Dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
oren
14.7.09 10:48

ahojky teticky,

tak se nam to leto nejak nedari. Vcera hlasili leto a ja si vzala volno. A u nas od rana prsi. Je sice teplo, ale prsi… SAKRA… Ja nevim jak to mate vy, ale ja to asi bez leta nepreziju… myslim pri zdravem psychickem rozumu. Aspon par mesicu v roce potrebuju slunicko a teplicko… jinak mam deprese :-((
Tolik jsem se tesila, jak budou holky cele leto radit v bazenku a budou spokojene a ony se koupaly - venku na zahrade, asi tak 5× maximalne. Ach joooo!
Tak ze, uspesne se mi povedlo udelat takove jednoduche stranky, kde se muzete podivat na fotky holek. adresa je: www.jikevaci.estranky.cz - stranky jsou zaheslovane, kvuli nahatym fotkam - heslo je: dvojcata
Tak kdyby Vas to zajimalo, muzete nakouknout. Postupem casu doplnim nejake fotecky cele rodinky a naseho domecku..... mno teda spis chaloupky.
Ali - na srazik k Vam na zahradu dojet nemam problem. Hradec je pro mne vzdalenost pripustna a holky to v pohode vydrzej. Myslim, ze by se pridala i Sabri… kdybychom domluvily termin. Jenom nevim, jak by si to s nama jeste pri te vasi stavbe zvladla?? Jestli se na to citis… urcite naplanujme srazik nekdy v srpnu. Ptala si se, jestli pracuju. Tak odpovidam, pracuju. Bohuzel uz skoro od porodu. Ted z toho mivam trosku vycitky, ale mela jsem firmu napul s jednim clovekem a tak jsem musela makat skoro hned od porodu. Jenze pak jsem rekla, ze chci byt s detma … aspon na nejaky cas, a o firmu jsem prisla. Dost hnusnym zpusobem. No ale mam holky a to je vic nez firma. Dneska uz zase podnikam sama… delam nejake projekty obcas pro spratelene firmy. Jedna se o obchodni strategie, distribuce vyrobku a pod.. Muj nejvetsi pracovni uspech - povedlo se mi to vloni, bylo dostat do CR a SR serialy Byl jednou jeden zivot a dalsi… nevim jestli je znate… ale pro mne to bylo detstvi… milovala jsem ty serialy a vloni se povedlo podepsat smlouvy a pak… dabovat..... a dostat to tady do prodeje.
Ted pracuji na svem novem eshopu, mel by byt zamereny hlavne a jenom na veci pro deti - od obleceni, hracek, doplnku..... proste vseho co se tyka deti mensich i vetsich… ale POUZE licencni produkty… TZN. vsechny veci zde budou mit obrazky ceskych a nebo zahranicnich postavicek z filmu, vecernicku a pohadek. Bude to takovej pohadkovej obchudek na internetu.
Hodne veci chci vozit z UK, protoze tam maji veci, ktere se u nas nikde neprodavaji. Tot teda k moji praci.
Pracuju od pondeli do ctvrtka a na tyto dny mam doma chuvu.

Jo a jinak se nam konecne povedlo postavit holkam na zahrade jejich koutek. Mame tam trampolinu, pisek, houpacky a vez s klouzackou. Holky to desne bavi… a doufam, ze je to bude bavit i dyl nez treba jenom mesic. Foto dam pak na ty nase webovky.

Tak se omlouvam za roman !!!! Mejte se vsichni krasne!!!

• Citovat
  • Upravit
3639
18.7.09 21:12

Jeee holky, cauuuuu

tady se rozjela stara parta!!!! no super
mam tu tchanovce, tak se jim jdu venovat, zitra odjizdi, tak bych napsala vic, hlavne vas musim aspon trochu docist

jinak deticky rostou jako z vody, vzali nas do skolky, naucili jsme se na nocnicek, zpivame si, jsou to takovy moje velky deti, ted to je fakt krasne obdobi, ty jo a kolik se toho naucili…jsou desne ukecany! obcas mi jde hlava kolem, ale je to krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
18.7.09 21:33

ze by nekdo spokojeny a bez problemu? :D
to je pekne…
holky chtela jsem se zeptat, planujete nekdo dalsi ditko?
ctu si jine diskuze a nekdo ceka treba i pate mimino… to musi yt docela sila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
18.7.09 21:33

Ahojky,
zdravím po zamračeném dnu. Tady od rána jen prší a prší a je 14 stupňů. To jsou skoky, ještě včera večer bylo 29. :roll: :roll: :roll:
Míšo - tak to jsme se fakt nepochopily. :roll: To je ten věčnej problém psaných rozhovorů...... :wink:

Oren - máš moc pěknou práci!!!!!!! A skvělé plány!!!! Držím pěsti, ať ti to vyjde! Zkoukla jsem fotečky a nestačila žasnout! Kam jste schovali ta miminka, na která jsme koukaly, když jsi tu byla naposledy?? 8O :D Máte krásný holčičky!!!

Sabri - moc tě zdravím!!! Určitě napiš víc!!!

Srazík se nás bohužel netýká. :( :( :( Jsme na druhé straně republiky (u hranic se SRN, kousek od Rozvadova). Tak ráda bych vás viděla… :?
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
18.7.09 22:27

ahoj Helli, ted to u nas chodi tak ze deti vytuhnou u televize a my je preneseme a konecne je vecer klid! ted jsme dva dny sedeli s manzelem na terase a pohodicka!
Helli, chtela bys dalsi mimco?
u nas bylo dopoledne docela pekne, manzel vzal deti na kolo do voziku…
chtela jsem se zeptat od kdy vase deti jedli u stolecku?
my to dnes zkusili… no, az na to cestovani po kuchyni docela v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
18.7.09 22:51

Míšo - už nevím přesně, ale myslím, že děti jedly u stolečku od necelých 2, musela bych kouknout na fotky, abych si to připomněla. Do té doby měly jídelní židličky, ale ke konci už s nima hodně blby - samy do nich lezly i vylézaly, dost často v nich i skákaly atp., proto jsme je radši zrušili, aby je nezničily. Teď už jí většinou s náma u velkýho stolu. :) Dalši mimi mě hrozně chytalo někdy před půl rokem. Možná to bylo i proto, že moje kamarádka čekala druhý a já to s ní dost prožívala. Pořád jsem nakukovala do kočárků a do výloh s mimi oblečkama, jako kdysi, když mě to chytalo poprvé a nešlo to… :roll: :D Ale jsem spíš rozumově založená než citově a rozum mi říkal, že to není nejlepší nápad a taky manžovi se do třetího nechce, tak jsme se dohodli, že to zatím odložíme a uvidíme, jak to budem vnímat, až bude dvojčatům tak 5. :wink:
Jdu zpátky k hrachu - přinesla jsem si ho ze zahrady celý velký kýbl, už hodinu ho loupu a konec je ještě daleko. :roll: :roll: Taťku máme už od pátku pryč …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
18.7.09 23:12

moje dve kamosky taky maji mimca, takze to bude asi tim :roll:
takze budu muset preckat prechodne obdobi zmeny s jidlem a doufam ze to bude v poho… to jste sikovni!
co delas s hrachem… ja bych ho asi zrovna snedla :lol:
a kolik ti bude za 5 let? to ja bych uz asi byla nejstarsi rodickou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
18.7.09 23:19

ja uz blbnu a nevim co pisu!!!! ne za pet let ale u vas tak za dva roky ze?
u nas je to asi taky vic „rozumove“, lepsi je poradne zajistit dve deti… nevim jak to presne napsat, nerada bych nekoho urazila a napsala to nejak blbe… asi uz u toho usinam…
tak radsi dobrou noc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
18.7.09 23:53

Míšo - chápu :wink: A až bude našim prckům 5, mně bude 35. :wink:
Hrách jsem doděla, uf uf, dávám si ho do mrazáku a pak používám do rizota. :) Dobrou noc!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
19.7.09 17:50

tak to je tak akorat… me bude 35 uz letos, to je des!!!! takze za tri roky uz budu stara hraza… i kdyz manzel by rekl, ze jsem stara uz ted…
u stolecku nam to zatim moc nejde, ale dnes jsme prodali stolicky, takze uz neni navratu :roll:
a Terezka stejne rikala ze ve stolicce papaji mimina :wink: ona je totiz desne dulezita!
a jite pekne? me prijde ze Ondra je vecne jak cune!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
20.7.09 11:13

Ahoj holky,
Miso, Helli - ty jo… mit treti dite k dvojcatum si nejak nedovedu predstavit. Ted je okolo holek takovyho behani a prace, ze se clovek cely den nezastavi. Mit do toho jeste mimi… no asi bych do toho nesla. Ja uz tenhle problem resit nemusim, pac deti uz dalsi mit nemuzu. No dve holky musej stacit. I kdyz jsem nedavno v noci premyslela, jak by to bylo fajn, kdybychom k nasim dvojcatum adoptovali jednu nebo dve holcicky… myslela jsem tak cca. 8 - 10 let. Holky -dvojcata by mely vzor a velke oly by taky zastaly nejakou praci a pomohly by.
A jak u nas s jidlem? Holky maji svuj maly stolecek a zidlicky, ale vetsinou jedi s nama u velkeho stolu. No jedi… to je taky nepresny vyraz… jidlo nen tolik v oblibe… takze sem tam neco snedi… Kazda ma jine chute a rada jine jidlo… takze vetsinou se poradne naji jenom jedna :-(
No a jinak mame novinku - kazdou noc okolo 2 - 3 hodiny mame v posteli navstevu. Holky usinaji docela v pohode… sami v pokojiku a kazda ve sve postylce. Ale uz od ctvrtku k nam chodi v noci spinkat Kristina. Prjde s tim ze se boji a e jde hajak k mamince. No tak nevim jestli je to vychovne v poradku, ale zatim ji tam nechavam spat. Ale asi bych nemela co?
Co myslite?

• Citovat
  • Upravit
723
20.7.09 20:50

Míšo - naše děti jsou jako prasátka po jídle ještě teď. :roll: Absolutně nechápu, jak můžou jíst v jeslích bez bryndáku. :D Ale musím je i pochválit, v poslední době se hodně zlepšily, jí už fakt pěkně, většinou všechno vidličkou (kromě polívky a kaše :wink: ), někdy chtějí i nůž. Nechávám jim ho, sice s ním dost zápasí,ale nechci je odradit. :wink: myslím, že ještě tak před půl rokem jsem vytírala pomalu po každým obědě. :lol: Hlavně když jsme měli rizoto, to bylo vždycky všude. :D :D A chutě mají taky každý jiný. Luky je úžasnej jedlík, jí neuvěřitelně rychle, snad ani nekouše, zato Niki kouše i kaši a nudle v polívce. :roll:
Oren - teď bych mimi taky nezvládla, absolutně ne, nemám na to psychicky. :oops: Ale myslela jsem si,až půjdou prckové do školy, že už by to mohlo být klidnější a třeba bych si to pak i užila. No, uvidíme, co bude… :wink: Na podzim čeká mimi další moje dobrá kamarádka a naše sousedka se také o něj snaží, tak se zdá, že pořád tu bude nablízku nějaké mimi,které si budu moct pochovat a povozit a uspokojit tak svoje těhotenský choutky. :wink: Jo a k tomu vstávání. Výchovné to asi není, to máš pravdu, ale možná tě potěší, že jsme na tom podobně. Naše Niki zhruba každou 2.noc vstává cca ve 4 a pak si zaleze ke mně. :roll: Ze začátku jsem jí striktně odnášela zpátky, ale pak jsem to vzdala. :? Když náhodou některou noc vynechá, přijde Lukášek. Neskutečně se doplňujou. :wink: Ten si lehá zá:,–(ně k manžovi na půlku, takže to je pro mě lepší varianta. :D
S tou adopcí je to zajímavý nápad. Nejsem si jistá, jestli bych zvládla vychovávat „cizí“ děti.Nevím,jak to napsat, abyste to nepochopily blbě. Prostě jestli bych dokázala nerozlišovat mezi vlastními a adoptovanými… Rozhodně obdivuju všechny, kdo to dokážou a mají na to odvahu. Dnes jsem tu odpoledne měla 8-letou neteř a byla to fakt pohoda, celou dobu si s dvojčatama krásně hráli, já zatím vyžehlila i trochu uklidila. Tenhle věkový rozdíl je pro mámu docela dobrý. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
21.7.09 13:39

ahoj holky,

jak je krasne, tak jsme bud venku, nebo nekde pryc, nebo nekdo tady…zase je tu leto, tak ho uzivame

Helli, taky vzdycky ziram, jaky je rozdil mezi chlapeckem a holcickou a to jidlo je presne, mladej to sni ani nevim jak, hrozne hlta a je jak prasatko, ale lepsi se a lepsi
v MS pry taky bez bryndaku, to bude vedet kazdy den co meli, mela bych poridit neco kvalitniho na fleky :lol:

ty jo to tak vsechno uteklo, za par tydnu nam jsou 3, nocnik jsme zvladli docela v poho, ted u Sofi to byl den a u JIma asi 5 tydnu, ale porad zapasime s kakanim, teda nezapasime, oni proste vyckaji az je plinka na noc a kakaji, nejak se toho boji, ale tak to snad prijde no

jj taky obcas premyslim jake by to bylo mit jeste jedno mimi, ted bych ho teda nechtela…mozna za par let, ale taky uz jsem starsi matka :lol: :lol:

v podstate umeji vse co trileti vrstevnici, jen proste ty holky to chteji delat sami a chlapecci maji radi mamin servis hi hih hi
ale umi se take sam obleknout kdyz chce, ci nazout boty…

jj to je pravda, kdyz se nekde objevi sousedovic, co ji je 10 tak je to taky super…o detech nevim a vim, ze s ni jsou ok a sedime a pijeme kavu… ale takovy rozdil proste nepujde no vzhledem k memu veku…a ty dve deti jsou takove prakticke na vsechno, ale nikdy nerikej nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
21.7.09 14:29

Ahojte holky!

po odmlce se taky hlásím, průběžně vás čtu jen nestíhám reagovat…
My už jsme osiřeli, zatím holky i já zvládáme bez taťky,ale nemá tam inet-skypa,tak komunikace vázne na SMS a občasném telefonu…
Jinak snad nic nového,snažím se trénovat řízení,na dnešek jsme spaly i s holkama u kámošky co bydlí kousek od HB,bylo to super,změna,ale asi budu muset potrénovat hlavně bez dětí…
Teď v sobotu jsme oslavili (už podruhé) 2.narozeniny,bylo to moc fajn,oslava,dárečky,dort,vše se povedlo,jen holčičky byly vyjukané z gratulantů nejdříve,pak už to bylo lepší… fotky na rajčeti.

Zatím pá, večer snad bude víc času,abych na vás reagovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.7.09 22:05

Helli, jakoze jim nedavaji bryndaky a nebo je deti nechcou?
Ivo, opozdene vsechno nejlepsi! me odjet manzel na tak dlouho, tak kolabuju! to te fakt obdivuju! mozna uz jsi to psala, ale jak na to reaguji holky? jo a jak najdu ty fotky na rajceti?
my jsme dneska jeli vlackem na vylet, s dvojcatama, asi 6 paru jich bylo, byli jsme v jedne hospode, kde maji super hriste a motorky a kolobezku a hracky… proste super!
urcite jsem chtela jeste neco napsat…
jo, uz vim…
vic lidi mi rikalo, deti chcou kakat do plinek… my toto zatim neresime, my do plinek i curame… hrnce jaksi nefunguji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová