Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3351
27.2.12 18:39

jj prave ze super, jen ta unava, nerikam ze porad ale vetsinu casu jo .-D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
27.2.12 19:56

Zdravím Vás všechny,
hlásím, že tam máma holku a kluka :-) to jsme s manžou chtěli, takže moc spokojeni.
Tvrdnutí břicha, to mě taky trápí. Magnezko už beru asi měsíc. Mám pocit, že to mám spojené i s tím, když se moc hýbu. Jsem od začátku na nemocenské a fakt se snažím nic nedělat. Poslední dva dny mám pocit, že cítím stahy. Cítím takový tupý pocit v podbřišku a když si tam šáhnu tak je to úplně tvrdé ale tak 30sekund a pak to odezní. Tak 5× denně. Myslíte si, že to je normální? jsem prvorodička, takže vůbec netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
27.2.12 20:02

a v kolikatem jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
27.2.12 20:02

20.týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
27.2.12 21:18

aha,tak to jsou „stahy“ delohy v poradku,svalstvo se roztahuje a je to na delohu velka zatez:)jinak gratuluji k parecku,taky jsme chteli,ale nakonec budou dve slecny :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.2.12 22:03

Ahoj děvčata,dlouho jsem nic nenapsala.Dneska jsem byla na kontrole jsem všichni tři v pořádku.Podle utrazvuku jsem 13+1.Dělali mi ten první větší utrazvuk tak snad bude vše ok,ale na utrazvuku žádný problém vidět nebyl.Břicho mi zatím neroste spíš bych řekla že to jde taky do zadku a stehen :,(
V jakém týdnu vám řekli pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
28.2.12 10:48

pohlaví ve 22tt,ale až ve 30tt bylo potvrzeno:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.2.12 11:53

Moc gratuluju k parecku, snad jsme si ho vyrobili taky,ale to se dozvim az déle(11+5),
co mam papir od doktorky tak tam je napsano, ze v 16 tt je mozné urcit pohlavi,ale moc tomu neverim, mam tam dve tak to bude asi déle,:) ale cim driv, tim lip:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
28.2.12 12:09

Děkuji :-)
nám řekli pohlaví v 16t ale to si byl doktor jistý jenom s jedním, chlapečkem, ten pinďa nešel přehlédnout :-) no a v 19tt byl kluk opět jasný, holčička se schovávala ale nakonec se ukázala :-) ve čtvrtek jdu na velké sono do fakultky, tam by to měli všechno zkontrolovat a udělat i ECHO srdíček. Už se těším, až je zase uvidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
28.2.12 12:10

my jsme chtěli holčičky a nebo páreček. Manža chtěl holčičky, tak je rád, že tam je alespoň jedna. :lol:

katkabanova píše:
aha,tak to jsou „stahy“ delohy v poradku,svalstvo se roztahuje a je to na delohu velka zatez:)jinak gratuluji k parecku,taky jsme chteli,ale nakonec budou dve slecny :palec: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.2.12 12:23

to je uzasny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.2.12 21:11

Ahoj holky.. mam dotaz.. v praci mi chteji zmenit smlouvu a ja to nechci, takze bych dostala odstupny, nastoupila bych na pracak, kde by mi platili akorat socialni a zdravotni..ale me jde o to, zda kdyz dostanu odstupny a budu na matersky, zda budu mit normalni materskou i rodicovskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
28.2.12 21:25

Holky,dneska jsem byla na ultrazvuku a doktor je tam nenašel,prý špatně leží,minule byli vidět nádherně a ted nic,je to možné,srdíčka viděl ,já ne :( Jsem z toho špatná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
29.2.12 06:30

Dagmarinko. kdyz videl srdicko tak je to urcite vsechno v poradku, mel nejakej spatnej uhel a proste si to nevidela… kdy jdes zase na kontrolu? nestresuj se, vse bude v poradku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
29.2.12 07:58

Kátísku.....on je taky neviděl,jen prý slyšel srdíčka…volala jsem obvodákovi a vezme mě zítra :dance: :dance: :dance: na Gennet už nejdu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí