Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ali, nádherná zahrada-byť menší, opravdu, velký kus práce
A koukala jsem na fotečky, nový letní sestřih a melírek,že? Moc sluší
Holky jsou kouzelné a moc šikovné-s tím R, moje 5tiletá neteř ho teprv teď začíná umět, poté co trénuje na logopedii.
Ditu snad jste ustáli velkou vodu bez větších následků
bublinové fotečky nádherné
o zahradě už ani nemluvím, měli by Ti ji nafotit do nějakého časopisu o zahradách nebo bydlení,fakt bomba
Super, že jste mandličky zvládli,snad už teď místo marodění budete jen užívat sluníčka
Lázně by mohly být taky fajn, pokud máte možnost se prostřídat,taková dovča
jen že už asi moc nebude počasí, no uvidíte.
Kuželko, super, že ses taky ozvala po dlouhé době! A je mi líto, že s mandličkama to tentokrát nevyšlo ![]()
Helli, vám přeju, ať jste zdravý a mandličky klapnou ![]()
Oren, krásné cyklofotky ![]()
Ad odrážedla - holky na nich vůbec nechtějí jezdit,asi jsme udělali chybu,že jsme je koupili, kola s kolečkama by myslím byla lepší. Ony se bojí, že to není stabilní a musí držet rovnováhu
jenže kdo to mohl vědět, no měli jsme předem vyzkoušet někde…to už je jedno. Takže asi zkusíme nějaká ojetá kolečka malá a toto prodáme ![]()
Jinak u nás nic moc nového,taťku máme už skoro 2 týdny na cvičení, tak je to někdy náročné, když jsou otravy, ale hlavně, že už je hezky
aspoň máme program stále. Ikdyž těch 25C by mě úplně stačilo
V pondělí jdu na laser s očima,tak držte pěsti, trochu se bojím, přeci jen to jsou oči, tak snad se to bude dobře hojit,ptž klidový režim s holkama ehm, asi moc nebude možný
Zítra vyzkoušíme koupálko poprvé letos, ještě jsme nebyli… Tak papa a písněte novinky
![]()
Ahoj, Ivuško, jaká máte koloodrážedla? Uvažuju je pořídit, ale ojetá nebo levnější. Taky bych chtěla nejdřív vyzkoušet
Na motorkách drandí rádi, ale tohle bude něco jiného… Šlapat určitě zatím ne, to nejdřív za rok. Máme kolo 12 po dětech, taky by se daly odmontovat šlapky ![]()
Ahojky vsem,
U nas jedna spatna novinka.
prekopiruji to z diskuze zari 2007 at to nepisu zase:
Holky, nam se stala docela neprijemna a smutna vec.
Karinka vcera spadla z odrazedla-motorky a tak nejak nesikovne (my jsme to nevideli, zajela za roh), ze si ulomila predni zoubek . Bolelo ji to hodne, plno krve, a zub asi odumre (ten zbytek). Tak nase krasna princezna bude mit takovou vadu na krase. Hrozne me to mrzi…snd se ji nebudou deti ve skolce posmivat … Zatim nemuze ani kousat, otekla ji pres noc pusa… to se vse zahoji, to je jasny, ale zoubek uz nevratime… Ach jo, hrozne si to vycitam,a to jsme byli s nima na prochazce oba rodice. Ale asi se to nedalo zachranit…jestli najela do diry nebo jak…to nechapu. Neni vubec pomlacena, ruce-nohy ani jedna odreninka. Akorat sedrena brada a pomlACENE ZOUBKY. dNES JDEME SE UKAZAT ZUBARCE, SNAD OSTATNI ZOUBKY BUDOU V POHO…
Porad si rikam, kdybych neutekla driv z prace, tak na tu 10-timinutovou prochazku s nima nejdu, a byla by cela a v pohode s babickou… a tak dokola kdyby-kdyby…vim, ze vsichni deti maji urazy a padaji a t.d… ale ten zoubek ji vyroste az kolem 7-ho roku, takze 4 a vice roku bude bezzubka
Takovato smutna zprava od nas.
jsem v noci i brecela. Asi zbytecne, vim, ze neni to tak hrozne, lidi prozivaji ruzna nestesti a tady jde pouze o zoubek. Je mi nanic spis proto, ze si uvedomuji jak jsou krehke, a co vse se muze stat.
Jinak do rana to Karince oteklo jeste vice, je takova uplne jina, ma vrchni ret skoro u nosanku, trochu legracni a prijde mi najednou dospelejsi. Jak povida, jak uvazuje. Ze pry bonbonek jen Anice, ze ona nemuze, ze ma zoubek nemocny… Meli jsme ji do noveho aquacentra, tak jsme Karince rikali, ze do vody nepujde, aby nenamocila bracicku sedrenou, a ona, ze jo, ze bude jen na Aniku koukat (nakonec jsme ji dali do vody, tak tam radila a byla stastna, ale ze byla takova smirena a uvedomela pred tim).
Byly jsme u zubarky, a za dva tydny jdeme trhat koren, ze urcite odumre ten zbytecek, ze je to do drene nebo co… A jeste se uplne nevi, co ten druhy.. Je to pomlacene a namozene, tak se zatim nepozna. Budeme doufat, ze to odnese jen jeden.
Na rajceti mam nove fotky, tak je tam i mala bezzubka.
A pak i nase bydleni, jak to vypada ted, do konce jeste daleko, uz skoro mesic bydlime v borcuse…
Na nic nereaguji, nejak nemam moc naladu, omlouvam se. Jsem furt v praci, tak se ozvu, az bude lip.
A Ivusko, diky za lichotky a chvalu ucesu. Chtela jsem zmenu, tak mam kratke vlasy. A chystam se jeste vic je nechat ostrihat ![]()
Zatim pa.
A.
Ivusko, take jsem shanela odrazedla pouzita. Tak jsem nesehnala, tak jsem od toho opustila.
Za kolik je budes prodavat? ze bych zase premyslela o odrazedlech a treba od vas je odkoupila ?
ted pokukuji po kolech… ale po tom padu Karinky uz nemam elan na dalsi sportovni naradi…
Ahoj holky,
tak hlásím, že Anetka včera absolvovala nosní mandličku.
Neměla problém s krvácením a mandličkou jako takovou,ale nějak hůř snášela narkózu,takže si nás do pozdnějšího odpoledne nechali v nemocnici,ale večer už jsme byli všichni spolu doma.
Zatím je bez teploty,bez bolestí a momentálně je spokojená se zmrzlinkou.
Ještě nás paní doktorka upozornila na to, že veškeré potíže nemusly být způsobené jen tou nosní mandlí, vzhledem k tomu,že má hodně zvětšené i krční mandle. Ale to všechno ukáže čas.
Tolik zprávy od nás, kluci jsou fit, tak přeji i vám
krásný víkend plný sluníčka!!!
KUŽELKY
Ahoj holky, jdu vás jen narychlo pozdravit. Holky mi teď marodily. Natálka měla oboustranný zánět středního ucha, Rózka jen rýmu a kašel. Elí se tentokrát drží.
Jinak čekáme čtvrtou cácorku
. Holt to manža jinak neumí ![]()
Markytko, gratuluji ke 4.holčičce
u nás by to dopadlo nejinak
to bude mít teda taťka co dělat, aby si je uhlídal
Eliška už je táááák velká a holky jakbysmet
ch jo letí to letí.
Ali, tak manža je zas prodávat nechce, když už jsme je koupili
jinak tady na tyhle jdou přimontovat šlapátka, ale pokud se nenaučí odrážet, tak kupovat nebudu. Nááádherné fotky z kempování z Adršpachu
jste krásná rodinka, samý dobrodrůžo, už se těším, až taky vyrazíme pod stan, holky jsou natěšený…
Jinak já se zotavuju po laserové operaci očí byla jsem v pondělí, ještě nevidím úplně na 100%, ale ještě se to má srovnat. Je to nááádhera bez brýlí! Bohužel bez make-upu už tolik ne, nesmím se měsíc malovat
ale co, je léto a nahé líčení je IN
Tak létu a prázdninám zdar, už se to blíží, teď ještě to počasí, zase se to pokazilo, to nemůže být chvilku normálně
tak zdravím všechny, musím letět pa ![]()
Ahojky,
Ivusko, gratuluji k operaci, napis prosim podrobnosti.
Jak dlouho to trva, to jdes ten den domu? zda neco boli potom? Kolik to stoji? Jaka jsou rizika?
Markytko. Ty jo, ctvrta holka! To holky nebudou potrebovat ani kamaradky, budou mit svoji partu. A jmeno uz mas vybrane? Asi ta Dorotka?
Ja jsem porad v praci, pracuji tak 5-6 dni v tydnu po 12 hod
Uz me to nebavi, ale dost to pomohlo financovani te nase rekonstrukce. Jinak mamka mi odjede koncem cervna, tak budu s holkami zase na plny uvazek. Uz se toho desim, ony me vubec neposlouchaji
, a jsou uprime receno hrozne a uplne nemozne v me pritomnosti. ach jo…
pristi tyden razime s Karinkou k zubari, tak pak pisnu jak to dopadlo. zatim ten jeji zubek nevypada dobre, dasne jsou zanicena…mozna ji to i trochu boli, zatim se nestezuje.
Tak se mejte vsichni pekne.
Alina.
Ahojte,
jelikož už od 4 nespím (postupně obě čůrat,A.usla až před chvílí,já už nemůžu,jak je světlo), tak aspoň mám čas na vás ![]()
Ali, operace se dělá ambulantně, operace jako taková je tak na 15 minut, ale na klinice strávíš cca 2-3 hodiny podle čekání. Samotný zákrok nebolí, je možná malinko nepříjemný pro někoho (pro mě ani ne). Hned po operaci jsem viděla bez brýlí lépe než předtím, ale rozmazaně. Dostaneš dvoje kapky, týden klid.režim, měsíc bez plavání, slun.brýle ven za každého počasí, bez make-upu, nezvedat těžké věci
(s holkama moc nejde). Doma se to pěkně rozbolelo, jak to začne přicházet k sobě. Takže první večer a na noc se nadopovat práškama (ibalgin+na spaní jsem poprvé vzala). Pak do 3 dnů na KO, další za měsíc. Mě to stálo 35tis. obě oči, ale už je v tom sleva 5tis.(měli jarní akci
. Je to velká částka jednorázově, ale do brýlí a čoček za ty leta narveš víc. Rizika - jsou vždy u každé operace, tady snad minimální. Dříve budu potřebovat brýle na čtení, než bez operace. A možná bude třeba dokorekce na L oko, Mudr. říkal,že mám tuhou rohovku, ale snad se to srovná, zatím stále 0,5 dioptrie na tom levém mám
začátkem srpna jdu na tu KO po měsíci,tam se rozhodne. Ale jelikož už od 1.9. chci nastoupit do práce, tak by to byla celkem komplikace…
Markytko, to bude holčiček
krása, koukala jsem, jak holky vyrostly
letí to letí ![]()
Ditu, Helli, tak co po mandličkách? Všichni zdraví? Už vidím, jak se za rok bude u nás opakovat stejný scénář
Kuželko, co vy, už máte náhr.termín? Helli, co dovča, už jste byli, nebo právě jste? Pak písni! Snad vám vše klapne. Já se na tu naši moc těším, tak snad to taky vyjde. Včera jsem byla si dát holky zapsat do pasu, zaplatit zálohu, no a děj se vůle boží ![]()
Jdu si dát v klidu kávičku, tak se všechny mějte zatím ![]()
Ahojky všem!
Opět nějak nestíhám sem nakukovat, v poslední době jsem měla jedno školení za druhým a pak rovnou dovolenou. Byli jsme s dětma poprvý u moře, na Rhodosu a bylo to prostě úžasný, bez jediný chybičky, moc jsme si to všichni užili. A to jsem ještě pár hodin před odletem přemýšlela, jestli vůbec jet. Já i děti jsme totiž odjížděli fakt hodně nastydlý - rýma jako trám a kašel jako tuberáci. Rýmy jsme se zbavili až asi předposlední den, ale kašel děti přešel docela brzy, až mě to překvapilo, vzhledem k tomu, že byly od rána do večera ve vodě. Hrozně se nám tam všem líbilo, to sluníčko i moře mě úplně nabilo energií.
Příští týden nás čekají už čtvrtý narozeniny, utíká to, utíká … ![]()
Ivuško - tak vy už jste zase bez taťky? to ti opravdu nezávidím a máš můj obdiv!!! Co oči, v pohodě? My jdeme na mandličky až 15.července, snad to vyjde.
Alino - chuděrka Karinka, je to nepříjemné. Držím palečky, aby alespoň ten druhý zoubek byl v pohodě. Nový sestřih ti moooc sluší!!!
Markýtko - gratuluju k další holčičce!!!!!
![]()
Jedna fotečka z dovolený, ostatní jsou na našich webovkách, tak můžete kouknout, kdo chcete. ![]()
http://i.mimibazar.cz/…f2974707.jpg
Ahojky.
Helli krasne fotky. Hned se mi zachtelo na dovcu nekam k mori… sice neplanujeme, ale treba nam jednoho dne rupne v bedne, na chvili prestaneme poctive vydelavat a vracet dluhy a preci jen na dovcu zajedeme (behem prohlizeni vysich fotek uz jsem byla odhodlana
).
Jste krasna rodinka, a deti vzdy sladene jako z casopisu. ![]()
A
Ahoj holky,
tak hlásím, že už jsem rozdvojená:)
Josífek se narodil 30.6. těsně před půlnocí, 4kg a 52cm. Zatím je moc hodnej, kluci jsou u babičky, tak můžu regenerovat.
Markýtko, gratuluju ke 4. holce, asi je nám ta jednobarevnost dána ![]()