdete na vyndavani mandli? Mely holky nejake priznaky, jak se na to prislo?
Ivusko - teda, zazitek tatky s holkama… to jsem se zasmala. Aspon si je taky poradne uzil se vsim vsudy :-)
Tyden bez holek sis musela uzit..
Pepen - u nas je to taky tak. U cizych jsou holky vzorne vychovane a chytre deti. Doma uz to tak rozhodne neni.

Jinak jak u nas?
Po druhe za sebou mame ATB, nejaka slaba, ale bereme je. Holky nejak porad kaslou a jsou zahlenene. Poprve to vypadalo na virozu - vylecenou, a zase se to vratilo… Takze chodime do skolky, holky jenom hnusne kaslou… hlavne v noci… a bereme Atb. Mezi tim byly holky tyden v jiznich cechach u babicky. Ten tyden pred koncem mesice. Bylo krasne!! Babicka je jenom chvalila a ja uzivala s manzou tyden „volna“. Dohnala jsem praci, urady a tak… hodne to pomohlo.
Dneska jsme si dali rodinny vylet do ZOO. Rano vlakem do Prahy, tam tramvaj, metro a autobus… pak cely den zviratka… holky nadsene a ja taky. Prazska ZOO je fakt nadherna!!
Nemely jsme fotak, bala jsem se, ze ho tam nekde zapomenu. Takze posilam jenom foto z mobilu… (omluvte kvalitu)
Kristina

• Citovat
  • Upravit
oren
9.5.10 00:03

Jeste Tereza… obe :-) … mam hrozny problem je dostat na jednu fotku, aby byly obe videt

• Citovat
  • Upravit
oren
9.5.10 00:12

Ali,
uz mame doma kola. Po dlouhem 14denim cekani mame kola od patku doma. Holky uz doma jezdi po byte - maji drahu z obyvaku pres predsin do kuchyne okolo stolu :-) Je to docela legrace.
Kola stala asi 2800 jedno a asi odpovidaji moji prestave. Jdou dost bezpecna, stabilni a robustni. Myslim, ze jsou povedena, i kdyz jsem samozrejme videla „nazivo“ spoustu super lepsich kol… ale asi i drazsich. Na dvoulete jezdeni v jejich veku si myslim, ze jsou idealni.
Tady je foto. V realu zkusim poslat foto zitra… jdeme zkusit jezdit ven (jestli nebude prset)

• Citovat
  • Upravit
1039
9.5.10 09:47

Ahojky, tak moje romany vas inspirovaly neco napsat :-)
Oren, kola pekna, tak poreferuj jak to holkam jde. Uslapou to bez problemu? Ja asi to necham az na pristi rok. skoro 6 tis za kola ted opravdu neprichazi v uvahu (leda sezenu nejake slusne pouzite).
Pepen, jak probiha tehotenstvi, jak to zvladas?

Ivusko, zkoukla jsem fotky, a bylo jich vic, nez 30 :wink:
Pa.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová