Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ono už ho to taky opouští. Na pohyby už nereaguje, protože „prý je to pořád to samé
“ a dneska jsme byli na 4D ultrazvuku, já z toho byla nadšená a ten můj tam vysloveně seděl znuděně
asi čekal, že mu zatancují čaču ![]()
neberu to tak.. jsem na to uz zvykla ze kdyz neco potrebuju tak mu to 20× musim zopakovat.. ale umim si dupnout :-d to se poddá, nauci se
bude muset ![]()
A ten 3D ci 4D ultrazvuk maji vsude? nebo jen nekteri? a to je spis takovy koukani ne? nebo to je i vysetreni? a plati te za to?
joooo ti chlapi
přesně tak,dokud mu několikrát něco nezopakuju,tak nic…někdy naopak překvapí,přijde a povídá si s něma,jak už se chce mazli a jak se na ně těší,zpívá jim uchylné písničky,ale když nemusí,sedí u PC a jede si to svoje
už jsem zvyklá,výbavu nakoupil,stříhá mi nehty na nohách,oblíká mě,masíruje a tak si nestěžuju
s tou čačou Lucko jsi mě rozesmála ![]()
já na 3D ani 4D nebyla,je to drahý a tak nějak jsem se bez toho obešla ![]()
Katísku, u nás v Plzni to dělají na specializovaným pracovišti, kde mi dělali i ten screening v prvním trimestru, na Genetice, za 3D se platí 1000,– a dají nám i nahrané DVD
Katko já tam musím na velký UTZ a při té příležitosti si necháme natočit i ten 3D, je to drahý, ale budeme mít památku…
Ahááá, tak to jooo
to je asi na jedincich
ja ani nebyla na tom downove syndromu, i dr rikala ze si mysli ze je to zbytecny pro tak mladou holku jako jsem ja.. tak verim ze to bude ok.. nikdo v rodine nic takoveho nemel.. jůů, to teda pritel si s prckama nepovida vubec, mu musim vzycky rict at aspon položí na milouše ruku at vedi ze maji taky tatinka.. ale snad to bude dobry ![]()
Ty jo Kačí ale mas teda veliky brisko.. jestli to tak budu mit ja, tak budu kulicka ( mam 160 cm) :-d
No u nás po IVF je genetika povinná a je mi 31 takže taky tak…
Manžel si s prckama povídá, akorát jim říká (zatím) teroristi a přemlouvá je aby nezlobili maminku
posledních 14 dní kopou jak blázen, asi fotbalisti
jsi tak maličkáá jo,no jsou tam dve,na me uz se lidi venku divne divaji,musím vypadat už tak,že dva měsíce přenásím
holky tak ještě přidávám fotky,at teda vidíte,co vás čeká
pan fotograf je pořád neupravil,takže jdou vidět všechny nedostatky,strie a vše
tak se nejsmejte,jsem jako slon
ale budete taky ![]()
Krásné fotečky..
Kačí na tom brisku mas zilky nebo ti tak hodne popraskalo???… ja se mazu dvakrat denne ale stejne se tem striim asi nevyhnu.. ze?..
Krásný fotky ![]()
a jak jsi vlastně daleko? a jestli to není tajné kolik jsi přibrala?
Kačí uz ma kousek pred porodem a myslim ze psala ze ma asi 30 kg nahore.. kdyztak me oprav ![]()