Dvojčátka

• Fotoalbum (29)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1719
14.8.06 20:42

A pro náročné :wink: :D . Dá se dokoupit i slunečník:

http://www.childwood.be/…CWPA_570.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
14.8.06 20:47

Myslím, že to černou to pak rozsvítí :wink: .

No a pak se nám líbil ještě FREE LINE SPIDER SWING, ten se vyrábí v hodně barvičkách, ale stojí kolem 18.000 Kč. :? (má 79 cm)… Vypadá takto:

http://www.moje-miminko.cz/…/531_big.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
14.8.06 20:49

Tady třeba i v jiné barvě:

http://www.moje-miminko.cz/…1029_big.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
14.8.06 20:51

Tak ještě třeba jeden odstín: (Já si vyhraju, že? :oops: :oops: :oops: )

http://www.kremilek.cz/…5044_54W.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
14.8.06 20:57

Ale holčiny, co jsem koukala, tak se tyhle kočárky dají koupit i použité, viděla jsem pár inzerátků od dvojčátkových mamin, tak třeba někdo nechce vyloženě nový. Je to individuální. :wink: Tak tihle dva jsou pro nás favoriti. Samozřejmě bych je brala vidět na živo! :wink: K tomu se taky chystáme. Poblíž Mnichova je obrovská hala - Baby welt, nemáme to tam daleko, takže asi s manžou vyrazíme jen tak na kukačku a na výlet. Mají tam obrovskou spoustu věcí - od dudlíků po kočárky a myslím, že tam jistě tyhle typy najdeme a nebo třeba i nějaké jiné. :wink:

http://www.baby-welt.de/…extern.shtml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
14.8.06 20:59

Tak jsem se tady rozjela :oops: :oops: :oops: :oops: . Vypadá to, jako když trpím samomluvou. :wink: :-) Tak snad jsem aspoň malinko poradila nebo nasvítila… Ale víc by asi poradily už „hotové“ dvojčátkovské maminy :wink:

Tak se zatím loučím. Hezký večer a pište, pište :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
15.8.06 10:39

ahojte,

Lioness - gratuluju k výsledkům je to paráda co? mě čekají za tři týdny a musím říct, že se klepu víc než když jsem čekala holky, u holek jsem vůbec nepřemýšlela, že by něco mohlo být v nepořádku..a ono taky nebylo proč, když to vezmu zpětně dělala jsem všechno i víc než ostatní těhule ať s jedním nebo se dvěma dětmi ;-)…práce, cvičení, stavba, výlety…prostě to šlo, cítila jsem se dobře..tohle těhotenství je trochu jiné, ale už jsem se přehoupla přes počáteční ble stavy a jsem zase akčnější ;-)

ke kočáru - nejsem reprezentativní vzorek, moc jsem se tím nezabývala, já normálně koupila obyčejný kočár Růžový panter -kombinaci (a to nový neb jsem zjistila, že kočáry na inzerát se prodávají stejně jako tenhle nový ;-), bez tašek, holky měly i společný fusak na zimu, posloužil naprosto dokonale, vydržel všechno a skoro v roce jsme šli do sporťáku Hauck shopper duo..oba slouží do teď dalším maminám, kočár jsme měli do 2let..dneska bych šla do kočáru z druhé ruky a pak pořádný sporťák nebo golfky. jojo vybírání je vždycky zapeklitá věc ;-), už se děsím toho jak začnu hledat kočár pro špuntíka…

ten free line co jsi tu ukazovala je fakt moc pěkný!!!!!ten se mi líbil nejvíc ;-)

myslím, že kolem roku stejně začneš přemýšlet o novém kočáru, o sporťáku, nebo o golfkách, ony děti opravdu dost váží a myslím, že těch maminek co zůstanou s jedním kočárem je minimum..je to asi o tom, že ty kombinace od narození jsou prostě těžší, až bych řekla takové neohrabané ;-)

jo a na utz jsem chodila častěji až tak po 32tt , když mě dr poslala jakože do rizikové poradny do porodnice ať už si mě teď hlídají sami ;-), hlídali se průtoky pupečníkama, jinak do toho 32tt jsem měla dohromady 2 UTZ, ve 12tt a ve 20tt.

Zatím se mějte

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
15.8.06 10:45

Oren - na ten UTZ - nevím jak na 3D ale myslím že ve 20tt jsou děti už moc veliké, teď kolem toho 14tt je všechno tak pěkně vidět ;-), zkus si tam zavolat, určitě ti poradí…samotnou by mě to zajímalo, i když ty 3D fotky se mi nelíbí ;-), nevím proč…

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
15.8.06 17:57

Lio,
ty ses tedy rozepsala :lol: :lol:
Ale ten výběr kočáru ti moc chválím!!! Ty trolkolky jsou fakt super.
No a myslím, že v dnešní době je toho na výběr opravdu hodně - jak nových, tak použitých.
Jo a ta kombinace černá + červená je vražedně krásná… kdybych neměla objednaný kočár, šla bych do něj - bez váhání!!

Ren

• Citovat
  • Upravit
3504
15.8.06 19:02

Lioness , tak vidím, že máš naprosto stejný vkus jako já! Mám vytipované právě tyhle dva a ještě jsem koukala na Baby Welt Alaska Twin, jen pořád přemýšlím, že by se hodily ještě právě ty autosedačky :?
Ty autosedačky má právě Jané Twin Two (nic dalšího jsem zatím neobjevila, ale ta cena 8O ). Zatím máme čas, tak okukujeme, ale stejně nakonec asi vybereme něco z těchhle :oops: :P Na polské kočáry jsme se taky dívali, ale jsou těžké, široké… a myslím, že by to bylo za trest :wink: :oops:
A nejvíc se mi zatím líbí právě ten Hartan.

Co se týče testů jak jsem si tady posledně stýskala - vzala jsem zákon do svých rukou :oops: :P a dneska jsem byla na odběrech u Apolináře a 28.8. jdu na UTZ. Sice na poslední chvíli, ale přece :oops: :P

Holky když jsme tak řešily tu výbavičku, neviděla jste některá někde na internetu klokanku pro dvojčata? Já ji teda objevila na „dvojčatech“, ale jen jako fotku, ale nikde v obchodě. Určitě se to nevyužije na dlouho vzhledem k váze dětí, ale ty první měsíce si myslím, že by se hodila (s šátkem se už pomalu loučím :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
16.8.06 00:10

Ahojky!!!

Zdeniku, já poslední dobou taky přemýšlím, jestli nekoupit jenom sporťák a do něj ty měkké tašky + nánožník. A nebo nakonec hluboký a použitý. A pak si radši vybrat nějaký pěkný lehčí sporťák. No, uvidíme. Ještě chvilku můžu vybírat. :wink:

Oren a copak máš objednáno za kočárek? Pochlub se. :wink: Ty jsi teda rychlá, já teda zatím vyčkávám, jsem tak trochu pověrčivá :oops: :wink:

Zuzi, Hartan je pěkný a myslím i kvalitní. :wink: Ty autosedačky jsem už dala k ledu, asi to dělá fakt jen Jané a Inglesina :? :wink: Tak to je fajn, že jsi vzala ty „doktory“ do svých rukou. Tak to má být. :wink:

Tak já pádím na kutě. :wink: Zatím papa a piště, co je nového :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
16.8.06 07:11

Zuzko - tak já se se šátkem rozloučila a tohle jsem fakt záviděla a pokud zbydou nějaké peníze tak si ho teď na špunta pořídím. ono k nošení dvojčat, fotky jsou to pěkné, ale je to jedině na nošení při chůzi, kdy nic neděláš, nic neneseš a pózuješ ;-) ta zátěž je obrovská, mě to pohodlné a příjemné nebylo takže jsem to vzdala…a taky se nic nestalo…;-)

jsem to přehlídla tobě nedělali UTZ ve 12tt? že jdeš na nějaké testy?

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
16.8.06 10:08

Ahoj Lio,

našla se přes známé nové kamarádka s dvojčaty - dva kluci. Tak jsem se s ní domluvila, že si od ní postupně koupím její použitou výbavičku - až na nějaké vyjímky samozřejmě.
Nevím jaká je to značka - ale kočár má spoustu funkcí, doplňků… no v podstatě, kromě těch autosedaček má všechno.
A hlavně má vyjímatelné ty dva vnitřní košíky, což mi právě doporučila ta kamarádka - že hodně využila. Kočár nechala a chodila jen s těmi košíky.
No a s těmi autosedačkami, je to super zálěžitost, ale je to na tom kočáru dost ošklivé… přeci jen klasika je klasika :-)) tedy alespoň podle mého!

No a s pověrčivostí - já nejsem, já jsem spíše rovnýma nohama na zemi. Kočár kupuje tchýně… takže jsem jí předala kontakt ať to zařídí a nechá si ho u sebe. Pak ho přiveze až budu v porodnici - páč je taky pověrčivá.
Ale holky, co si budeme namlouvat - podle mne je lepší mít doma nakoupíno a připraveno dříve - než kdyby nás náhodou odvezli do porodnice dříve.
Já nevím, jak u vás, ale já si nedovedu představot manžu jak chodí po obchodech a kupuje výbavičku na 2 miminka, přebalovací komodu, odsávačku, podprsenky a pod…
hahahaha… :lol: :lol: teda je to docela veselá představa, ale asi by nám toho doma dost chybělo.
V tuto chvíli je pro mne důležitá realita, pověry jdou stranou.
Bydlíme na malé vsi, takže v únoru, kdyby doma něco nebylo… byl by asi průšvih. Můžeme být zasypaní sněhem, nebo cokoliv … a jezdit pro zapomenuté plenky do Prahy… to tedy ne!!

• Citovat
  • Upravit
938
16.8.06 14:53

ahoj holky, muzu se k vam pridat a pobrat nejake vase rady? :)
ty kocarky jsou uzasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
17.8.06 02:01

Ahoj Míšo, vítáme tě!!! Jasně, přidej se! Každá dvojčátkovská těhulka a nebo maminka vítána!!!! :wink: Gratuluji k dvojčátkům!!! :wink: Napiš něco o sobě… :wink:

Oren, tak to máš super, to já moc v okolí s dvojčaty nikoho nemám. Ležela jsem s jednou super holkou v nemocnici, má teď čerstvě 2 klučíky - dvojčata, ale bydlí hodně daleko. Takže nic… :? No, ale máš pravdu, taky moc nechci, aby nakupoval manža. My se do toho pustíme během pár dnů. Už teď lítáme s mamkou a sondujeme a obhlížíme. Já zítra dostanu obrovský vak s věcmi po miminkách od sestřenky, tak to proberu a ujednotím si, co nakoupit. No a v září se chystáme na kočárek. :wink:

Jdu na kutě (musela jsem se tu stavit cestou na WC, abych měla přehled :lol: :wink:

Dobrou noc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová